Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

همون اولاش که میره دم خونه ی Cristina اینا :biggrin1:، دختره بهش میگه که یه دقیقه وایسا، بعد اتزیو از دیوار میکشه بالا و بعدش رو همه میدونن !:biggrin1:

بيخيال بابا ! با اون گرافيك بازي آدم اصلا تشخيص نميده كدوم ناحيه از بدن رو داره نشون ميده :biggrin1: صورتشون رفته تو گردن همديگه :biggrin1:
بعد هم خيلي كمه اصلا چيزي نشون نميده بابا ! شماها زيادي بزرگ ميكنين ! فيلم P*o*r*n*o كه نيست :biggrin1:
اين Upgrade هاي بازي رو دوست ميداريم ! خيلي باحاله ! در كل گيم پلي بازي خيلي خوب شده و تكراري نيست مثل شماره ي قبل .

دوستان یکی بیاد به طور کامل از همون قسمتی که میره سراغ پاپ تو رم توضیح بده من انگلیسیم زیاد خوب نیست از اونجا بگین چی بهم گفتن و تا اخرش که اون فرشته با اتزیو و دزموند حرف میزنه تا جایی که لوسی و دزموند اخرش با هم حرف میزنن ممنون میشم یکی بهم بگه اینجاها چه صحبت هایی رد و بدل شد

در مورد هوش مصنوعی هم بگم ac2 یکی از درپیت ترین هوش مصنوعی ها را داره حتما برات پیغام خصوصی میکنم تا بگم جریان چیه .
بفرست برام! چون من تا اینجای بازی هوش مصنوعی بازی رو تحسین کردم خیلی راحت با GTA که مقایسه میکنم میبینم یک سر و گردن بالاترن.
گرافیک داغون ؟!!؟ عجب !! اگر گرافیک MW2 تغییری نسبت به قبل نکرده باشه که ACII به مراتب دست نخورده تر هست ! فقط نورپردازی رو بهتر کردن . طراحی صورت و حرکات و ایناش افتضاحن ! وقتی طرف رو Assassinate میکنی یه تیکه خون میزنه بیرون و خلاص ! که اونم خیلی مضخرفه به نظر من !
بعد انقدره این بازی باگ داره که حد نداره ! مرحله ی واتیکان من توی دیوار گیر کردم و نتونستم بیام بیرون همون تو انقدر چوب خوردم تا مردم !
من نگفتم الان زمین تا آسمون تغییر کرده درست باگ زیاد داره ولی از هر لحاظ بهتر از قبل هست. همین سیستم شب و روزش که واقعا طلوع آفتابش قشنگ و...
متاسفانه درباره خون حرفت رو قبول دارم.

نمیدونم کسی دقت کرده یا نه!؟ توی تاریخچه افراد Assassins نوشته که Hidden Blade اولین بار توسط یک فرد ایرانی به اسم داریوش به کار رفت :biggrin1:. خداییش دیشب داشتم فکر میکردم این کار های تمیز فقط از دست ایرانی ها بر میاد که توی خود بازی هم گفته.

بفرست برام! چون من تا اینجای بازی هوش مصنوعی بازی رو تحسین کردم خیلی راحت با GTA که مقایسه میکنم میبینم یک سر و گردن بالاترن.

من نگفتم الان زمین تا آسمون تغییر کرده درست باگ زیاد داره ولی از هر لحاظ بهتر از قبل هست. همین سیستم شب و روزش که واقعا طلوع آفتابش قشنگ و...
متاسفانه درباره خون حرفت رو قبول دارم.

نمیدونم کسی دقت کرده یا نه!؟ توی تاریخچه افراد Assassins نوشته که Hidden Blade اولین بار توسط یک فرد ایرانی به اسم داریوش به کار رفت :biggrin1:. خداییش دیشب داشتم فکر میکردم این کار های تمیز فقط از دست ایرانی ها بر میاد که توی خود بازی هم گفته.
یه مشکل گرافیکی احمقانه هم که داره سایه پردازیش هست ! در بعضی جاها عالی هست ولی بعضی جاها افتضاح کرده ! یه جا وایسین ... سایه ی یه دیوار رو ببینید ! یه انگار هی لود میشه و تکون میخوره و دوباره برمیگرده سره جای اولش ! طراحی کرکتر ها هم که بمانــد !...
اون داریوش هم من خیلی حال کردم ! زده بود خشایار شاه رو با این Hidden Bladeـش کشت !
Ubisoft علاقه ی خاصی ظاهرا به ایران و پارسیان داره !:دی

