Assassins Creed جدید امسال منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110316asscreebro.jpg

درود
دیروز در خبری که kotaku در وب سایت خود زده بود معلوم شد که امسال هم Assassins Creed جدیدی در راه است و قرار ه در سال 2011 هم منتشر بشه یعنی امسال .
اقای Yves Guillemot در مصاحبه ای با MCV ( این مصاحبه در 8 آپریل بوده) گفته : امسال یک عنوان جدید از سری بازی Assassins creed منتشر خواهد شد و این عنوان یک عنوان جالب و زیبا از سری بازی Assassins creed خواهد بود .
Yves Guillemot اطلاعات زیادی راجب این عنوان نداده است اما شاید این عنوان یک عنوان جانبی مثل AC Brother HooD باشد .
Yves Guillemot در اخر افزود که ما فعلا سومین کمپانی گیم در بین 25 کمپانی برتر هستیم و ما میتوانیم از EA و Activision جلو بزنیم و هدف اصلی ما این است ما سعی میکنیم به بزرگترین شرکت گیم در جهان برسیم.

kotaku
مصاحبه ی کامل با MCV

Yves Guillemot در اخر افزود که ما فعلا سومین کمپانی گیم در بین 25 کمپانی برتر هستیم و ما میتوانیم از EA و Activision جلو بزنیم و هدف اصلی ما این است ما سعی میکنیم به بزرگترین شرکت گیم در جهان برسیم.
سینا دیگه امیدی به SC هم نداشته باش هی :( PoP رو که گند زدین ... R6 رو که گند زدین .. GR فقط این جدیدش به نظر خوب میاد ...

کاری به جنبه سرگرمی بازی ندارم...ولی من تو این بازی چیزی که زیاد به چشمم خورد....نشان های فراماسونی و چشم جهان بین و ستاره داوود بود!!
فقط نسخه شماره یک این بازی منو جذب خودش کرد....

کاری به جنبه سرگرمی بازی ندارم...ولی من تو این بازی چیزی که زیاد به چشمم خورد....نشان های فراماسونی و چشم جهان بین و ستاره داوود بود!!
فقط نسخه شماره یک این بازی منو جذب خودش کرد....

ولش بابا ... حالشو ببر به جاش ... :d
ولی یه حسی میگه نسخه 3 میره تو مصر ... که در هر صورت بازم باحاله :d

انگار دلشون نمیاد اساسین 3 رو بدن اخه گفته بودن سه گانست حالا می خوان اول خخوب ازش پول در بیارن بعد 3 رو بدن بیرون البته اگه جانبی باشه

من که امیدوارم AC III اگر قراره دزموند شخصیت اصلیش باشه هیچ وقت نیاد :d و همینطور نسخه های فرعی بدن بیرون :d
و اینکه کیفیت AC هم بازی به بازی داره بهتر میشه به نظر من :d (گرچه AC I رو بیشتر از بقیه دوست دارم :d )

ما میتوانیم از EA و Activision جلو بزنیم و هدف اصلی ما این است ما سعی میکنیم به بزرگترین شرکت گیم در جهان برسیم
بدو بدو تو هم جا نمونی:d بابا این حرفا چیه شما میتونید چند برابره اکتیویژن و EA سرعت بگیرید:d معلومه هنوز خودتونو کشف نکردید:d کیفیت کدوم مزخرفیه دیگه مهم سالی دو سه تا AC بیرون دادنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or