Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه بخوای با توهین جواب بدی خوب اصلا به تو ربطی نداره چیکار میکنم !
میخواستم مطمئن شم اون مالیت گیرها باید کشته بشن یا نه !
-----------------------
فریم بازی اصلا پایدار نیست :دی واقعا رو مخ میره بعضی وقتها ! این آپدیته چقدر تاثیر گذاره ؟

-----------------------
فریم بازی اصلا پایدار نیست :دی واقعا رو مخ میره بعضی وقتها ! این آپدیته چقدر تاثیر گذاره ؟
هر وقت جنبه داشتی بیا صحبت کنیم.
حرفایی که مربوط به اسپویل هست رو بذار تو اسپویل.

-----------------------
یه تیکه تو سکانس 2 یا 3 بود که فریم کلا میومد رو 5 فکر کنم:|
یعنی تقریبا بازی وایمی‌ستاد:|
فعلا به خاطر بازی کردن H4 نمی‌تونم برم لایو وگرنه بهت می‌گفتم چقدر تاثیر داره:دی

به به jaki جان عزیز
می بینم که دوری از انجمن رو نتونستی تحمل کنی:d

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

فعلا به خاطر بازی کردن H4 نمی‌تونم برم لایو وگرنه بهت می‌گفتم چقدر تاثیر داره:دی

یه سوال؟
اگر فایلی که دانلود می کنیم idش با id دی وی دی یکی نباشه، برای بازی مشکلی پیش می یاد؟

عجيبه :d توي ps3 اصلا همچين مشكلي نداره ، حتما اپديت نكرديد؟:d
هنوز هم يه سري باگ هاي مسخره هم داره مثلا يه بار اومدم بپرم رفت تو اسمون افتاد پايين مرد:d

این بازی هرگز تموم نمیشه
تا آخر همینجور پول در میارین و خودتون رو قوی تر میکنین
و ثروتمند میشین

---------- نوشته در 08:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن من نه باگ دارم نه لگ (پرش فریم)
یعنی این شانس منه؟ خیلی خوش شانسمb-)
اسلیپینگ داگز هم همه شکایت داشتن ولی من بدون باگ و لگ تا آخر رفتم و هنوزم بازی میکنم

چه تموم کردنی؟
این بازی هیلو نیستش که....
یک ضرب بری بگی تموم کردم
ادم تو این بازی باید عشق کنه
نه اینکه...

همه که نباید بازی رو 100 درصد کنند ماموریت جانبی رقتم کم هم نرفتم ولی نه همه من ورژن های قبلی رو کامل کردم 1و2رو چند بار صددرصدشون کردم.برادرهود رو هم صددرصد کردم این دو تایی آخری دیگه حسش نبود کاملشون کنیم هر چقدر چیز اضافه کردند بازم هسته اصلی تکراری هست و آدم خسته می شه زیادی بشین پاش این قسمت فقط داستانش برام مهم بود

اقا یکی طریقه درست این ساختن وسیله هارو بگه .مثلا باید اول یه سری ماموریت انجام بدیم تا بتونیم چیزی رو که میخوایم بسازیم درسته ؟

اقایون یه سوال فنی مثلا وقتی ما یه شمشیر بخریم راهی نداره اونو از لباسمون جدا کنیم یعنی هیچ شمشیری همراه نداشته باشیم ؟

کسی جواب اینا رو نمیدونه ؟

به به بهانه...سومین یارمم گرفتمووو دارم حالشو میبرم قابلیتش ambush بود کسی یمدونه یعنی چی؟چجوریه؟من زدمش چیزی نفهمیدم...خیلی باحاله ها یه قسمتی از نقشه هارو میگیری ماموریت هارو میری بعد lib میشه بعد یه ماموریت میری بعد یارو میاد تو تیمت....خیلی قسمت آساسین هامون خفن شده...واقعا عالیه برای کرفتینگ هم به اینا بستست واقعا باحاله

اقا یه موضوعی بدجور منو عصبی میکنه:angry::angry:چرا بعضی از دوستان دوس دارن فقط بازیو خراب کنن؟:sniper:قبلا درباره بازی هایی مثل مدال و...بد گفتن:gunner:کاری ندارم چه نمرهایی گرفتن اما اساسین که نمرهاش عالی بودن چی؟چرا حالا به این گیر دادن؟:-l:-l:-l:-l:-l

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or