Assassin Creed:Trivia|پست اول حتما خوانده شود Spoiler Warning*|

نقش مطالب این تاپیک در بهبود اطلاعات شما از داستان AC

• زیاد

رای‌ها: 216 74.2%
  • متوسط

رای‌ها: 44 15.1%
  • کم

رای‌ها: 13 4.5%
  • هیچ

رای‌ها: 18 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    291
درود
حتما از اچیومنتهای Ac:brotherhood خبر دارید
توی این اچیومنت ها بیان میشه که شما احتمالا 2 بار PIECE OF EDEN رو به دست میارید.بازم پازل های Subject 16 باز هم هست.ضمن اینکه شاید خود او هم زنده باشد!!!!!!
اتفاقی به دو تا عکس برخوردم:

خوب این DANNY WALLACE هست مدل SHAUN HASTINGS

اما در عکس بالا که برای BROTHERHOOD هست HIDEOUT (مخفیگاه) جدید رو نشون میده به گوشه تصویر دقت کنید.آیا اینجا ایتالیا ،ویلای آدیتوره است؟اون گوشه ی تصویر پای دوتا مجسمه دیده میشن که نظیرشون رو در زیر زمین ویلای ادیتوره دیدیم(HALL OF ASSASSINS) به کف زمین هم دقت کنید یه شباهتی هست!!

اما در عکس بالا که برای BROTHERHOOD هست HIDEOUT (مخفیگاه) جدید رو نشون میده به گوشه تصویر دقت کنید.آیا اینجا ایتالیا ،ویلای آدیتوره است؟اون گوشه ی تصویر پای دوتا مجسمه دیده میشن که نظیرشون رو در زیر زمین ویلای ادیتوره دیدیم(HALL OF ASSASSINS) به کف زمین هم دقت کنید یه شباهتی هست!!

اره ديگه همون جا كه Armor Altair رو باز كرديم . . . خودشه ! چي بشه اين Brotherhood . . .

چجوری بخونم خیلی زیاده خب یکی یه خلاصه ای به من بگه؟خیلی تو کف این بازی هستم
هیچی پست اول رو میاری شروع میکنی به خوندن!
اگه قراره یکی بیاد برای شما همه رو توضیح بدن پس دیگه واسه چی پست اول رو گزاشتن؟!

درود
یه سری اطلاعات دست و پا شکسته از Brotherhood
MASS EXODUS

ux37muo4no5ecrnq07d.jpg

اسم اولین مرحله بازی.بلافاصله بعد از پایان شماره قبل صورت میگیره.اتزیو بعد از صحبت با Minerva حالا باید از واتیکان همراه با ماریو(عموی اتزیو) فرار کند و سیب بهشتی(Piece of Eden) را با انداختن به رودخانه ی Tiber نابود کند.قبل از اینکه اتزیو سیب بهشتی را داخل رودخانه بیاندازد ماریو آن را از او میگیرد و هر دو به داخل رودخانه شیرجه میزنند.
The Hephaestus Email Network
یک سرویس اینترنتی که توسط دزموند برای چک کردن ایمیلهاش استفاده میشه.این سرویس بسیار شبیه Yahoo mail یا Hotmail هستش.دسترسی به اکانت دزموند اچیومنت Mailer Daemon را در بر خواهد داشت.Hephaestus اسم یکی از خدایان یونانی است.(یه جورایی خدای تسلیحاتی..آهنگر...تکنولوژی!!!! یه همچین چیزی)
Armor of Brutus

یادآورد Armor of Altair در بازی قبل.
برای دسترسی به این زره باید 6 ماموریت Sons of Romulus Lairs را انجام بدید.
lckt4fa6gvffs9whgg0i.png

در نقشه ی رم برای دسترسی به این ماموریت مکان های با آرم گرگ قابل مشاهده است.
Sons of Romulus گروهی هستند که ماسک گرگ بر روی صورتشان میزنند.آنها از پیروان Romulus هستند.
SUBJECT 15
نمونه 15 هم برای دستیابی به مکان تکه های بهشتی به کار گرفته شد.چیزی که تا به حال از وی مشخص شده جنسیت نمونه 15 بوده است.او زن بود.

صحنه ی پایانی BROTHERHOOD:
بعد از به پایان رسیدن خاطرات اتزیو،اساسین ها تکه ی بهشتی را در زیر THE VAULT که مخفی شده بود را پیدا میکنند.JUNO کنترل دزموند را به دست میگیرد و میگوید: یک قربانی برای احضار من ضروری است.سپس جونو دزموند را به طرف لوسی هدایت میکند تا او را بکشد.لوسی استیلمن باید قربانی شود.

آخرین ویرایش:
dustan aziz(bebakhshid fonte farsi nadaram dige fingilish spam nemidam:D)man bazio 1 ruze hamun moghe ke umad tamum kardam ama ye chizayy ro nafahmidam!!fek konam akhar bazi tu titraj payani 1 mard ba shaun harf mizad!!va desmond goft na va ...jaryan chie!!cheghad payanesh bad bud!!tu mpish ham ke vidic ro ziarat kardim:D
اگر اشتباه نکرده باشم صدای دکتر ویدیچ بود و به نظر میرسه که دزموند دوباره توسط ابسترگو دستگیر میشه و وارد انیموس ابسترگو میشه(حدس میزنم)

سلام
دید یکی از دوستان با تعجب به شخصیت واقعی "شان" اشاره کردند گفتم
بد نیست بدونید شخصیت واقعی و صدای واقعی "لوسی" همون بازیگر معروف
"کریستین بِل" هست(البته به احتمال زیاد میدونستید و متوجه شباهت ها شده بودید،
یا در پایان بازی دیدید.)
به هر حال . . .
در مورد SUBJECT 15 کجا اشاره شد؟چون هرچقدر فکر میکنم یادم نمیاد اسمی از سابجکت 15
در بازی برده شده باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
15 ساعت گیم پلی؟؟؟
مطمئنید؟چون بنده روی 35 درصد و در 8 ساعت بازی رو تموم کردم.مگر اینکه منظورتون با ساید میشن ها
و مراحل جانبی باشه!

پایدار باشید

دوستان در مورد کلیسایی که در اخر بازی میروییم اگه اشتباه نکنم همون کلیسایست که وقتی سر دسته ی rumulus ها رو میکشیم!در سال 1503 کلیسا کامل شده.
اما یه سوال?اینا که همه چیو بازسازی کردند چرا ویلا تو نسل حاظر بازسازی نشده??
احتمال شدید دو چیزو بهم میگه!!!!!!!!ماریو و چزاری نمردن!
بگذریم.....اگه دقت کرده باشین لباس اتزیو خوب خیس میشد!راستی کسی نمیخواد puzzl های 16 رو راه حلشو بنویسه!شاید اونی که تو تیتراژ پایانی با شاون حرف میزنه 16 باشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or