Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب منم تمومش کردم

چه پایان مسخره ای هم کانر هم دزموند اصلا نتونستم با کانر رابطه برقرار کنم پایان ازیو خیلی بهتر و حماسی تر بود.فقط آخرش زیاد دقت نکردم یعنی دزموند خودشو فدا کرد که دنیا رو نجات بده یا بازم دنیا نابود شد و چند نفر موندند برای ایجاد نسل بعدی:d

من که دارم با این بازی زندگی می کنم، فوق العاده است. تعداد و تنوع مراحل جانبی اون قدر زیاد هستش که بعضی وقت ها آدم یادش می ره به مراحل اصلی بازی برسه :d

الان رسیدم به naval battle، بسیار طبیعی و هیجان انگیزه...................

فکر کنم واسه من یک ماهی طول بکشه تا بازی رو به صورت کامل (همه مراحل اصلی و فرعی و غیره....) تموم کنم. :d

من می خوام این title update رو نصب کنم ولی برنامه xbox backup creator مدیای دی وی دی من رو نمی زنه، حالا نمی دونم از این دو تا فایلی که تو سایت xbuc.net گذاشته کدموشون رو باید دانلود و نصب کنم؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 06:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

بازي اصلا چند تا سكانس داره ؟

12 سکانس

آخرین ویرایش:
خوب منم تمومش کردم

چه پایان مسخره ای هم کانر هم دزموند اصلا نتونستم با کانر رابطه برقرار کنم پایان ازیو خیلی بهتر و حماسی تر بود.فقط آخرش زیاد دقت نکردم یعنی دزموند خودشو فدا کرد که دنیا رو نجات بده یا بازم دنیا نابود شد و چند نفر موندند برای ایجاد نسل بعدی:d
چه تموم کردنی؟
این بازی هیلو نیستش که....
یک ضرب بری بگی تموم کردم
ادم تو این بازی باید عشق کنه
نه اینکه...

آقا این باگ فیکسر رو لینک دانلودشو یکی بذاره زود تورو خدا...

---------- نوشته در 06:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

یوهوووووووووووو من دومین یارمم گرفتمممممممممممممم هوراااااا الان اسکورتم برام آزاد شده همونی که تو تریلر دیدین به عنوان زندانی میبرنمون ها اون

آقا این باگ فیکسر رو لینک دانلودشو یکی بذاره زود تورو خدا...

---------- نوشته در 06:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

یوهوووووووووووو من دومین یارمم گرفتمممممممممممممم هوراااااا الان اسکورتم برام آزاد شده همونی که تو تریلر دیدین به عنوان زندانی میبرنمون ها اون

XBOX 360 Update Center | Assassins Creed III

یکی از این دو تا فایل رو باید با توجه به media id دیسک خودت دانلود کنی. ( که البته من نتونستم چون xbox backuo creator مدیا id دی وی دی من رو نمی خونه:().

به ناچار اومدم تو این تاپیکه شیطانی :دی
سکانس 9 ـم :دی
چجوری باید اسسین پرورش داد ؟
خیلی قشنگه فعلا میخوام زود تمومش کنم دور بعدی 100 درصدش میکنم :دی
چون داستانش بخصوص دزموند برام خیلی مهمه :دی

به ناچار اومدم تو این تاپیکه شیطانی :دی
سکانس 9 ـم :دی
چجوری باید اسسین پرورش داد ؟
خیلی قشنگه فعلا میخوام زود تمومش کنم دور بعدی 100 درصدش میکنم :دی
چون داستانش بخصوص دزموند برام خیلی مهمه :دی

عقل نداری.:| من توی شهر دارم میگردم و آدم میکشم.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند