Assassins Creed جدید امسال منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110316asscreebro.jpg

درود
دیروز در خبری که kotaku در وب سایت خود زده بود معلوم شد که امسال هم Assassins Creed جدیدی در راه است و قرار ه در سال 2011 هم منتشر بشه یعنی امسال .
اقای Yves Guillemot در مصاحبه ای با MCV ( این مصاحبه در 8 آپریل بوده) گفته : امسال یک عنوان جدید از سری بازی Assassins creed منتشر خواهد شد و این عنوان یک عنوان جالب و زیبا از سری بازی Assassins creed خواهد بود .
Yves Guillemot اطلاعات زیادی راجب این عنوان نداده است اما شاید این عنوان یک عنوان جانبی مثل AC Brother HooD باشد .
Yves Guillemot در اخر افزود که ما فعلا سومین کمپانی گیم در بین 25 کمپانی برتر هستیم و ما میتوانیم از EA و Activision جلو بزنیم و هدف اصلی ما این است ما سعی میکنیم به بزرگترین شرکت گیم در جهان برسیم.

kotaku
مصاحبه ی کامل با MCV

فرقش در اینه که بازی سه گانه هست و داستان بازی تو نسخه سوم تموم میشه !
اینجور ادعا کردند ولی این یوبی سافتی که من میبینم با ساخت شماره سوم هم این فرانچایز پرطرفدار رو رها نمیکنه . به نظر منم داستان بازی پتانسیل ساخت شماره های بیشتری رو داره .

نمیدونم چرا تا در مورد یه بازی محبوب انتقاد میشه دوستان سریعا موضع گیری میکنند من خودم یکی از هوادارای این بازی هستم و تمام نسخه هاش رو بازی کردم و به نظرم نسخه 1 و 2 جذابتر از BH بود ، چرا ؟! من فقط با گیم پلی بازی مشکل دارم و به نظرم قشنگی بازی AC به تنها بودن شخصیت بازیه نه اینکه هر جا گیر کردی سریعا یه Arrow Storm بریزی سر دشمن یا اینکه اساسین های دیگه رو بیاری تا کمکت کنند

توی BH به جز مراحلی که به اجبار باید مخفی کاری میکردی ، بقیه مراحل تبدیل شده بود به یه hack 'n slash و بازی از سبک خودش خارج شده بود

در ضمن مسئله دیگه هم که دوستان بهش اشاره کردن قوی شدن بیش از اندازه اتزیو بود که هیچ چیز جلو دارش نبود و به راحتی میشد بازی رو بدون هیچ تلاشی به اتمام رسوند

جالبه که من نسخه BH بیشتر از بقیه نسخه هاش دوست داشتم حس گروهی بازی من خیلی بیشتر از نسخه ها دیگر جذب کرد به نظرم نسخه BH بهترین نسخه اش بود و انتظارم را از نسخه ها بعدی بیشتر هم کرد واقعا باید یوبی بترکونه

ادم با دیدن ...
سربازای گارد تو AC 1 یاد ترس لرزه ... مخفی کاری :d
سربازای گارد تو AC BH یاد پشمک , بستی یخی ... در اخرم لشگر کشی و قایم موشک بازی میفته ... :d

در ضمن مسئله دیگه هم که دوستان بهش اشاره کردن قوی شدن بیش از اندازه اتزیو بود که هیچ چیز جلو دارش نبود و به راحتی میشد بازی رو بدون هیچ تلاشی به اتمام رسوند

یه چیزی ما بین AC1 و ACBH خوبه ... نه بیقدرت بیقدرت که مراحل کیف قاپی بره ادم با اون ابهتش ... نه لشگر کشی کنه به این واضحی ... تعادل نداره به نظرم:d ... بقیش عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or