Assassin’s Creed III در ژاپن فئودال یا اروپای قرون وسطی !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

assassinscreed234.jpg

Philippe Bergeron از Ubisoft در گفتگویی با شو تلوزیونی PLAY’D کشور المان اظهار داشت :

شرکت ما در پی این است تا ساخت شماره سوم از Assassin’s Creed را اغاز کند .

دو تا از مکان هایی که در این گفت گو اشاره شد ژاپن فئودال و اروپای قرون وسطی بود .

" فعلا 2 مورد به ذهن ما میرسه - یکشون بازی در قرون وسطی ! چی میتونه جالبتر از بازی در داستانی با حضور شاه ارتور باشه ؟
یکی دیگه که از علایق شخصی بسیاری از مردم هست بازی در زمان ژاپن فئودال هست . واقعا جالب خواهد بود که بتوان به کشف فرهنگ و تمدن ان ها پرداخت !
این فرصتی را به وجود میاورد تا گیمر ها همه چیز را به خوبی کشف کنند "

همچنین قبلا Ubi گفته بود که ممکن است AC III در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق بیافتد علاوه بر اینکه کرکتر ان یک زن قاتل خواهد بود !
البته CEO Ubi Montreal اقای Yannis Mallat گفته بود که هنوز تمام این حرفها در حد طرح و نقشه است .

منبع

به نظر من وسطی باشه بهتپورتره:biggrin1:
اما اگه بخوان ببرن اروپای زمان قرون وسطی این سوال برام پیش میاد که الطیر هم تو دوران وسطی ولی تو عربستان(یا ایران:biggrin1:)بوده و این سوال پیش میاد که چطور دزموند در یک زمان دو جد داشته؟:biggrin1:
منظورم اینه که اگه ببرنش قرون وسی احتمالا الطیر هنوز زندست
در نیجه==> دزموند نصفش مال الطیره نطفشم مال کسی که قسمت 3 میاد:biggrin1:
ی سوال دیگه.الطیر که آسیا بود چطور یهو رفت ایالیا؟ما تو کف همین انتقال حرفه ای هستیم:biggrin1:حالا از اونور بخوان دوباره برگردونش آسیا اونم کجا چین چه شود.الطیر ی شرکت جهان گردی می زد پولدار می شد:biggrin1:

وجود 2 جد در یه زمان ولی در دو مکان اصلا عجیب نیست!
مثلا :
سال 500 : x توی قطب شمال
سال 500 : y توی قطب جنوب
سال 1000 : نتیجه x با نتیجه y میشن جد این یارو!
پس اصلا این زمان و مکان مطرح نیست!

وجود 2 جد در یه زمان ولی در دو مکان اصلا عجیب نیست!
مثلا :
سال 500 : x توی قطب شمال
سال 500 : y توی قطب جنوب
سال 1000 : نتیجه x با نتیجه y میشن جد این یارو!
پس اصلا این زمان و مکان مطرح نیست!
عزیز منظورمو خوب متوجه نشدی
من میگم مگه دزموند از نسل الطیر نیست؟پس حالا اگه همون زمان که الطیر زندس برای دزموند ی جد دیگه پیدا بشه فقط می تونیم بگیم یا دو تا جد داره یعنی در واقع از دو تا پدره:biggrin1:که این تقریبا غیر ممکن هست یا این یارو قسمت 3 میشه بچه الطیر!!!
در ضمن این طوری که شما این محاسبا پیچیده رو انجام دادی X باید مرد باشه یعنی الطیر و Y زن الطیر ولی منظورم دو تا جد مرد بود یعنی 2X :biggrin1: که در یک زمان تقریبا غیر ممکنه

عزیز منظورمو خوب متوجه نشدی
من میگم مگه دزموند از نسل الطیر نیست؟پس حالا اگه همون زمان که الطیر زندس برای دزموند ی جد دیگه پیدا بشه فقط می تونیم بگیم یا دو تا جد داره یعنی در واقع از دو تا پدره:biggrin1:که این تقریبا غیر ممکن هست یا این یارو قسمت 3 میشه بچه الطیر!!!
در ضمن این طوری که شما این محاسبا پیچیده رو انجام دادی X باید مرد باشه یعنی الطیر و Y زن الطیر ولی منظورم دو تا جد مرد بود یعنی 2X :biggrin1: که در یک زمان تقریبا غیر ممکنه
پیچیدش نکن راحته!
فرض کنیم یه جد دزموند تو ژاپن تو همون زمانی که الطیر بود وجود داشت
الطیر نتیجه الطیر که دختره بعدا با نتیجه نینجا که پسره ازدواج میکنن
حالا بچه این 2 تا نتیجه میشه جد دزموند!
دیدی به همین راحتی به همین خوشمزگی!

