Assassins Creed جدید امسال منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110316asscreebro.jpg

درود
دیروز در خبری که kotaku در وب سایت خود زده بود معلوم شد که امسال هم Assassins Creed جدیدی در راه است و قرار ه در سال 2011 هم منتشر بشه یعنی امسال .
اقای Yves Guillemot در مصاحبه ای با MCV ( این مصاحبه در 8 آپریل بوده) گفته : امسال یک عنوان جدید از سری بازی Assassins creed منتشر خواهد شد و این عنوان یک عنوان جالب و زیبا از سری بازی Assassins creed خواهد بود .
Yves Guillemot اطلاعات زیادی راجب این عنوان نداده است اما شاید این عنوان یک عنوان جانبی مثل AC Brother HooD باشد .
Yves Guillemot در اخر افزود که ما فعلا سومین کمپانی گیم در بین 25 کمپانی برتر هستیم و ما میتوانیم از EA و Activision جلو بزنیم و هدف اصلی ما این است ما سعی میکنیم به بزرگترین شرکت گیم در جهان برسیم.

kotaku
مصاحبه ی کامل با MCV

Assassin's Creed : 82.51%
Assassin's Creed II : 90.49%
Assassin's Creed Brotherhood : 90.59%

بی خودی انگ نزنید لطفا :d
انگ چیه عزیز من سلیقست!
اون درصدها هم برای من حکم کشک رو دارا میباشد! :d
من کلا با شرق بیشتر حال میکنم تا غرب و اروپا. شاید دلیل عمدش این باشه.

این سری خیلی جذاب بود ... فقط قدرت هاش باید کم بشه ... دیگه مشکل براش نسازین
AC بد هم مگه داریم :x این سری ترکوند تا تهش ... نمیدونم توی نسخه 3 میخوان چی بهش اضافه کنن ؟؟ حتما میخوان
کلاش افغانی بدن دستش :d

شماره سه بده خسته شدیم کلا بازی با این که دوستان عنوان کردن از لحاظ گیم پلی لذت بخش ولی داستان کمی مشکل داره اون اخر بازی ACB بیشتر شبیه مراسم قربانی کردم ادم بود
امیدوارم نسخه بعدی بره تو تاریخ ژاپن فدرال گیم پلی اونوم تو لباس یک نینجا خیلی جالب میشه :d

حالا چه فرقی میکنه Spin off (مثل Brother Hood) باشه یا شماره دار! تا حالا که تو هر سه عنوان داستان اصلی روایت شده!
فرقش در اینه که بازی سه گانه هست و داستان بازی تو نسخه سوم تموم میشه !

انگ چیه عزیز من سلیقست!
اون درصدها هم برای من حکم کشک رو دارا میباشد! :d
من کلا با شرق بیشتر حال میکنم تا غرب و اروپا. شاید دلیل عمدش این باشه.
خب دیگه!مساله همینجاست.سلیقه ی جمع مهمه.وقتی بیشتر گیمر ها و منتقد ها می گن AC داره پیشرفت می کنه,یعنی داره پیشرفت میکنه.حالا یکی دو نفر مثل شما با شرق بیشتر حال نمی کنند دلیل نمی شه که بازی در حال پسرفت باشه.
شماره سه بده خسته شدیم کلا بازی با این که دوستان عنوان کردن از لحاظ گیم پلی لذت بخش ولی داستان کمی مشکل داره اون اخر بازی ACB بیشتر شبیه مراسم قربانی کردم ادم بود
امیدوارم نسخه بعدی بره تو تاریخ ژاپن فدرال گیم پلی اونوم تو لباس یک نینجا خیلی جالب میشه :d
من نمی فهمم چرا داستان به نظرتون مشک داره؟به خاطر فراماسونی و اینجوری چیزا؟خب آقا جون داستان داره نبرد بین فراماسون ها و یک دسته ی شبه حشاشیون(خیلی چیزهاشون با حشاشیون فرق می کنه)را نشون می ده.در این بین داره عقاید و و علامت های فراماسونی را هم نشون می ده.اگر واقعا فکر می کنی با این چیزا فراماسون می شی,بازی نکن.

• Like
Reactions: hadi sh
خب دیگه!مساله همینجاست.سلیقه ی جمع مهمه.وقتی بیشتر گیمر ها و منتقد ها می گن AC داره پیشرفت می کنه,یعنی داره پیشرفت میکنه.حالا یکی دو نفر مثل شما با شرق بیشتر حال نمی کنند دلیل نمی شه که بازی در حال پسرفت باشه.
من از کلمه ی "پسرفت" استفاده کردم ؟؟!! :d چرا انگ میزنی ؟! :d من عاشق تمام شماره هاشم والسلام.

من نمی فهمم چرا داستان به نظرتون مشک داره؟به خاطر فراماسونی و اینجوری چیزا؟خب آقا جون داستان داره نبرد بین فراماسون ها و یک دسته ی شبه حشاشیون(خیلی چیزهاشون با حشاشیون فرق می کنه)را نشون می ده.در این بین داره عقاید و و علامت های فراماسونی را هم نشون می ده.اگر واقعا فکر می کنی با این چیزا فراماسون می شی,بازی نکن.
من امروز وقت کردم DLC BH رو بازی کنم ... مکالمه های قشنگی میشه توش ... مثلا اونجایی که میگه اعداد نیمتونن جهان رو تغییر بدن ...
در کل به نظرم جالب نیست ادمو به این طور چیزا بکشونن ... تصورشو بکنین یه داستان شیرین جذاب چقدر بهتر بود تا این توهماتو 2 گانگی هااا ؟؟
در کل میخوام بگم حس جالبی به ادم انتقال نمیده ... حالا میخواد تاثیر بزاره یا نزاره

خوشبختانه تا اینجا تمام ACـها سیر صعودی داشتن و ازین روند بسی هم استقبال میکنیم ...
نمیدونم چرا الکی جو میدین که : اه ؛ بازم یه AC دیگه !

ای خدا، این دیگه چی بود !؟؟
مثل اینکه ما عطش اینو داریم که چاقو بکنیم تو گردن ملت!
به جای این حرفا یه کم بشینن رو داستان کار کنن ...
من که حاضرم تا دو سال همین BH رو بازی کنم و در عوض منتظر یه نسخه ی جدید حسابی باشم!

به نظر من BH خیلی هم پیشرفت داشت! اینایی که میگند افت داشته یا انتظار بیشتری داشتند الکی انتظاراتشون رو بدن بالا :d و انتظار AC III رو از BH داشتن :d
همه چیشم خوب بود :d
DLCـش چند ساعته ؟ :d یوتوب خورش کنیم مثل DLC های AC II :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or