Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

کسی همه codex paper هارو جمع کرده؟
اخرش چه رازی رو از این برگه ها میفهمن؟

والا برای تموم کردن داستان لازمه که همشو جمع کنیم ...

بعد از جمع کردنشون محل والتو پیدا میکنیم و میفهمیم که رودریگو بورجا اصلا بخاطر دسترسی به والت بوده که رفته پاپ شده برای باز کردن والتم دوتا وسیله لازمه یکی عصای مخصوص پاپ اون یکیم همون اپل که دست ماست ...

كسي همه ي the true ها رو پيدا كرده؟
موضوشون چيه؟

من از سر بیکاری نشستم جمعشون کردم ... خیلی سخت نیست از دم بعضی ساختمونا که رد میشی کنار عکس ساختمون که میاد اون بقل یه علامت چشمه اگه قرمز باشه یعنی یه دونه از این علامتا داره که هنوز کشف نکردی اگرم سفید باشه یعنی علامتشو قبلا کشف کردی اگرم اصلا چشم نداشت که هیچی

همشو که جمع میکنی یه کلیپ از یه زن و مرد نشون میده که دارن از دست یه چیزی فرار میکنن یه چیزیم تو دست زنس آخرش معلوم میشه زنه حواس مردم آدمه اونیم که تو دستشونه Peace of Eden یا همونه سیب معروفه که بخاطرش از بهشت انداختنشون بیرون احتمالا این همون خیانتیه که آتنا آخر بازی در موردش به دزموند از طریق Ezio میگه ...
والا من که خیلی حال نکردم هی Truth Truth میکرد آدم انتظار یه چیز Truth تر از این حرفارو داشت :biggrin1:

من با نسخه اولش حال نکردم شماره دوم هم مثه نسخه اول شلوغه و پیچیدست؟
بگیرمش یا نه؟
به نظر من اصول سبک این بازی از پرنس تقلید شده

شماره دوم از هر نظر نسبت به شماره قبل بهتر شده مثلا دیگه لازم نیست که اون ماموریتای جیب بری و فال‌گوش وایسادنو انجام بدی تا بتونی بری سر ماموریت تو این نسخه میتونی مستقیما بری سر ماموریت اصلی ماموریتای جانبیم برا به دست اوردن پول میتونی انجام بدی ...
هر جوری حساب کنی به چار پنج تومن میرزه گرفتنش
غیر از از دیوار بالا رفتناش که خیلی از پرنس پیشرفته تر کار شده جدا شباهت دیگه ایم داره که بخواد تقلید حساب بشه حتی اگه تقلیدم باشه کی میگه یه تقلید خوب بده ...

خب تموم شد بازيه خوبي بود جالب بود در كل ! مشكلات گرافيكي موج ميزد تو بازي ! باگ هاي بسيار زيادي مشاهده شد اما گيم پلي خيلي بهتر از قبلي شده بود ! يكم خسته كننده ميشد بعضي جاها اما خوب بود ! :biggrin1: حالا چرا اينجوري يوهويي تموم شد ؟ اما اين آخرش چقدر تخيلي شده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or