پیچیدش نکن راحته!
فرض کنیم یه جد دزموند تو ژاپن تو همون زمانی که الطیر بود وجود داشت
الطیر نتیجه الطیر که دختره بعدا با نتیجه نینجا که پسره ازدواج میکنن
حالا بچه این 2 تا نتیجه میشه جد دزموند!
دیدی به همین راحتی به همین خوشمزگی!
دقیقا اما منظور من ژاپن نبود عزیز منظورم قرون وسطی بود که با الطیر تو ی زمانه.اگر تو ژاپن باشه که میشه نوه یا نتیجه الطیر ولی اگه تو قرون وسطی باشه یا میشه بچه الطیر یا معلوم نیست:biggrin1:

ی مثال:
فرض کن من الطیر:biggrin1:سال 88 من دارم زندگی می کنم:biggrin1:حالا تو قسمت سه بیان بگن ببریمش اروپای سال88:biggrin1:چور ممکنه در حالی که من هنوز زندم دزموند ی جد دیگه(مرد) تو سال 88 داشته باشه؟؟:biggrin1:
متوجهی؟

دقیقا اما منظور من ژاپن نبود عزیز منظورم قرون وسطی بود که با الطیر تو ی زمانه.اگر تو ژاپن باشه که میشه نوه یا نتیجه الطیر ولی اگه تو قرون وسطی باشه یا میشه بچه الطیر یا معلوم نیست:biggrin1:

ی مثال:
فرض کن من الطیر:biggrin1:سال 88 من دارم زندگی می کنم:biggrin1:حالا تو قسمت سه بیان بگن ببریمش اروپای سال88:biggrin1:چور ممکنه در حالی که من هنوز زندم دزموند ی جد دیگه(مرد) تو سال 88 داشته باشه؟؟:biggrin1:
متوجهی؟
خوب شاید بابا الطیر توی اروپای قرون وسطی بوده و پسرش اومده توی خاور میانه و ....
قرون وسطی که یکی دو سال نیست که حالا شما میگی حتما باید دو تا جد داشته باشه ....

اینجوری خوبه که:biggrin1:
تو ژاپن میتونیم یاکوزارو هم به صورت live ببینیم :biggrin1:
ولی جی اینا خوشی زده زیر دلشونا؟!
اون از ونیز که نمیدونم چطور حشاشین اون جا سر در آوردن اینم از ژاپن
البته ژاپون که کاملا بی ربطه ولی ونیز چرا؟!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب شاید بابا الطیر توی اروپای قرون وسطی بوده و پسرش اومده توی خاور میانه و ....
قرون وسطی که یکی دو سال نیست که حالا شما میگی حتما باید دو تا جد داشته باشه ....
آفرین
خوب منم همینو میگم اگه بیاید قرون وسطی میشه بچه یا نوه الطیر

مثال:
متوجهی؟
به همین راحتی :
الطیر خودش در قرون وسطی و در اروپا زندگی می کرده ولی به خاطر امنیت زن و بچش رو به اسیای شرقی می فرسته (چون اگه یکم تاریخ یادتون باشه می دونید که در همون قرون وسطی بیشترین تجارت مناطقی که العان اسپانیا یا ایتالیا می خونیم با سرزمین منچوری یا چین العانی بوده) و به این صورت پسر الطیر در زیر دست یکی از بازگانان زاپن بزرگ میشه و به این دلیل می تونسته از اموزش ها و امکانات خوبی برخوردار بشه و تازه پس فهمیدن این که چندی از شینوبی ها مادر و پدر خوندشو کشتن دست به مخفی کاری و کشتن اونها می زنه و..........
خوب اگه داستانه من برای AC3 جور در نمیاد جای الطیر رو تو همین داستان به Ezio بدین و دوران وسطی رو به رنسانس حالا دیگه همه چیز حله.:biggrin1:

به همین راحتی :
الطیر خودش در قرون وسطی و در اروپا زندگی می کرده ولی به خاطر امنیت زن و بچش رو به اسیای شرقی می فرسته (چون اگه یکم تاریخ یادتون باشه می دونید که در همون قرون وسطی بیشترین تجارت مناطقی که العان اسپانیا یا ایتالیا می خونیم با سرزمین منچوری یا چین العانی بوده) و به این صورت پسر الطیر در زیر دست یکی از بازگانان زاپن بزرگ میشه و به این دلیل می تونسته از اموزش ها و امکانات خوبی برخوردار بشه و تازه پس فهمیدن این که چندی از شینوبی ها مادر و پدر خوندشو کشتن دست به مخفی کاری و کشتن اونها می زنه و..........
خوب اگه داستانه من برای AC3 جور در نمیاد جای الطیر رو تو همین داستان به Ezio بدین و دوران وسطی رو به رنسانس حالا دیگه همه چیز حله.:biggrin1:
ایول چه داستان نویسی!!:biggrin1:
برو یوبی سافت قسمت 3 Ac رو تو داستان نویسی کن:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or