Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

ممنون شهاب !
خب نگرفتی چی گفتم مگه ؟:دی
بستگی به ساعتی داره که داره بازی میکنه دیگه، مثلا اگه الان بازی کنه میزنی ساعت 1، 5 ساعت دیگه بازی کنه، میزنه ساعت 6 و همینطوری ادامه پیدا میکنه !!:biggrin1:
درسته، اونجا همونطوریه، باید تا بالای بالا برید، البته پیدا کردن راهش یه کم طول میشکه...
پ.ن.اینجا بازی +18 میشه، مواظب باشید !:دی

به جون خودم نمیشه.باور کن من یه گیمر درجه یکم نه یک گاگول:biggrin1:ولی هرچی میخوام بالاتر برم نمیشه.ممکنه بخاطر باگ مثلا اینجوری بشه.حالا چه خاکی تو سرم کنم:((جدی +18 میشه آخ جون:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

دوستان من الان اونجائی هستم که desmond میره تو توهم و در نقش altair هستیم که باید یکی رو تعقیب کنیم.که اون طرف هم میره تو یه برج دیدبانی و در رو میبنده و بعدش ما باید بریم بالا.من تا یه قسمتی میرم بالا ولی هرچی خودمو کشتم دیگه نتونستم بالاتر برم.چیکار باید بکنم؟:(
منم دقیقا همین مشکلو دارم.اونجا یه چوب هست که یه فانوس بهش اویزونه من فکر کنم باید اون چوبه رو بگیرم ولی انگار باگ داره هر کاری میکنم نمیتونه بره بالا.

منم دقیقا همین مشکلو دارم.اونجا یه چوب هست که یه فانوس بهش اویزونه من فکر کنم باید اون چوبه رو بگیرم ولی انگار باگ داره هر کاری میکنم نمیتونه بره بالا.

آخ خدا از دهنت بشنوه.دقیقا مثل من شدی.هرچی بلا نسبت شما جر دادم خودمو نشد.:biggrin1:

دوستان من الان اونجائی هستم که desmond میره تو توهم و در نقش altair هستیم که باید یکی رو تعقیب کنیم.که اون طرف هم میره تو یه برج دیدبانی و در رو میبنده و بعدش ما باید بریم بالا.من تا یه قسمتی میرم بالا ولی هرچی خودمو کشتم دیگه نتونستم بالاتر برم.چیکار باید بکنم؟:(

باید دقیق طوری روی اون تاغچه ها (!!:دی!!) قرار بگیری که قشنگ رو به رو ی اون چوبه باشه ! بعد Jump و نگه دار و ول کن !
خب نگرفتی چی گفتم مگه ؟:biggrin1:
بستگی به ساعتی داره که داره بازی میکنه دیگه، مثلا اگه الان بازی کنه میزنی ساعت 1، 5 ساعت دیگه بازی کنه، میزنه ساعت 6 و همینطوری ادامه پیدا میکنه !!:biggrin1:
خب آخه اگر هی کمتر بشه این وسط یه مشکلی هست !
مگر اینکه روز به روز ساعت های بازیش تغییر رو به کم بکنه مثلا 8 که نشسته فرداش 7 و پس فرداش 6 ! که احتمالش 1 به 100 ـE !
پ.ن.اینجا بازی +18 میشه، مواظب باشید !:biggrin1:
16 کافیه آرش !:دی

آخرین ویرایش:
آخ خدا از دهنت بشنوه.دقیقا مثل من شدی.هرچی بلا نسبت شما جر دادم خودمو نشد.:biggrin1:
حالا میبینید؟! درد نخوندن صفحه های قبل بددردی هست! :دی اونجا برید روی قسمت سمت راست سکو! از دیوار برید بالا و سریع قبل از اینکه بیفتید آنالوگ رو بدید سمت چپ و A رو بزنید! این قسمت در واقع باگ هست ولی با این روش (خودم کشفش کردم!‌:دی) میتونید راحت ردش کنید!

