دوستان من رسيدم به جايي كه ميگه 4 تا منطقه رو پاك سازي كن و همه رو بكش بعد رسيدم به يه جايي كه كشتي رو نشون ميده ميرم توش همه رو ميكشم حتي هركسي كه اطراف كشتي بود رو هم كشتم اما اتفاقي نيفتاد ! چرا ؟!
دوستا یک جایی از بازی هست همون مراحل اول که 8 تا عکس است مثل آدم و هوا خودمون . که باید 5 تاشو انتخاب کنی
باید کدوم ها رو انتخاب کنم؟ملاک انتخابش چیه اصلا؟
تا جایی که من یادمه یکی رو رو نقشه مشخص می کرد که باید شهیدش می کردیم، من اصلا قبل از اینکه به کشتی برسه کشتمش (فکر کنم!) ، اگه هم رو نقشه مشخص نیست، با Eagle vision یه نگاه بندازید پیداش می کنید.

مشکل اصلی این بازی طراحی کاراکتر ها و سایه پردازیش هست !حیف بازی به این توپی که گرافیکش انقدر افتضاحه.
خدائی واقعا بازیه درجه یکی هست.داستان داره عین باقلوا.مبارزات در حد خدا.فقط گرافیکش رو میبینم اعصابم داغون میشه.چیزی به نام AA انگار نداره این بازی.واقعا حیف این بازی شاهکار هست که یک گرافیک شاهکار نداره.در کل عالیه![]()
مشکل اصلی این بازی طراحی کاراکتر ها و سایه پردازیش هست !
وگرنه اونقدرا هم بد نیست .
آقا اين Achieve آخري اين بازي عجب مكافاتي شده برا ما!!!
بابا هركاري ميكنم نميتونم 10 نفر رو بكشم!!
ميام بزنم يا چندتاييشون در ميرن و ميترسن يا يكي از اينا از پشت يه خنجر ميزنه به ما!!!
آقا كسايي كه گرفتم يه راهنمايي كنن از نوع گرفتن و جاي گرفتنش!!
ايول دستت درد نكنه!!خیلی سخت نیستش اولش میری سه تا بمب دودزا میخری بعد میری ونیس یه ساختمون داره که اسمش نمدونم چی چیه یه دونه از اون مقبره هام توشه کلا ساختمونه قرمزه و جزو نقاط ممنوعه یه دونه بخوابون زیر گوش یکی از گاردای اونجا و د در رو تا اینکه بیشتر از ده نفر بیفتن دنبالت بعد که جمع شدن دورت یه بمب بزن و برو رو هیدن بلیدت و ...
با هر بمب میشه تا شیش نفرو راحت کشتش نباید به مشکل خاصی بخوری فقط تا دیدی داره اثر بمب میره بمب دومو بزن ...
دوستا یک جایی از بازی هست همون مراحل اول که 8 تا عکس است مثل آدم و هوا خودمون . که باید 5 تاشو انتخاب کنی
باید کدوم ها رو انتخاب کنم؟ملاک انتخابش چیه اصلا؟

ممنون ردش کردمباید عکسهایی که دستشون سیب هستش را انتخاب کنی![]()
بخوای نخوای باید جمعشون کنی !کسی همه codex paper هارو جمع کرده؟
اخرش چه رازی رو از این برگه ها میفهمن؟