Assassin’s Creed III در ژاپن فئودال یا اروپای قرون وسطی !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

assassinscreed234.jpg

Philippe Bergeron از Ubisoft در گفتگویی با شو تلوزیونی PLAY’D کشور المان اظهار داشت :

شرکت ما در پی این است تا ساخت شماره سوم از Assassin’s Creed را اغاز کند .

دو تا از مکان هایی که در این گفت گو اشاره شد ژاپن فئودال و اروپای قرون وسطی بود .

" فعلا 2 مورد به ذهن ما میرسه - یکشون بازی در قرون وسطی ! چی میتونه جالبتر از بازی در داستانی با حضور شاه ارتور باشه ؟
یکی دیگه که از علایق شخصی بسیاری از مردم هست بازی در زمان ژاپن فئودال هست . واقعا جالب خواهد بود که بتوان به کشف فرهنگ و تمدن ان ها پرداخت !
این فرصتی را به وجود میاورد تا گیمر ها همه چیز را به خوبی کشف کنند "

همچنین قبلا Ubi گفته بود که ممکن است AC III در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق بیافتد علاوه بر اینکه کرکتر ان یک زن قاتل خواهد بود !
البته CEO Ubi Montreal اقای Yannis Mallat گفته بود که هنوز تمام این حرفها در حد طرح و نقشه است .

منبع

واقعا اگه بخوان AC رو با ژاپن فئودال و حکومت شوگان ها قاتی کنن خیلی چرت میشه!! آخه بحث اصلی ان دورهدعوای بین نینجا ها و شینوبی ها با هم و سامورایی و ... بود!!

همون قرون وسطی خیلی بهتره. بچسبن به فراماسون ها و به کلیسا گیر بدن ته بازی میشه!

آها اون دوران صخره ی سرخ عشقه منه :d (نیما دستت درد نکنه)(البته میدونم در مورد چینه ها اینجا یعنی تاریخش رو فهمیدم!این رو گفتم سوء تفاهم نشه :d )
خوب اگر ژاپن و اون زمان باشه شکی نکنید نینجا میشه! (حاضرم سر کنسولم شرط ببندم :d )
فکر کنم ساختمون های بلند هم زیاد داشته باشه اون زمان!!!

در نتیجه==>اساسین کرید نینجایی ما میخوایم ما میخوایم :d

آخرین ویرایش:
خوب حالا چه فرقی داره کجا باشه؟! مهم اینه که اون حال و هوای (توپی) که توی شماره ی اول داشت رو داشته باشه!!! ولی نینجا نباشه بهتره! بازی نینجایی به اندازه ی کافی داریم! :biggrin1: Ninja Gaiden, Ninja Blade, Way of Samurai, etc.

در نتیجه==>اساسین کرید نینجایی اگه نباشه بهتره! :biggrin1:

بابا اساسین کسیه که به صورت مخفی کاری میره یک فردی رو میکشه!!
خوب نینجا هم اصلش اینه که به صورت مخفی کار هاش رو انجام بده حالا تو بازی ها ازش سو استفاده شده دیگه کاری نداریم :d
مثلا اگر شوالیه میز گرد بشه که کلا گند زده میشه به بازی :-" (با اینکه خودم عضق شوالیه هستم!)شوالیه معمولا سنگینه و نمیتونه زیاد سریع حرکت کنه(به خاطر زره ـش )و خوب اساسین توی هر 2 شماره میبینیم که از در و دیوار میره بالا و همینطور باید سریع باشه!که خوب فکر نکنم این با شوالیه کلا جور در بیاد :d

اگر نظر سازنده ها بین این ژاپن و اروپای قرون وسطی باشه من بیشتر احتمال میدم تو ژاپن بازی اتفاق بیفته!:smile:

ژاپن فئودال کی میشه تقریبا؟!
منم عاشق فرهنگ ژاپنیام
مخصوصا فرهنگ سامورایی هاشون
اکیدوارم یه سامورایی یا نینجا باشه شخصیتش!

اگه شما فيلم the last samurai رو ديده باشيد مال اون زمان هست تقريباً​

اگه بره دوره ی ژاپن که دیگه باید بریم تو کار کونگ فو از این جور چیزا ! حالا جدا اگه بخوان بازی رو به ژاپن ببرند باید یکی از اجداد پسره توی ژاپن بوده باشه که احتمالش کمه پس داستان یکم زیادی پیچ میخوره

صخره ی سرخ
اگه بره دوره ی ژاپن که دیگه باید بریم تو کار کونگ فو از این جور چیزا !
خیلی جالب میشه ملت رو با rasengan میترکونه(ناروتو)

90426704200040179045.jpg

a collection of facepalms

آقایون تروخدا قبل از پست دادن فکر کنید :(( اخه کونگ فو و صخره سرخ و اینا چه ربطی به ژاپن دارند؟

اگه می خواید فیلم در مورد ژاپن فئودال ببینید چندتا از کارهای Akira Kurosawa مرحوم مثل Seven Samurai و Throne of Blood و ... تماشا کنید.

پس اون دوره جنگ جهانی دوم که گفته بودن، شایعه بود!
به نظر منم ژاپن خیلی بهتره در ضمن شخصیت Assassin Creed لازم نیست شوالیه یا نینجا باشه بدون شک ویژگیهای خودش رو داره و یک قاتل هست.

بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن آدم خندش می گیره !!!
آخه Assaassin کجا و Ninja کجا !!!
خیلی نینجا دوست دارین برید Ninja Gaiden و Way OF Samurai و اینجور چیز ها بازی کنید .

الآنم چیزی قطعی نشده ، همه ی این حرف ها در حد یک طرح هستن و خود Ubisoft می دونه باید چی کار کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or