Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همش به خاطر باگ هاس.وگرنه این بازی متای 90 رو حتما میگرفت.شانس همراه نیست دیگه.:|
عزيز من گرفتن امتيازات بالا نيازمند اينه كه بازي در هر زمينه بي نقص ساخته بشه البته استثنائاتي هم در اين زمينه وجود داره كه گاهي اوقات بازي اي مشكلاتي رو داره ولي امتيازات بالايي ميگيره كه بازم اون بازي بايد بيش از حد خلاقانه ساخته بشه تا مشكلات بازي از امتيازاتش كم نكنه مثل بازي دارك سولز و ديز آنرد و اسكايريم و...

دوستان من همون اولش گفتم بازي از لحاظ گرافيك تكنيكي و گيم پلي مشكلاتي داره ومشكلاتشم كوچيك نيست ولي يه سري دوستان به من خنديدن گفتن ترول ميكني...
گفتم متاي بازي زير 84 ميشه باز هم يه سري دوستان خنديدن...
يه سري دوستان گفتن بزرگترين بازي سال ميشه من هم خنديدم.
بفرماييد ببينيد مشكلاتي كه از بازي گرفتم و حرفايي كه زدم درست بود و از روي منطق گفتم.:d

اگر شما نقد IGN رو دیده باشید بیشتر روی بی هدف بودن برخی مراحل فرعی بازی و نامتوازن بودن برخی مراحل اشاره کرده. مثلا از زیاد بودن cutscense ها ایراد گرفته یا از ایده پرورش اساسین ها انتقاد کرده . ولی شما از اول فقط از گرافیک و تکسچر و نورپردازی و رنگبندی بازی انتقاد می کردی
دوست عزیز نقد یعنی این، یعنی واقعا از بازی و مراحلش و نحوه انجام اون انتقاد میشه و نه از چیزهایی مثل گرافیک و تکسچر!!.
البته این فاکتورها هم مهم هستند ولی در درجه اول خود بازی و مراحلش و این جور مسائل اهمیت دارند و در مرحله بعدی بحث گرافیک و غیره مطرح میشه.

من با شمشیراش حال نکردم همشون زشته :دی البته يه شمشیر واشنگتون هست که باید خودم بسازم.
یکی جواب بده اگه آفلاین آپدیت کنم بعد که به لایو وصل بشم مشکلی که نداره؟؟؟؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

اون سايت هايي که نمره زيره 8 دادن عين نامرديه اگه 2 هم بگيره بازم ميگرفتمش مدال با نمره50 رتبه اول فروشو داره اين نمره ها فقط يه سري نقده بازي بايد به دهن گيمر شرين بياد

بزرگ ترین ایراد بازی اینه که اولاش خیلی کند و کسل کننده پیش میره.3 سکانس داره آموزش میده!! ولی بعد خوب میشه...
گرافیکشم که عالیه مخصوصا محیط جنگلش...بوستونم خوبه ولی شلوغ که میشه قشنگ فریم بازی میاد پایین. باگم که داره ولی از نظر من واسه این محیطبزرگی که شما به همه ی سوراخ سنبه هاش دسترسی دارین کاملا عادیه...
اسب سواریم که دردسره من ترجیح میدم اصلا سوار اسب نشم تو بازی!
بچه ها بازی چند سکانسه ؟

قابل توجه دوستانی که نمرات بازی رو پایین ارزیابی میکردن اکثر سایت ها نمراتشونو اعلام کردن، که اکثرا تو رنج 8/5 ، 9 بوده. احتمالا بهترین بازی اکشن ادونتچر امثال میشه.

وقعا جنگیدن ها سخت شده؟! اینکه هر وقت روی سر دشمن یه مثلث قرمز اومدباید B رو بزنی و بعد x یا A یا همون B یا هروقت روی سرشون مثلث زرد اومد باید A بزنی دیگه سخت نیست که دوست عزیز. شما اگه به این بازی میگین سخت پس به dark soul دیگه چی میگین؟!
اتفاقا جنگیدن در این بازی خیلی آسون و مشخص هستش و برای انجام حرکات مختلف نیازی به کمبو زدنهای کمبات گونه نیست!

من نسبت به نسخه قبلش مقایسه کردم بعدش هم اینکه چطور این بازی رو با darksoul مقایسه میکنی؟؟

من تمام liberation mission ها رو رفتم ولی مرحله آخر هر قسمت که يه نفر رو جذب گروه می کنه رو نقشه نمیاد.باگه یا باید کاری بکنم؟؟؟

اگه از horizon استفاده کنم بعد با لایو مشکلی نیست؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

منم عینا خورده بودم به این مشکل. ماموریتای نفر سوم تو بوستون و نفر سوم توی نیویورک هیچوقت ظاهر نمیشن ... Libaration منطقشون تو 70 80 درصد گیر میکنه بالاتر نمیره اینم یکی دیگه از باگای تخیلی بازیه یا باید کاریش کرد؟:d

پایان بازی ...

فک میکردم پایان مضخرف تر از ME 3 وجود نداشته باشه ولی اینا کاملا رو دستش بلند شدن حالا باز اونا دی ال سی مجانی برای پایانا دادن برا معذرت خواهی ... ولی عمرا اگه از یوبی همچین بخاری بلند بشه. بدبختی اینه که با وجود این پایان جفنگش بازم من میرم بازی میکنم ... بسوزه پدر اعتیاد ...:d

عزيز من گرفتن امتيازات بالا نيازمند اينه كه بازي در هر زمينه بي نقص ساخته بشه البته استثنائاتي هم در اين زمينه وجود داره كه گاهي اوقات بازي اي مشكلاتي رو داره ولي امتيازات بالايي ميگيره كه بازم اون بازي بايد بيش از حد خلاقانه ساخته بشه تا مشكلات بازي از امتيازاتش كم نكنه مثل بازي دارك سولز و ديز آنرد و اسكايريم و...

من درک نمیکنم چرا انقدر پا فشاری میکنی که بازی بد از آب درومده و باید امتیاز پایین بگیره نمیدونم بازی کردی یا نه
من الان سکانس 3 بازیم,نه باگی میبینم نه ایراد خاصی

منم عینا خورده بودم به این مشکل. ماموریتای نفر سوم تو بوستون و نفر سوم توی نیویورک هیچوقت ظاهر نمیشن ... Libaration منطقشون تو 70 80 درصد گیر میکنه بالاتر نمیره اینم یکی دیگه از باگای تخیلی بازیه یا باید کاریش کرد؟:d

باگه! یه آپدیت دادن برای بازی که ۴۴ تا باگ رو اصلاح میکنه یکیش همینه.لیست باگ‌ها هم اینجا هست Assassin’s Creed 3 day-one update fixes 44 bugs, patch notes here | VG247
البته این لینکی که دادم خطر اسپویل چند تا ماموریت بازی رو داره! دوستانی که بازی نکردند ته صفحه‌شو نگاه نکنند!

اقا یکی طریقه درست این ساختن وسیله هارو بگه .مثلا باید اول یه سری ماموریت انجام بدیم تا بتونیم چیزی رو که میخوایم بسازیم درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or