Assassins Creed جدید امسال منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110316asscreebro.jpg

درود
دیروز در خبری که kotaku در وب سایت خود زده بود معلوم شد که امسال هم Assassins Creed جدیدی در راه است و قرار ه در سال 2011 هم منتشر بشه یعنی امسال .
اقای Yves Guillemot در مصاحبه ای با MCV ( این مصاحبه در 8 آپریل بوده) گفته : امسال یک عنوان جدید از سری بازی Assassins creed منتشر خواهد شد و این عنوان یک عنوان جالب و زیبا از سری بازی Assassins creed خواهد بود .
Yves Guillemot اطلاعات زیادی راجب این عنوان نداده است اما شاید این عنوان یک عنوان جانبی مثل AC Brother HooD باشد .
Yves Guillemot در اخر افزود که ما فعلا سومین کمپانی گیم در بین 25 کمپانی برتر هستیم و ما میتوانیم از EA و Activision جلو بزنیم و هدف اصلی ما این است ما سعی میکنیم به بزرگترین شرکت گیم در جهان برسیم.

kotaku
مصاحبه ی کامل با MCV

به نظر من بازی داره از اصل خودش فاصله میگیره مخصوصا تو BHکه به نهایت تخیل رسیده بود . و من توداستان بازی هیچی بجز چپوندن خرافات فراماسونی به بازی باز ندیدم

امسال!!!
کی میخواد معرفی شه کی میخواد تبلیغ بشه براش کی میخواد عرضه شه!؟
تو ماه های آخر سالم که وضعش اونه بزن بزنه هر هفته یه بازی AAA میاد.من که فکر نمیکنم امسال بیاد(یعنی خدا کنه نیاد!)

دوستانی که همش می گن یوبی سافت شده عین اکتیو,یه ذره فکر کنند.وقتی می گیم اکتی بد عمل کرده,نه بخاطر اینکه هر سال داره cod می زنه.به خاطر اینکه هر سال یه cod بدتر یا به زور مثل cod قبلی می زنه ودلیلش چیزی نیست جز عجله.ولی یوبی تا اینجا که AC ها پسرفت نداشته.....

یعنی باز هم اسپین آف ؟!!
باز هم ایتالیا و داوینچی ؟!
باز هم اتزیو آئودیتوره لافیرنزه ؟!! :d
اوه خدای من ...
همون برادرهودش هم که هنوز دارم میرمش کسل کننده هستش و فرقی با 2ش نداشت. لااقل بیان ایمپرووش بدن و جد دزموند رو عوض کنن... که هنوزم چیزی نگفتن البته.

نمیدونم چرا بعضی دوستان خوششون نمیاد هر سال یه شرکت یه شماره از بازیو بزنه!!!
وقتی بازی های شماره جدیدی که میزنه خوب از آب در میاد چرا نزنه؟؟

یعنی باز هم اسپین آف ؟!!
باز هم ایتالیا و داوینچی ؟!
باز هم اتزیو آئودیتوره لافیرنزه ؟!! :d
اوه خدای من ...
همون برادرهودش هم که هنوز دارم میرمش کسل کننده هستش و فرقی با 2ش نداشت. لااقل بیان ایمپرووش بدن و جد دزموند رو عوض کنن... که هنوزم چیزی نگفتن البته.
چقدر نامردین شما ... یه شایعه شده ممکنه فرعی باشه ... تا تهش ساختین براش ... :d
این BH بدبخت هم به اندازه خودش خیلی امکانات بهش اضافه شد دیگه ... دیگه میخواستین چی کار کنن ... :d
به نظرم کاری که تو سری بعد باید انجام بدن این باشه که از قدرت های اسیسن کم کنن ... بابا خیلی ابر قدرت شده ... همون اول میتونستیم 20 تا اسیسن جم کنیم
بریم دخل چزاره رو بیاریم :d... لشگر کشی میکنه بعضی جاها به جای مخفی کاری :d (قضیه چراغ خاموش تو فیلم پسر ادم دختر حوا شده :d)

وقتی بازی های شماره جدیدی که میزنه خوب از آب در میاد چرا نزنه؟؟

موافقم ... هر وقت خسته کننده شد باید این حرفای الانو بزنیم ...

به نظر من که بازی داره هر شماره بهتر میشه از لحاظ اصول گیم پلی و جلوه های بصری !

ولی الطایر یه چیز دیگه بود ، امیدوارم Spin-off مربوط به خودش باشه.

بازی از Assassin's creed تبدیل شده به General's Creed . تو شماره اول واقعا یه قاتل خبره بودی که به خودش فقط اعتماد داره ... الان 20 تا یار داری هر وقت کم آوردی میگی لنگش کن =))

وقتی می فروشه مریض ـه مگه نسازه :biggrin1: افتی هم نداشته همه نسخه ها زیبا و جذاب هستن.
درسته جواد ولی سالی یه AC آدمو یاده Cod میندازه اصلا معنی نمیده این کار ماشالله داستانی هم داره که تا یه 200 300 تا نسخه دیگه هم میشه ادامش داد !

بازی از Assassin's creed تبدیل شده به General's Creed . تو شماره اول واقعا یه قاتل خبره بودی که به خودش فقط اعتماد داره ... الان 20 تا یار داری هر وقت کم آوردی میگی لنگش کن =))

کاملا باهات موافقم ، به شخصه Assassin's Creed رو وقتی دوست داشتم که خودت تک و تنها با مخفی کاری جلو میرفتی نه اینکه 20 نفر هم باشن هی بیان کمکت :(

چقدر نامردین شما ... یه شایعه شده ممکنه فرعی باشه ... تا تهش ساختین براش ... :d
این BH بدبخت هم به اندازه خودش خیلی امکانات بهش اضافه شد دیگه ... دیگه میخواستین چی کار کنن ... :d
به نظرم کاری که تو سری بعد باید انجام بدن این باشه که از قدرت های اسیسن کم کنن ... بابا خیلی ابر قدرت شده ... همون اول میتونستیم 20 تا اسیسن جم کنیم
بریم دخل چزاره رو بیاریم :d... لشگر کشی میکنه بعضی جاها به جای مخفی کاری :d (قضیه چراغ خاموش تو فیلم پسر ادم دختر حوا شده )
ببین اصلا بازی چالش نداشت. خیلی راحت شدش بازی. البته هنوز تموم نکردمش. تو 2ش باز یک کمی سخت تر بودش. یکش که خدا بود. اینجا مثلا فرق Crossbow و چاقو پرت کردنی چی بودش؟! حالا این یه نمونه. مثلا ماموریت های فوق ساده ی guild ها که کلیتش این بود که یه نفر ازت میخواست یکی دیگه رو تعقیب کنی یا کتک بزنی!!
بزرگترین تغییرش تو گیم پلی فرستادن اساسین ها و همینطور انیمیشن های جدید تو کامبتش و اسب بود! :d داستانش که مثل همیشه عالی هستش.
البته سوءتفاهم نشه من خودم طرفدار سه چار آتیشه ی AC هستم!

بشدت استقبال میشه آخه AC:BH نسخه مکمل بود شاید هم باز هم بخواند نسخه مکمل بدن بیرون ولی من خودم منتظر معرفی AC:III هستم چون اول میخوام داستان اصلی تموم بشه بعد برند سراغ کشور ها دیگه به نظرم حتی جنگ جهانی دوم هم موضوع جالبی هست شاید اجداد دزموند هیتلر را شهید کردن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or