danijon_2006
کاربر سایت
من قبلا توی یکی از ترایلر های بازی دیده بودم که از این اسلحش که شلیک میکنه استفاده میکنه برای کشتن یکی از همین ادمای معروف ولی تو بازی همچین اتفاقی رخ نداد برای همه همینطور بود؟
سلام...دوستان راهنمایی کنن !!
دوست من یه جای این بازی گیر کردم ! اونم جایی که یه مرده یه گله زن دنبالشه !! هر کاری میکنم یارو میره بیرون یعنی میره تو قسمت سفیدی بازی !!!اگر هم بکشمش دوباره بر میگردم از اول !!! همون مرحله شهر باری !!!
من قبلا توی یکی از ترایلر های بازی دیده بودم که از این اسلحش که شلیک میکنه استفاده میکنه برای کشتن یکی از همین ادمای معروف ولی تو بازی همچین اتفاقی رخ نداد برای همه همینطور بود؟
منظورم به خود اسلحه نبود منظورم به دمویی بود که توش باهاش یکیو میکشه من قبلا تو ترایلر ها دیده بودم ولی تو بازی همچین دمویی نبودبله ! جلوتر که برین از داوینچی میگیریدش !(Pistol)
منظورم به خود اسلحه نبود منظورم به دمویی بود که توش باهاش یکیو میکشه من قبلا تو ترایلر ها دیده بودم ولی تو بازی همچین دمویی نبود
چرا نفهمیدی شما ؟آخر ما نفهميديم كجاي اوّل بازي مورد داشت؟
قسمت مورد علاقه ارش :d لامصب حفظه :dچرا نفهمیدی شما ؟
همون اولاش که میره دم خونه ی Cristina اینا، دختره بهش میگه که یه دقیقه وایسا، بعد اتزیو از دیوار میکشه بالا و بعدش رو همه میدونن !:biggrin1:
بعد هم بابای دختره میفهمه و اتزیو پا میذاره به فرار و میره پیش باباش، اون به جایی که سرزنشش کنه میگه این کارت منو یاد جوونیام میندازه !:biggrin1: