Arman Sensi
Gold User
ممنون xdantex.....فکر کنم بد بازی لود شده بود چون بازی رو در آوردم دوباره گذاشتم درست شد اصلا اون موقع تصویر نشون نمیداد......فقط صدا بود..........
درود
دوستان من شماره 1 اين بازي رو رو pc بازي كردم خدايي باحال بود ...
حالا شماره 2ش رو (يعني ميگفتن 2!) روي psp بازي كردم حالم بهم خورد !! واقعا ubi رو psp گند زده اساسي ...
اصلا حالم بهم خورد ...
ميخواستم ببينم اين شماره 2ش رو xbox360 چجوريه ؟ ارزش خريدن داره ؟! آقا در حد 1 هم باشه من رازيم (ببين از بي بازي به چه فلاكتي افتاديم !....)
با سلام.اگه میشه راهنماییم کنید.یه مرحله تو بازی هستش که الطییر میشه.تو اون مرحله باید یکی رو دنبال کنم که میره بالای برج.منم دنبالش میرم ولی تا نصف برج میرم ولی دیگه بعدشو اصلا" نمیره.نمیدونم چرا!یه تخته هست باید اونو بگیره ولی اصلا" نمیگیره.امکان داره دی وی دی بازی خراب باشه؟خواهشا" از دوستان راهنماییم کنن!!!!
جان؟اون که شماره 2 نیست؟اون کلا با 2 فرق داره.اون داستان الطیره.
اگه با نسخه 1 حال کرده باشی مطمئنا با نسخه ی 2 بیشتر هم حال می کنی.
آقایون من در یکی از مراحل Assassin Tomb گیر کردم.
اون جایی که می گه باید Advanced Wall Jump بپری من هر کاری می کنم نمی تونم انجامش بدم ( بعد از مرحله ای که هواپیما را بمون می ده و می ریم آدمه را می کشیم مرحله ی Assassin Tomb باز می شه که ... )
اگر می شه یک راهنمایی ما را بکنید
شما بايد بري توي ويلا اونجايي كه عمو ماريو هستش توي يكي از اتاق ها ميتوني وسايلي كه خريدي رو جابجا كني!!ببخشید یه سوال
من یه شمشیر گرفتم ولی بعدا اشتباهی یه چیز دیگه خریدم رفت روی اون شمشیر بعد که خواستم دوباره اون شمشیر بخرم گفت قبلا خریده شده. میخوام بدونم به چه شکل میتونم از بین وسایل خریده شده یکی رو انتخاب کنم؟:confused: