Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

می گم من می ترسم بازی کنم برم مرحله ی 11 گیر کنم!!!یکی بیاد ترس منو بریزونه!
می گم این دانته که شاون راجع بهش با دزموند حرف زد,همون دانته هست که کمدی الهی را نوشته؟اصلا کلا اونجا چی گفت؟یه چیز هایی راجع به مارکوپلو و دانته زر زد!

فقط میتونم بگم یکی از بهترین بازیهایی بود که امسال تجربه کردم.حرف نداشت.پیشرفت در گیم پلیش خیلی زیاد بود.مشکل تکراری بودنشم به بهترین شکل ممکن حل شده بود.مبارزاتشم حرف نداشت.

یکی از داستان بازی بگه :blushing:!!!!!!!!

داستان بازی خیلی خوفه واسه توضییح کامل داستان و ریشش اندازه یه کتاب 900 صفحه ای باید نوشت اینکه کلا پیشرفت حاضر اروپا و امریکا و کلا جهان مدیون رنسانس ایتالیاست که از شهر فلورانس شروع شده به کمک خانواده ی مدیسیها و حشاشین. فلورانس از قرن 13 تا 15 مرکز مالی اروپا بود.
پاپ‌ها که قدرت جهانی پیدا کرده بودند، دستورات الهی و رستگاری روحشان را از یاد بردند... هدف آن ها دیگر زندگی مقدس و پاک، گسترش مسیحیت و عمل نیک در قبال همسایگان نبود. آن‌ها به جمع آوری سپاه، انباشتن ثروت، بدعت گذاری و خلق شیوه‌های جدید برای کسب پول از هر جایی علاقه مند شده بودند.....فرانچسکو گویچیاردینی در کتاب تاریخ ایتالیا

سلام
گرافیک بازی چجوریاست ؟ با دموی E3 فرقی داره ؟
والا یکم از دموش بهتر شده ولی یه چیزایی توی دمو بهتر بودش که انگار تو خود بازی ضعیف تر شده !
درضمن اون دمو فقط جنبه ی نشون دادن قابلیت های بازی رو داشت وگرنه توی روند داستان همچین موقعیتی وجود نداره ! یعنی به این شکل نیستش ...
ولی در کل گرافیکش خوبه ! البته اگر بتونی از Face افتضاح کرکتر ها و نورپردازی ضعیفش چشم پوشی کنی ... !

خوب بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم بر خلاف تصورم که بازی افتضاحی درمیاد بازی خیلی خوبی بود ... جزو معدود بازی های امسال که واقعا اجازه نمی داد بازی دیگه ای رو هم زمان انجام بدم.

آخر بازی از نسخه ی قبلی هم تخیلی تر شده و به طرز عجیبی آدم رو یاد فیلم 2012 مینداخت!

خوب بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم بر خلاف تصورم که بازی افتضاحی درمیاد بازی خیلی خوبی بود ... جزو معدود بازی های امسال که واقعا اجازه نمی داد بازی دیگه ای رو هم زمان انجام بدم.

آخر بازی از نسخه ی قبلی هم تخیلی تر شده و به طرز عجیبی آدم رو یاد فیلم 2012 مینداخت!
داستانش قشنگ عین آخر Knowing بود ! که یه سری نجات دهنده اومدن و نسل انسان رو نجات دادند ! قشنگ عین Knowing !

کمک

سلام
من به جایی رسیدم که به دنیای اصلی بر میگرده و کلید ها رو وصل می کنه
بعد از این وارد یه شهری میشه که باید یه نفر را دنبال کنی اون شخض وارد یه برج میشه که تو باید از اون بالا بری تا چراغ بالا میره ولی نمی تونم بالاتر برم؟:confused:
اسم مرحله hide out است

آخرین ویرایش:
سلام
بعد از این وارد یه شهری میشه که باید یه نفر را دنبال کنی اون شخض وارد یه برج میشه که تو باید از اون بالا بری تا چراغ بالا میره ولی نمی تونم بالاتر برم؟:confused:
اسم مرحله hide out است
من خيلي اين مرحله رو راحت رفتم. خيلي از بچه ها درد سر داشتن:confused:
شما بايد بيشتر تلاش كني مثلا دو همون برج بچرخ و كلا يه راهي پيدا كن.
ولي بالاي برج چيز خوبي منتظرته:biggrin1:

بعد از این وارد یه شهری میشه که باید یه نفر را دنبال کنی اون شخض وارد یه برج میشه که تو باید از اون بالا بری تا چراغ بالا میره ولی نمی تونم بالاتر برم؟
اسم مرحله hide out است

اون مرحله رو من هم مشکل داشتم یه بار اومدم بیرون دوباره رفتم درست شد. قاعدتا می پره رو به مستقیم چوبی که چراغ وصله را می گیره( لازم نیست بری سمت چپ و راست تا امتحان کنی.) به نظرم یه مشکل فنی باشه تا چیز دیگه ای.

سلام
اسم مرحله hide out است

هیچ کار سختی نیست من همون اول رفتم.دستگاه رو هم روشن خاموش نکردم.
شما وقتی به اون بالکن رسیدی بالاش یه چوبه که نمی تونی بگیریش درسته؟فقط کافیه بپری.یعنی RT و A رو هم زمان نگه دار.بدون اینکه به جلو یا عقب بری(ثابت باش) بعد A رو ول کن.الطیر می پره و چوب رو می گیره.

یه سوال داشتم در مورد داستان بازی:
چرا پدر و برادر Ezio رو اعدام کردند و چرا با اینکه Ezio مدارک رو پیش اون یارو که الان اسمش یادم نیست برد ولی اون خیانت کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or