Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

دوستان من رسيدم به جايي كه ميگه 4 تا منطقه رو پاك سازي كن و همه رو بكش بعد رسيدم به يه جايي كه كشتي رو نشون ميده ميرم توش همه رو ميكشم حتي هركسي كه اطراف كشتي بود رو هم كشتم اما اتفاقي نيفتاد ! چرا ؟!

دوستا یک جایی از بازی هست همون مراحل اول که 8 تا عکس است مثل آدم و هوا خودمون . که باید 5 تاشو انتخاب کنی
باید کدوم ها رو انتخاب کنم؟ملاک انتخابش چیه اصلا؟

دوستان من رسيدم به جايي كه ميگه 4 تا منطقه رو پاك سازي كن و همه رو بكش بعد رسيدم به يه جايي كه كشتي رو نشون ميده ميرم توش همه رو ميكشم حتي هركسي كه اطراف كشتي بود رو هم كشتم اما اتفاقي نيفتاد ! چرا ؟!
تا جایی که من یادمه یکی رو رو نقشه مشخص می کرد که باید شهیدش می کردیم، من اصلا قبل از اینکه به کشتی برسه کشتمش (فکر کنم!) ، اگه هم رو نقشه مشخص نیست، با Eagle vision یه نگاه بندازید پیداش می کنید.

دوستا یک جایی از بازی هست همون مراحل اول که 8 تا عکس است مثل آدم و هوا خودمون . که باید 5 تاشو انتخاب کنی
باید کدوم ها رو انتخاب کنم؟ملاک انتخابش چیه اصلا؟

خودت گفتی دیگه ! همونایی که توش آدم و حوا هستن ! و اون داستان معروف گول خوردنشون هست !

آقا اين Achieve آخري اين بازي عجب مكافاتي شده برا ما!!!
بابا هركاري ميكنم نميتونم 10 نفر رو بكشم!!
ميام بزنم يا چندتاييشون در ميرن و ميترسن يا يكي از اينا از پشت يه خنجر ميزنه به ما!!!
آقا كسايي كه گرفتم يه راهنمايي كنن از نوع گرفتن و جاي گرفتنش!!

تا جایی که من یادمه یکی رو رو نقشه مشخص می کرد که باید شهیدش می کردیم، من اصلا قبل از اینکه به کشتی برسه کشتمش (فکر کنم!) ، اگه هم رو نقشه مشخص نیست، با Eagle vision یه نگاه بندازید پیداش می کنید.

يك عدد باگ ـه ناقابل بود كه همون Checkpoint رو دوباه رفتم درست شد :biggrin1:
اولش يارو رو هرچي ميزدن نميمرد ! ميفتاد زمين دوباره بلند ميشد ! بعد انداختمش تو آب ! رفتم يه دور زدم دوباره اومدم ديدم دوباره اونجا وايساده ! دوباره كشتمش اما اتفاقي نيفتاد ديگه Restart كردم ! :biggrin1: جالب اينجا بود كه اصلا به من كاري نداشت !

حیف بازی به این توپی که گرافیکش انقدر افتضاحه.:sick:
خدائی واقعا بازیه درجه یکی هست.داستان داره عین باقلوا.مبارزات در حد خدا.فقط گرافیکش رو میبینم اعصابم داغون میشه.چیزی به نام AA انگار نداره این بازی.واقعا حیف این بازی شاهکار هست که یک گرافیک شاهکار نداره.در کل عالیه:love:

حیف بازی به این توپی که گرافیکش انقدر افتضاحه.:sick:
خدائی واقعا بازیه درجه یکی هست.داستان داره عین باقلوا.مبارزات در حد خدا.فقط گرافیکش رو میبینم اعصابم داغون میشه.چیزی به نام AA انگار نداره این بازی.واقعا حیف این بازی شاهکار هست که یک گرافیک شاهکار نداره.در کل عالیه:love:
مشکل اصلی این بازی طراحی کاراکتر ها و سایه پردازیش هست !
وگرنه اونقدرا هم بد نیست .

مشکل اصلی این بازی طراحی کاراکتر ها و سایه پردازیش هست !
وگرنه اونقدرا هم بد نیست .

منظورم منم همون طراحی کاراکترهاش هست.گرافیک محیط تقریبا قابل قبول هست.ولی جدا بی نظیره.دیشب از ساعت 1:30 شب تا 6:45 دقیقه یک ضرب نشستم پاش.لامصب میخ میکنه آدمو

آقا اين Achieve آخري اين بازي عجب مكافاتي شده برا ما!!!
بابا هركاري ميكنم نميتونم 10 نفر رو بكشم!!
ميام بزنم يا چندتاييشون در ميرن و ميترسن يا يكي از اينا از پشت يه خنجر ميزنه به ما!!!
آقا كسايي كه گرفتم يه راهنمايي كنن از نوع گرفتن و جاي گرفتنش!!

خیلی سخت نیستش اولش میری سه تا بمب دودزا میخری بعد میری ونیس یه ساختمون داره که اسمش نمدونم چی چیه یه دونه از اون مقبره هام توشه کلا ساختمونه قرمزه و جزو نقاط ممنوعه یه دونه بخوابون زیر گوش یکی از گاردای اونجا و د در رو تا اینکه بیشتر از ده نفر بیفتن دنبالت بعد که جمع شدن دورت یه بمب بزن و برو رو هیدن بلیدت و ...
با هر بمب میشه تا شیش نفرو راحت کشتش نباید به مشکل خاصی بخوری فقط تا دیدی داره اثر بمب میره بمب دومو بزن ...

خیلی سخت نیستش اولش میری سه تا بمب دودزا میخری بعد میری ونیس یه ساختمون داره که اسمش نمدونم چی چیه یه دونه از اون مقبره هام توشه کلا ساختمونه قرمزه و جزو نقاط ممنوعه یه دونه بخوابون زیر گوش یکی از گاردای اونجا و د در رو تا اینکه بیشتر از ده نفر بیفتن دنبالت بعد که جمع شدن دورت یه بمب بزن و برو رو هیدن بلیدت و ...
با هر بمب میشه تا شیش نفرو راحت کشتش نباید به مشکل خاصی بخوری فقط تا دیدی داره اثر بمب میره بمب دومو بزن ...
ايول دستت درد نكنه!!
آخه من هر موقع شروع ميكردم نزديك 20 تا ميفتادن دنبالم نزديك به 10تا شون فرار ميكردن تا 3 نفر رو ميكشتم!!
حالا برم اين كارا بكنم ببينم چي ميشه؟!!
دستت درد نكنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or