Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

من قبلا توی یکی از ترایلر های بازی دیده بودم که از این اسلحش که شلیک میکنه استفاده میکنه برای کشتن یکی از همین ادمای معروف ولی تو بازی همچین اتفاقی رخ نداد برای همه همینطور بود؟

دوستان راهنمایی کنن !!
دوست من یه جای این بازی گیر کردم ! اونم جایی که یه مرده یه گله زن دنبالشه !! هر کاری میکنم یارو میره بیرون یعنی میره تو قسمت سفیدی بازی !!!اگر هم بکشمش دوباره بر میگردم از اول !!! همون مرحله شهر باری !!!

دوستان راهنمایی کنن !!
دوست من یه جای این بازی گیر کردم ! اونم جایی که یه مرده یه گله زن دنبالشه !! هر کاری میکنم یارو میره بیرون یعنی میره تو قسمت سفیدی بازی !!!اگر هم بکشمش دوباره بر میگردم از اول !!! همون مرحله شهر باری !!!
سلام...
باید نقاب ازش بدزدی.

من قبلا توی یکی از ترایلر های بازی دیده بودم که از این اسلحش که شلیک میکنه استفاده میکنه برای کشتن یکی از همین ادمای معروف ولی تو بازی همچین اتفاقی رخ نداد برای همه همینطور بود؟
بله ! جلوتر که برین از داوینچی میگیریدش !(Pistol)

منظورم به خود اسلحه نبود منظورم به دمویی بود که توش باهاش یکیو میکشه من قبلا تو ترایلر ها دیده بودم ولی تو بازی همچین دمویی نبود

اون دمو برای تبلیغ بود!الان تو بازی مرحله ی چشن بالماسکه را خودت باید بری!
مشخص بود برای بازی نیست.چون جریان یه ترور را نشان میداد!و در ضمن خیلی طولانی بود!

سلام آقا
بازی تموم شده و حالا می تونم راحت تو شهر بگردم:biggrin1:
چندین شهرو گشتم اما جاهایی که لباس می فروشه اون لباس سیاهه رو نداشت!!!!
لباس های قرمز و خاکستری و سفید و قهوه ای و ... هستن ولی اون سیاهه نیست!!!منظورم عکس پایینه(ببخشید کیفیتش کمه!!)

1259656340.jpg

چطور به دستش بیارم و از کجا بخرم؟؟

این زره ی الطایر هستش ! وقتی 6 تا Tomb ـه Assassin هارو (که یکیش داریوشه) رو پیدا کنید باید برین زیر زمین قصر ماریو (!!) و 6 تا سنگ رو بذاری و زره ی الطایر رو بگیری !

آخر ما نفهميديم كجاي اوّل بازي مورد داشت؟
چرا نفهمیدی شما ؟
همون اولاش که میره دم خونه ی Cristina اینا :دی، دختره بهش میگه که یه دقیقه وایسا، بعد اتزیو از دیوار میکشه بالا و بعدش رو همه میدونن !:biggrin1:
بعد هم بابای دختره میفهمه و اتزیو پا میذاره به فرار و میره پیش باباش، اون به جایی که سرزنشش کنه میگه این کارت منو یاد جوونیام میندازه !:biggrin1:

چرا نفهمیدی شما ؟
همون اولاش که میره دم خونه ی Cristina اینا :دی، دختره بهش میگه که یه دقیقه وایسا، بعد اتزیو از دیوار میکشه بالا و بعدش رو همه میدونن !:biggrin1:
بعد هم بابای دختره میفهمه و اتزیو پا میذاره به فرار و میره پیش باباش، اون به جایی که سرزنشش کنه میگه این کارت منو یاد جوونیام میندازه !:biggrin1:
قسمت مورد علاقه ارش :d لامصب حفظه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or