یه مشکل گرافیکی احمقانه هم که داره سایه پردازیش هست ! در بعضی جاها عالی هست ولی بعضی جاها افتضاح کرده ! یه جا وایسین ... سایه ی یه دیوار رو ببینید ! یه انگار هی لود میشه و تکون میخوره و دوباره برمیگرده سره جای اولش ! طراحی کرکتر ها هم که بمانــد !...
اون داریوش هم من خیلی حال کردم ! زده بود خشایار شاه رو با این Hidden Bladeـش کشت !
Ubisoft علاقه ی خاصی ظاهرا به ایران و پارسیان داره !:biggrin1:
خب بازیش باگ داره که البته مشکل از Animus هست :-" (شوخی)

من که مطمئنم این نسخه یک DLC گنده داره از اون دو صحنه ای که رد کرد

وجود این 6 تا مجسمه که مطمئنم یکیشون ممکن توی نسخه بعدی یک کاره ای باشه.

(این دیازموند عجب اینکارست :biggrin1:)

من به مغزم فشار میارم یادم نمیاد، مگه لباس الطیر مشکی بود ؟

دوستان من به اون تیکه ای که بازی رو الطیر میره رسیذم یه کسی رو دنبال میکنی بعد میره تو در یه برج بعد باید بالای برج برسیم یه جاش یه خرده بالاتر رفتیم یه دره بالاش یه چوبه ولی ولی هرکاری میکنم رو چوبه نمیره این باگ بازی یا راه دیگه ای داره؟؟

سلام
اقا اون تیکه باید با الطائر بریم دنبال طرف:biggrin1::biggrin1: اون قسمت که طرف میره تو قلعه و ما میمونیم پشت در گیر کردم تا اون بالکنه بالا میرم بعدش دیگه نمیدونم چه کار کنم :biggrin1::biggrin1: دوستان کمک کنن ممنون مییشیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

LORD GAMES و keyvan_zh

خب اونجا رو باید طوری روی اون تاغچه (ببخشید اسمش رو یادم رفته !:دی) که قشنگ روبرو اون تیکه چوبه باشید ! بعد یه چند ثانیه Jump رو نگه دارید و ول کنید تا چوب هرو بگیره ! زیاد سخت نیست !

دوستان یکی بیاد به طور کامل از همون قسمتی که میره سراغ پاپ تو رم توضیح بده من انگلیسیم زیاد خوب نیست از اونجا بگین چی بهم گفتن و تا اخرش که اون فرشته با اتزیو و دزموند حرف میزنه تا جایی که لوسی و دزموند اخرش با هم حرف میزنن ممنون میشم یکی بهم بگه اینجاها چه صحبت هایی رد و بدل شد
کسی نبود در این مورد؟

این زره ی الطایر هستش ! وقتی 6 تا Tomb ـه Assassin هارو (که یکیش داریوشه) رو پیدا کنید باید برین زیر زمین قصر ماریو (!!) و 6 تا سنگ رو بذاری و زره ی الطایر رو بگیری !
جدا؟؟؟
اما تا جایی که یادم میاد الطیر همچین زره و لباسی نداشت:biggrin1::biggrin1:
temp چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
جدا؟؟؟
اما تا جایی که یادم میاد الطیر همچین زره و لباسی نداشت:biggrin1::biggrin1:
temp چیه؟؟؟
دیگه اون رو از الطایر بپرس !
اون تابوت هایی که ماله Assassin ها توش هستند رو میگم ! هر کدوم یه سنگ میدن دیگه ! بعد برو زیر زمین قصر ماریو و سنگ هارو اونجا بذار !

دوستان یه سوال چند وقت پیشا شنیده بودم که می گفتن تو این بازی هم ماموریت هاش انتخابی بین خوب و بد شده؟!:confused: یعنی بستگی به خودت داره؟! می خواستم ببینم همچین چیزی حقیقت داره یا نه؟ یعنی اینکه اون ماموریتهایی که با علامت تعجب مشخص شدن رو accept کنی حله یا نه؟

دوستان یه سوال چند وقت پیشا شنیده بودم که می گفتن تو این بازی هم ماموریت هاش انتخابی بین خوب و بد شده؟!:confused: یعنی بستگی به خودت داره؟! می خواستم ببینم همچین چیزی حقیقت داره یا نه؟ یعنی اینکه اون ماموریتهایی که با علامت تعجب مشخص شدن رو accept کنی حله یا نه؟

نه عزیزم ، GTA که نیست ... همونا رو accept کنی حله ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or