Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

منم این بازی رو گرفتم و دارم بازی میکنم.از نسخه قبل خیلی بهتر شده و دیگه تکراری و کسل کننده نیست و مبارزات هم خیلی بهتر شده و واقعا دلچسب شده.ولی طراحی صورت واقعا ضایع هست طراحی دستشون هم چیزی فراتر از افتضاح هست.دستشون عین نون بربریه:biggrin1:

تنها حرفی که میشه زد
بعد از تموم کردن این بازی کنسولتو بنداز دور
چرا؟؟؟
ميتوني حرفهايه قشنگتري بزني مثل:
بعد از اتمام بازي برو بازي هايه جديدو بازي كن و حالشو ببر

یعنی صبر کنم برسم به مرحله ی 12 بعد سیو کنم؟آخه یه جا تو همین سایت خوندم مربوط به قسمت Assassins Tomb داره!اصلا این Assassins Tomb ها اجباریه؟من تاحالا 4 تاش را گرفتم!

يعني چي؟ در بعضي از بازي ها گير نميكنه ؟ يعني چي كه به 11 رسیدین ادامه بدین و بعد سیو کنید
!!
من که این حرف رو نزدم رفیق ! گفتم میگن همچین مشکلی داره ! یعنی وقتی مرحله ی 11 تموم شد یکم جلو برید بعدا از بازی خارج شید !
یعنی صبر کنم برسم به مرحله ی 12 بعد سیو کنم؟آخه یه جا تو همین سایت خوندم مربوط به قسمت Assassins Tomb داره!اصلا این Assassins Tomb ها اجباریه؟من تاحالا 4 تاش را گرفتم!
6 تاش رو بگیری و ببری زیر زمین ماریو بهت زره ی الطایر رو میده که خیلی بدرد میخوره .

بچه ها یک سوال فنی دارم.

وقتی کنسول رو روشن می کنید و میای توی منوی بازی و میخواید سیو رو انتخاب کنید روی سیو یک ساعتی رو نوشته کسی میدونه ماجراش چیه!؟ آخه من هرچی بیشتر میرم ساعته کمتر میشه :confused:

بچه ها یک سوال فنی دارم.

وقتی کنسول رو روشن می کنید و میای توی منوی بازی و میخواید سیو رو انتخاب کنید روی سیو یک ساعتی رو نوشته کسی میدونه ماجراش چیه!؟ آخه من هرچی بیشتر میرم ساعته کمتر میشه :confused:
میثم جون ببخشید منو به خنده وادار کردی !:biggrin1:
خب اون ساعتی هست که بازی توی اون ساعت انجام پذیرفته، مثلا اگه امروز ساعت 11 بازی کنی، آخرین باری که بازی سیو شده، در بازه ی زمانی ساعت 11-12 هست، همین !:biggrin1:
========
میشه یکی از دوستان درباره ی کاربرد این کبوترهای قشنگ توضیح بده ؟:biggrin1:
ممنون...

میشه یکی از دوستان درباره ی کاربرد این کبوترهای قشنگ توضیح بده ؟:biggrin1:
اشتباه نکنم میری و پیغام توش رو میخونی و بعدش سراغ Assassinate کردن یه بابایی میری !
خب اون ساعتی هست که بازی توی اون ساعت انجام پذیرفته، مثلا اگه امروز ساعت 11 بازی کنی، آخرین باری که بازی سیو شده، در بازه ی زمانی ساعت 11-12 هست، همین !:biggrin1:
داره میگه هی کمتر میشه :دی.
لطفا یک نفر توضیح بده که از کجا میشه فهمید که توی چه مرحلی های هستیم ؟؟واسه همون مرحله 11 می خواهم که دستگاه رو خاموش نکنم
نمیدونم !:دی بهترین و راحت ترین راه دیدن اچیومنت ها هست که ببینید گرفتیدش یا نه !(والبته Rookie ترین راه !:دی) .

آخرین ویرایش:
دوستان من الان اونجائی هستم که desmond میره تو توهم و در نقش altair هستیم که باید یکی رو تعقیب کنیم.که اون طرف هم میره تو یه برج دیدبانی و در رو میبنده و بعدش ما باید بریم بالا.من تا یه قسمتی میرم بالا ولی هرچی خودمو کشتم دیگه نتونستم بالاتر برم.چیکار باید بکنم؟:(

ممنون شهاب !
داره میگه هی کمتر میشه :biggrin1:.
خب نگرفتی چی گفتم مگه ؟:دی
بستگی به ساعتی داره که داره بازی میکنه دیگه، مثلا اگه الان بازی کنه میزنی ساعت 1، 5 ساعت دیگه بازی کنه، میزنه ساعت 6 و همینطوری ادامه پیدا میکنه !!:biggrin1:
دوستان من الان اونجائی هستم که desmond میره تو توهم و در نقش altair هستیم که باید یکی رو تعقیب کنیم.که اون طرف هم میره تو یه برج دیدبانی و در رو میبنده و بعدش ما باید بریم بالا.من تا یه قسمتی میرم بالا ولی هرچی خودمو کشتم دیگه نتونستم بالاتر برم.چیکار باید بکنم؟:(
درسته، اونجا همونطوریه، باید تا بالای بالا برید، البته پیدا کردن راهش یه کم طول میشکه...
پ.ن.اینجا بازی +18 میشه، مواظب باشید !:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or