Assassin’s Creed IV: Black Flag | PS3

سلام.
هنوز این قابلیت اپگرید کشتی قفله باید یه مقدار دیگه بازی رو ادامه بدی تا قفلش بازشه
منظورشون رو درست متوجه نشدین.
سلام من میخوامjack dawرا تاتهupgradeکنم اما نمیشه در اخرین خونه گیرکردم همه چیزلازم هم دارم اما قرمز یه چیزی نوشته
اونا در واقع elite upgrade ها هستند که برای انجامشون باید نقشه‌هاشون رو داشته باشید.
نقشه‌هاهم ازتوی کشتیهای غرق شده توی دریا و صندوقچه‌های گنج مدفون[خیلی کمتر] بدست میان.
و در آخرم دوتا از نقشه‌هارو حتما باید انلاین باشید و از طریق keneway's fleet بدست بیارید

خیلی قشنگ تر از قبلی ها هستش، کلا به نظرم:
AC: خوب
AC II: نه چندان دلچسب (:d)
AC II Brotherhood: افتضاح
AC II Revelation: خیلی خوب
AC III: معمولی
AC IV Black Flag: عالی (بهترین تو سری تا الان :d)

فقط تنها مشکلش اینه که انگار هیچ کس آنلاینشو بازی نمیکنه، خواستم یه دست بازی کنم نشد که نشد :|

بچه ها یه مشکلی پیش امد برام این نهنگ سفیدWhite Whale چه طوری میاد رو Map ؟

White Whale فقط در طی دوره های Community-Event روی نقشه دیده می شه که برای این کار هم باید پاسپورت U-Play داشته باشی و آنلاین بازی کنی. من تا حالا توی حالت آفلاین نهنگ سفید ندیدم. البته چیز زیادی غیر از باحالی صدیش نداره. پوستش 4000 ریال ارزش داره و اگه بتونی سه تا شکار کنی می تونی برای خودت لباس Whaler درست کنی که اونم برتری خاصی نداره

White Whale فقط در طی دوره های Community-Event روی نقشه دیده می شه که برای این کار هم باید پاسپورت U-Play داشته باشی و آنلاین بازی کنی. من تا حالا توی حالت آفلاین نهنگ سفید ندیدم. البته چیز زیادی غیر از باحالی صدیش نداره. پوستش 4000 ریال ارزش داره و اگه بتونی سه تا شکار کنی می تونی برای خودت لباس Whaler درست کنی که اونم برتری خاصی نداره

حتما نیاز نیست که کوسه سفید شکار کنید برای گرفتن لباس Whaler میتونید از مغازه پوست کوسه سفید رو بخرید و لباس رو آزاد کنید.

بازی ارزش خرید داره؟ من با نسخه قبلی خیلی حال کردم

این نسخه تو دریاست اکثرا البته مراحل خشکی هم داره
از نظر گیم پلی خوبه. دشمنان یکم آبکین
مناظر چشم نواز و فوق العاده عالین

اگه از محیط دریایی و جنگ با کشتی بدت نمیاد
حتما بازی کن :d

سلام.

منظورشون رو درست متوجه نشدین.

اونا در واقع elite upgrade ها هستند که برای انجامشون باید نقشه‌هاشون رو داشته باشید.
نقشه‌هاهم ازتوی کشتیهای غرق شده توی دریا و صندوقچه‌های گنج مدفون[خیلی کمتر] بدست میان.
و در آخرم دوتا از نقشه‌هارو حتما باید انلاین باشید و از طریق keneway's fleet بدست بیارید

خیلی دلم میخواد تا آخرین حد کشتی رو آپگرید کنم یکم بیشتر توضیح میدین لطفا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or