Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال دارم درباره آپدیت بازی: (لطفا کسانی که وارد هستند جواب بدن!!!!!!!)

اگر من از بین دو تا فایلی که تو سایت xbuc.net گذاشته شده یکیش رو دانلود کنم و این فایل مدیا idش با مدیا id دی وی دی بازی من یکی نباشه و من این فایل رو از طریق فلش به کنسول منتقل کنم، برای بازی و سیوهام مشکلی پیش نمی یاد؟ (چون برنامه xbox backup creator نمی تونه مدیای دی وی دی من رو نشون بده:().

دارک سولز برو باو...چی مگی کی گفته پرورش آساسین ها بی هدف بوده؟تو اصلا هر 6 تا شونو گرفتی؟ من 6 تاشونو گرفتم هر کدومشون یه کاربردی دارن واقعا عالی شده این بخش
به جای بمبم تله برای حیوانات و تله برای انسان ها هم هست...که همون آساسین هامونم انجامش میدن میرن یه گوش هر کدوم رد بشن میکنشون با بمب هم میشه این کارو کرد مکانیزم زره مثلا زره بخریم؟نه چنین چیزی نمونده ولی چند تا outfit هست که خیلی سخته پیدا کردنشون....
راستی یه چیزی نوشت شمشیر واشنگتن نمیدونم منظورش چی بود؟منم رفتم تو خونمون اون جای مخفیه ولی باز اونجام پیداش تکردم نمیونم والله لعضی مواقع چیزای عجیبی مینویسه اون بالا

یه سوال دارم درباره آپدیت بازی: (لطفا کسانی که وارد هستند جواب بدن!!!!!!!)

اگر من از بین دو تا فایلی که تو سایت xbuc.net گذاشته شده یکیش رو دانلود کنم و این فایل مدیا idش با مدیا id دی وی دی بازی من یکی نباشه و من این فایل رو از طریق فلش به کنسول منتقل کنم، برای بازی و سیوهام مشکلی پیش نمی یاد؟ (چون برنامه xbox backup creator نمی تونه مدیای دی وی دی من رو نشون بده:().

من کنسولم جیتگ هست هردو تا اپدیت رو هم ریختم و هیچ مشکلی هم ندارم

تو این مرحله گیر کردم
سوار کشتی هستیم و باید با یک کشتی بزررگ و چند تا شناور کوچیک
کوچک ها رو میزنم ولی اون بزرگه میزنه منو.کاور هم میگیرم ولی بازم میبازم

تو این مرحله گیر کردم
سوار کشتی هستیم و باید با یک کشتی بزررگ و چند تا شناور کوچیک
کوچک ها رو میزنم ولی اون بزرگه میزنه منو.کاور هم میگیرم ولی بازم میبازم

اول کشتی های کوچیک رو نابود کن بعد LB رو بزن وجای توپ پایینیشو انتخاب کن که بتونی بادبان های اون بزرگه رو ازبین ببری چند بار که با اون یکی که زدی کشتی وای میسته و باید بری داخلش :)

من زیاد تو جریان این تاپیک نبودم
بازی ریلیز جهانی شده ؟
بله دوست من :دی
این بچه سرخپوست بازی یه خورده حوصله سر بر بود من که همش دستم رو B گیر کرده بود​

شما ظاهرا دوست داری همه چیواسپویل کنی نه ؟ با اسپویلر آشنایی دارید ؟ معرفی میکنم تگ اسپویل :
hi1lv6nidhcnyiz3kqea.png
نوشتتو روش دابل کلیک کن بعد این عکسو روش بزن تمام !
در ضمن تو تاپیک دیز آنردم اخر بازیو اسپویل کردی هیچکیم چیزی بهت نگفت :)
--------------------------------------
من دارم شیوه زندگی تو frontier رو یادمیگیرم :دی چند تا حیوون شکار میکنم بعد میرم بالاای یه درخت منتظر میشم تا یه گروه سرباز با کاروانشون از زیر پام رد بشه :دی بعد میپرم همشونو میکشم و دست آخر اجناس کاروانو میدزدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or