حالا میبینید؟! درد نخوندن صفحه های قبل بددردی هست! :دی اونجا برید روی قسمت سمت راست سکو! از دیوار برید بالا و سریع قبل از اینکه بیفتید آنالوگ رو بدید سمت چپ و A رو بزنید! این قسمت در واقع باگ هست ولی با این روش (خودم کشفش کردم!‌:دی) میتونید راحت ردش کنید!

دوست عزیز.بنده که گفتم.یک گیمر حرفه ایم نه گاگول:biggrin1:این روش هم امتحان کردم.ولی نشد.:blushing:

دوست عزیز.بنده که گفتم.یک گیمر حرفه ایم نه گاگول:biggrin1:این روش هم امتحان کردم.ولی نشد.:blushing:
آخ یادم رفته بود!‌ :دی من با این روش ردش کردم! نمیدونم دقیقا منظورم رو فهمیدی یا نه ولی مطمئن باش این روش جواب میده! :دی

آخ یادم رفته بود!‌ :دی من با این روش ردش کردم! نمیدونم دقیقا منظورم رو فهمیدی یا نه ولی مطمئن باش این روش جواب میده! :دی

آره فهمیدم.تو حالت معمولی وقتی میپری بهش نمیرسی.ولی وقتی از دیوار میری بالا بعد قبل از اینکه برسی پائین آنالوگ رو بدی سمت چپ و بپری تقریبا بهش نزدیک میشی.منم انتظار داشتم با این روش بتونم بگیرمش.ولی نشد.حالا بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه.
فعلا IGI2 رو دانلود کردم دارم بازی میکنم:biggrin1:خیلی حال میده عشق من بود این بازی اگرم کسی مثل من دلش تنگ شده لینک دانلودش رو بدم.الان مرحله شش هستم:biggrin1:

سلام دوستان
من تو بازي ac2گير كردم اگه ميشه كمكم كنيد
بعداز مرحله 11توي قصرvillaهستم تو نقشه زده بايد كجا برم اما وقي مي خوام وارد در بشم و به اونجا برسم يه نوري جلوي در را گرفته اينجا بايد چي كار كنم

سلام دوستان
من تو بازي ac2گير كردم اگه ميشه كمكم كنيد
بعداز مرحله 11توي قصرvillaهستم تو نقشه زده بايد كجا برم اما وقي مي خوام وارد در بشم و به اونجا برسم يه نوري جلوي در را گرفته اينجا بايد چي كار كنم
باید بری توی شهر و Codex Page هارو پیدا کنی !

دوستان عزیز اول باید a و قلتک سمت چپ داد رو به بالا و وقتی پرید b زد
:laughing::laughing:

بهترین کار اینه که بری رو اون لبه و دقیقا رو به روی اون چوبه که می خوای بپری روش ...
بعد فقط RT رو نگه دار و در همون حالت که RT رو نگه داشتی:biggrin1::biggrin1: یه بار A رو بزن ... خودش میپره و چوبه رو می گیره ...

آره فهمیدم.تو حالت معمولی وقتی میپری بهش نمیرسی.ولی وقتی از دیوار میری بالا بعد قبل از اینکه برسی پائین آنالوگ رو بدی سمت چپ و بپری تقریبا بهش نزدیک میشی.منم انتظار داشتم با این روش بتونم بگیرمش.ولی نشد.حالا بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه.

دوستان عزیز اول باید a و قلتک سمت چپ داد رو به بالا و وقتی پرید b زد

salam sharmande man fingilish minevisam farsi win kharab shode
agha man to on tike ke dastesho alamat mizare bala borje badesh az dastgah miad biron bad barmigarde alamat to ye otaghe vali nemitonam beram dakhelesh engar ye hesar doreshe onja bayad chi kar konam mamnon

salam sharmande man fingilish minevisam farsi win kharab shode
agha man to on tike ke dastesho alamat mizare bala borje badesh az dastgah miad biron bad barmigarde alamat to ye otaghe vali nemitonam beram dakhelesh engar ye hesar doreshe onja bayad chi kar konam mamnon
ممنون از این همه توجه تون ! چند تا پست صفحه ی قبل رو میخوندین جوابتون رو میگرفتین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or