من طبق مطلبهایی که قبلا خوندم مثل اینکه این pieces of eden یه ارتباطی با لذتهای بهشتی دارن.
اگه دقت کرده باشین تو AC1 الطایر موقعی که از المعلم درباره apple سوال میکنه المعلم میگه :
it is temptation.
یعنی این اغوا میکنه.
خبر ندارم یه آدرس میتونی بدی؟ من فکر میکنم pieces of eden یه تمثیلی چیزی باشه حالا اینکه تو مکزیک پیدا کردند؟ عجیبه!
حالا بحث این pieces of eden اومد یه چیز جالب یادم اومد که بگم:
توی CODEX MAP و نقشه ای که از کره زمین نشون میده 50 تا از اینpieces of eden در سرتاسر دنیا پخش
اما 16 میگه که از قطعه ی 66 محافظت میشه و جالبتر اینکه توی نسخه ی فرانسوی و آلمانی 36 رو اسم میبره که شاید قصدش اصلاح 66 بوده یا چیز دیگری!
در ضمن توی نقشه ی دنیا pieces of eden روی ایران و شهر شیراز قرار داره
میتونم بپرسم دقیقا منظور از ایجاده این تاپیک چی بوده؟
واییییییییییی عجب داستانیه این اساسین!!! یعنی همه ی اینا واقعیته؟
یه چی تو نسخه ی شماره 2 بود و اون معما ها بود. تو معما ها عکسای عجیبی بود.مثلا یه سیب تو یه جنگ پیدا میشد یه سیب تو یه تابلو نقاشی!
من عکس واقعی یکی از اون تابلو ها رو دیدم. عکس اون پیرمرده. یه چیزی مثل همون سیبه رو لباسش بود!!!! فکم افتاد پایین. کانلا معلوم نبود ولی میشد تشخیص داد. شاید هم من اشتباه کردم ولی دوستم هم وقتی دید بلافاصله گفت که این همون عکسه تو اساسین 2 ه و یه ذره که نگاه کرد اونم دید اونن سیبه رو!!! جریان چیه؟
از کاری که کردی به شدت استقبال میکنم.
فقط به نظر من نسخه اول انگار میخواست گوشه ی از ناگفته های تاریخ رو افشا بکنه اما تو نسخه دوم زد تو کارخیال پردازی و فلسفه خلقت و خدا و پیامبر و از این حرفا که ممکنه این تاپیک رو بکشه به بحث (جنگ) های مذهبی! پس توی پست اولت این مورد رو تذکر بده!
کلآ کلاس داستانی نسخه اول به مراتب بالا تر از نسخه دوم قرار میگیره که به نظرم بهتره روی اون بحت بشه!
در مورد شماره 2:
چیزهایی که از شماره 2یادم میاد:
در مورد The Truthبه نظراونجا که داشتن جوشکاری میکردن جهنم میومد دوربینی هم که داشت دنبالشون میکرد خدا بود اون کوه هم نماد زمین بود !
تو قسمت معماهای بازی شماره 2 هم چند بار هابیل و قابیل رو نشون میداد که سر سیب با هم جنگ کردن! البته این رو مطمئن نیستم!
البته لازمه ی فهمیدن راز معما ها داشتن اطلاعات کاملی از نقاشی های ایتالیاییه و همینجوری نمیشه نظر داد !
یادم میاد وقتی معماهای آخر رو داشتم حل میکردم SUB16 از دختری حرف میزد که باهاش تنها بوده و گریه میکرده بقیش رو اونایی که رفتن میدونن چی میگفت!
و آخرین معما رو که حل کردم افشا کرد که SUB16رو لوسی کشته! یه همچین چیزایی ! کاش همون موقع این تاپیک رو میزدید چون خیلی چیز ها رو فهمیدم اما الان یادم رفته.
فکر میکنم سوء تفاهم شده دوسته عزیز ، من که مشکلی نمیبینم! مدیرا هم مطمئنا حواسشون هست و اگر مشگلی باشه رسیدگی خواهند کرد
فقط چون برام مبهم بود سوال کردم شاید من خوب دقت نکردم ، وگرنه منظوره خاصی نداشتم ، توقع داشتم برام توضیح بدید نه اینکه سوء برداشت کنید
از کاری که کردی به شدت استقبال میکنم.
فقط به نظر من نسخه اول انگار میخواست گوشه ی از ناگفته های تاریخ رو افشا بکنه اما تو نسخه دوم زد تو کارخیال پردازی و فلسفه خلقت و خدا و پیامبر و از این حرفا که ممکنه این تاپیک رو بکشه به بحث (جنگ) های مذهبی! پس توی پست اولت این مورد رو تذکر بده!
کلآ کلاس داستانی نسخه اول به مراتب بالا تر از نسخه دوم قرار میگیره که به نظرم بهتره روی اون بحت بشه!
در مورد شماره 2:
چیزهایی که از شماره 2یادم میاد:
در مورد The Truthبه نظراونجا که داشتن جوشکاری میکردن جهنم میومد دوربینی هم که داشت دنبالشون میکرد خدا بود اون کوه هم نماد زمین بود !
تو قسمت معماهای بازی شماره 2 هم چند بار هابیل و قابیل رو نشون میداد که سر سیب با هم جنگ کردن! البته این رو مطمئن نیستم!
البته لازمه ی فهمیدن راز معما ها داشتن اطلاعات کاملی از نقاشی های ایتالیاییه و همینجوری نمیشه نظر داد !
یادم میاد وقتی معماهای آخر رو داشتم حل میکردم SUB16 از دختری حرف میزد که باهاش تنها بوده و گریه میکرده بقیش رو اونایی که رفتن میدونن چی میگفت!
و آخرین معما رو که حل کردم افشا کرد که SUB16رو لوسی کشته! یه همچین چیزایی ! کاش همون موقع این تاپیک رو میزدید چون خیلی چیز ها رو فهمیدم اما الان یادم رفته.
مطالبی که دیدم مبهم هست برام
برخی صحبتها به تاریخها و پیشگوی هایی اشاره میکنه که مثلا مایا ها برای آحر الزمان بهش اشاره کردن
یا پیشگویی های نوستراداموس که به همین موضوع مربوط میشه
بعضی صحبتها مذهبی هستن و بعضیها تاریخی
- فقط خدا کنه سیاسی توش وارد نشه:d
در کل بازی که خیلی جالب بود و لذت بردیم ( البته از شماره یکش در زمانه خودش بیشتر )