Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

نوشته شده توسط kasra5004
البته سوال نوبي هست اما به هر حال، تو بازي اتزيو مي تونه خم بشه؟! در صورتي كه ميشه با كدوم دكمه؟! من تمام مدت به حالت ايستاده هستم از فاصله زياد قابل تشخيصم!
اتفاقا يه حركتي هست شايد ابداعي باشه شايدم نه.البته بايد ثابت بمونيد.
به هر حال, به اين صورت كه RT رو بگيريد و A هم نگه داريد اينجوري ميشينه به صورتي كه خوراك مخفي شدن پشت اجسام هست

دوستان یه جا گیر کردم اونجایی که حافظه ی اتزیو می پره و codex page می خواد باید چیکار کرد کجا رفت؟:confused: :((اونجایی که تو ویلا نمی شه رفت توی اتاق ماریو برای انجام ماموریت.شنل آبی رو هم گرفته.

دوستان یه جا گیر کردم اونجایی که حافظه ی اتزیو می پره و codex page می خواد باید چیکار کرد کجا رفت؟:confused: :((اونجایی که تو ویلا نمی شه رفت توی اتاق ماریو برای انجام ماموریت.شنل آبی رو هم گرفته.
باید بری توی شهر ها و Codex Page هارو پیدا کنی !
توی MaP لوگوشون هست !

شما بايد بري تو شهر هايي كه codex page رو برنداشتي و همشو پيدا كني.
واسه من 2 تا مونده بود رفتم ونيس همرو پيدا كردم . حالا خودت بايد ببيني كجا رو بر نداشتي

ممنون.حدس می زدم باید برم تو شهر ها بگردم چون تعدادش رو کنار تصویر زده بود واسه من 15 تا از 30 تا مونده یا ابوالفضل کی می ره این همه راهو :eek::eek::eek:

ببخشدی من با توجه به این تاپیک یه سوالی برام پیش اومده.کجا سیو کنیم این اتفاق میفته؟اگه تو هر جای چپتر 11 سیو کنیم این اتفاق میفته؟منظورش از مخفی گاه اتزیو کجاست؟

اون چند تا عكسي كه بايد 5 تاشو اون پايين بچينيم رو بايد چي كار كنيم؟
از اونا زیاد هست فقط یکی نیست !
رجوه کن به تاپیک اچیومنت آریا !
دوستان من هنوز بازیش نکردم مشکل تکراری بودن مراحل حل شده؟
تقریبا !

آخرین ویرایش:
اون چند تا عكسي كه بايد 5 تاشو اون پايين بچينيم رو بايد چي كار كنيم؟
عزیز بگرد دنبال 5 تا عکسی که توشون سیب هست.تو 5 تا از عکس های سیب هم هست مثلا سیب از درخت اویزونه یا روی زمینه یا دست یکی هست بگرد دنبال اونا

با عرض سلام خدمت شما دسوتان میشه برام داستان بازی رو کوتاه بگید؟؟!
این بازی توی عالم مجازی اتفاغ می افته؟ شخصیت بازی هدفش چیه؟ ممنون

سلام تو رو خدا یکی به ما بگه مرحله که با دوستان جمع شدن نقشه رو چطوری چید منظورم اینه که دکمه y میزنی پشتش نقشه نشون میده باید چکر کرد

سلام تو رو خدا یکی به ما بگه مرحله که با دوستان جمع شدن نقشه رو چطوری چید منظورم اینه که دکمه y میزنی پشتش نقشه نشون میده باید چکر کرد
اين نقشه همه قاره ها هستش. تنها كمك فك كنم اينه كه شما حاشيه هاش رو درست بچيني بقيشم حل ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or