Assassin’s Creed III در ژاپن فئودال یا اروپای قرون وسطی !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

assassinscreed234.jpg

Philippe Bergeron از Ubisoft در گفتگویی با شو تلوزیونی PLAY’D کشور المان اظهار داشت :

شرکت ما در پی این است تا ساخت شماره سوم از Assassin’s Creed را اغاز کند .

دو تا از مکان هایی که در این گفت گو اشاره شد ژاپن فئودال و اروپای قرون وسطی بود .

" فعلا 2 مورد به ذهن ما میرسه - یکشون بازی در قرون وسطی ! چی میتونه جالبتر از بازی در داستانی با حضور شاه ارتور باشه ؟
یکی دیگه که از علایق شخصی بسیاری از مردم هست بازی در زمان ژاپن فئودال هست . واقعا جالب خواهد بود که بتوان به کشف فرهنگ و تمدن ان ها پرداخت !
این فرصتی را به وجود میاورد تا گیمر ها همه چیز را به خوبی کشف کنند "

همچنین قبلا Ubi گفته بود که ممکن است AC III در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق بیافتد علاوه بر اینکه کرکتر ان یک زن قاتل خواهد بود !
البته CEO Ubi Montreal اقای Yannis Mallat گفته بود که هنوز تمام این حرفها در حد طرح و نقشه است .

منبع

این زمان ژاپن فئودال حدودا کی میشه؟؟؟

قرون وسطی خوبه :d باز هم جنگ با سلاح های سرد :d جالبه...جالبه!

حالا 2 بیاد ببینیم چه میکنه برای 3 هنوز وقت هست :d

ژاپن فئودال کی میشه تقریبا؟!
منم عاشق فرهنگ ژاپنیام
مخصوصا فرهنگ سامورایی هاشون
اکیدوارم یه سامورایی یا نینجا باشه شخصیتش!

فکر کنم فئودال زمانیه که تازه توپ و اینجور چیزا اومده بود!(اوایل سلاح گرم! )البته مطمئن نیستم چون خودمم همین سؤال رو پرسیدم تو پستی که دادم!
ولی اگر مربوط به قبل تر باشه که 100% شخصیت اصلی نینجا هست و 100 برابر بهتر از قرون وسطی هست :d (البته برای من )

قرون وسطا که واسه من چیزه جدیدی نداره!
ازش فیلم زیاد دیدیم!
ولی ژاپن...
هم جدیده هم جذابیت زیادی داره
واسه من که نینجا یا سامورایی فرقی نمیکنه فقط امیدوارم یکی از اینا باشه!

اگه تریلر های Yakuza Kenzan رو دیده باشین میدونین فئودال برای چه زمانی هست (چون میدونم هیچکی بازی نکرده ) .
قرن 12 تا 19 میلادی در تاریخ ژاپن معروف به دوره فئودال هست .
در طی این مدت سلطنت به صورت موروثی در خانواده ی شوگان ها جا به جا میشد . عموما همون دوره ی سامورایی ها هست . اگه فیلم Red Clif رو دیده باشین بیشتر باهاش اشنا میشید . (همون فیلم سخره سرخ 1 و 2 از جان وو که از TV خودمون پخش شد )
به نظرم بهترین مکان همین ژاپن فئودال هست .

ا اگه فیلم Red Clif رو دیده باشین بیشتر باهاش اشنا میشید . (همون فیلم سخره سرخ 1 و 2 از جان وو که از TV خودمون پخش شد )
به نظرم بهترین مکان همین ژاپن فئودال هست .
ببخشید این فیلم چه ربطی داره به فئودال ...؟
صخره سرخ کجا شوگان و یاکوزا ژاپن کجا یکی چینی یکی ژاپنی. اگه کسی هم دوست داره با دوران فئودال ژاپن و از این قبیل چیزها آشنا بشه , بهترین بازی میتونه سری Way Of The Samurai باشه. خوشبختانه نسخه 3 با زبان EN هم 20 اکتبر ریلیز شد.

تو تو ژاپن فئودال باشعه شاهکاره!
مخصوصا" اگه تو دوران Bakumatsu باشه!
البته اگه این کارو بکنن باید بیخیال بالا رفتن از در و دیوار بشن چون سامورایی ها از این کارا نمیکردن!

به نظر من توی ژاپن بسازن خیلی بهتره چون تنوع خوبی میشه.البته شاید مجبور بشن یه خورده سبک بازی رو هم تغییر بدن چون فکر نکنم تو اون زمان توی ژاپن ساختمون های بلند زیاد بوده!
چند وقت پیش که حرف از جنگ جهانی بود چرا عوض شد نظرشون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or