Army of Two

من نمیدونم دیگه الان همه فهمیدن که gamespot همه حرفهاش دروغه و امتیاز دهیش بر اساس مقدار پولیه که میگیره پس چرا هنوز بعضیها به امتیاز های مسخره ی این سایت توجه میکنند

به نظرت اين استراتژي جنگي كه يك نفر از دشمن سوت بزنه و آواز بخونه و از وسط دونفر ما راحت رد شه بدون اينكه فكر كنه ما بهش شليك ميكنيم .؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز این بازیه جنگ واقعی که نیست همه میدونن نمیشه حتی اگر هم تا دندون
مسلح باشی از لای 4 نفر دیگه که اونا هم مسلحن عبور کنی ولی این بازیه
همونطور که تو همه بازی ها اگر بخواییم از دید شما نگاه کنیم مثلا C.O.D 4 همه افراد دشمن
از رو پدر کشتگی یا هرچی فقط شما رو نشونه میرن بقیه افراد سالم و سرحالن .یکی روی شما
یک خشاب کامل تیر پیاده میکنن میری یه گوشه میشینی زانوتو بغل میکنی 4 تا هق هق هم
میکنی بعد حالت خوب میشه آره این تو واقعیت خیلی مسخرس ولی تو بازی خیلی حال میده
تو ترینینگ بازی هم به شما میگه که چرا یکجورایی نامرئی میشی این ایراد بازی یا باگ
نیست این طرز فکر بازی هست حالا شما بگو مسخرس اینجوری نظرتون محترمه ولی دلیل نمیشه که به عنوان
حکم برای بازی صادر بشه چون نظر شخصی شماست
این رو هم که میگید یکی از لای شما دو نفر سوت زنان عبور کرده رو من تاحالا ندیدم
کسی سوت زنان از بین بازیکنای من عبور کرده باشه

هدف من این نیست که بگم حق بازی 10 امتیاز کامل بوده ولی 6.5 امتیاز مناسبی براش نبود
این بازی مفرح هست و از بازی کردنش دچار اوغ زدن نمیشی اکثرا حال هم میکینی
پس بازی خوبیه

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دیگه الان همه فهمیدن که gamespot همه حرفهاش دروغه و امتیاز دهیش بر اساس مقدار پولیه که میگیره پس چرا هنوز بعضیها به امتیاز های مسخره ی این سایت توجه میکنند

این سایت بازی رو از تمام جهات بررسی میکنه و اینکه این بازی امتیازش کم شده بخاطر اینه که سازندگان این بازی رو بر پایه گیم پلی ساختن ، نه گرافیک ، صداگذاری و ....
این بازی گیم پلی بسیار خوبی داره و برای کسانی که بازیهای تاکتیکال رو دوست دارن و گیم پلی رو بر دیگر ایتمها ترجیح میدن گزینه بسیار مناسبیه .
من میدونم چرا بعضیا انقدر از هوش بازی ایراد میگیرن در حالی که بنظر من بسیار عالی کار شده ، برای مثال دشمنان اگه در جایی قرار گرفتن که احساس کنن در تیر رس ما قرار دارن فورا جابجا میشن و یا نفر دوم که در موقع زخمی شدن شما بهترینو امنترین محل رو برای مداوای شما انتخاب میکنه و ...

بازی با اینکه یه جوریه (!) ولی لذت بخشه. حس و حال جالبی هم داره ولی منم با هوش مصنوعی بازی مشکل دارم. خیلی جاها این رفیقمون میخواد ما رو سالم کنه به جای اینکه بره پشت سنگری که نیم متر فاصله داره , 50 متر همینطور منو میکشونه ! دو سه بار هم اتفاق افتاده 10 , 20 ثانیه رفیقمون توی دیوار گیر میکنه و همین طور ما رو میکشونه توی دیوار و جعبه !

آخرین ویرایش:
من هم تو Double Sniper Kill مشکل دارم !
میخام دشمنارو بی سر و صدا بکشم به یارو (Tayson Rios ) میگم بیا عین (بلانسبت) الاغ میره میچرخه همرو خبر دار میکنه ! ور گرنه اصل بازیه !
در ضمن چطوری رو اسلحه دوربین نصب می کنند !

باد دقت داشته باشيد كه gamespot امتياز فني رو ميده نه اينكه بازي جذابي باشه از نظر فني واقعا امتياز بازي درسته.
مثلا بازي رايانه دو تا قسمت امتياز دهي داره اتمتياز فني و ارزش بازي كردن گيم اسپات امتياز فني بازيها رو ميده.

باد دقت داشته باشيد كه gamespot امتياز فني رو ميده نه اينكه بازي جذابي باشه از نظر فني واقعا امتياز بازي درسته.
مثلا بازي رايانه دو تا قسمت امتياز دهي داره اتمتياز فني و ارزش بازي كردن گيم اسپات امتياز فني بازيها رو ميده.

?

The campaign isn't very long
On your own, you're weak
AI is occasionally as dumb as the plot.

دوست عزیز این کجاش فنیه ؟

من بازي رو تموم كردم و به نظرم گيم اسپات امتياز واقعي رو داده به بازي مرحله آخر من riosبودم زخمي شدم salemمن رو گرفت كه ببر پشت سنگر تا درمون كنه احمق پشت منو گرفته بود تو ديوار داشت ميرفت و تغير مسير نميداد مجبور شدم بازي رو رستارت كنم يك بار ديگم دور خودش ميچرخيد و من بايد يك درو باز ميكردم نميومد كمك.در كل بازي خيلي ايراد داشت ولي بد نبود.

درود ب همه
درمورد Ao2 باید یکم دیر عرضه شد. اصلا در حد عنوانی برای 2008 نیست. اما فاکتور اصلی رو داره، سرگرم کننده بودن. همین کافی تا تمام عیب و ایرادات ش کم رنگ جلو کنه. صدای اسلحه ها خوب، بخش Co op خیلی خوب. در کل تجربه ش خالی از لطف نیست.

من با آریا موافقم ! :دی
یجوریه !! گرافیکش اصلا و ابدا" چنگی به دل نمیزنه ... یعنی اصلا در حد یه بازی 2008 برای X360 نیست ...
تا همین اوایلش هم که من جلو رفتم ، کنترلش واقعا برام سخت بوده .. نمیدونم حالا شاید عادت بکنم ... ولی فعلا که بهم نچسبیده

من با آریا موافقم ! :biggrin1:
یجوریه !! گرافیکش اصلا و ابدا" چنگی به دل نمیزنه ... یعنی اصلا در حد یه بازی 2008 برای X360 نیست ...
تا همین اوایلش هم که من جلو رفتم ، کنترلش واقعا برام سخت بوده .. نمیدونم حالا شاید عادت بکنم ... ولی فعلا که بهم نچسبیده
موافقم شدید ولی... :biggrin1: کاچی بـه از هیچی :biggrin1:.

من خیلی انتظارشو کشیدم ولی اونجوری که باید باهاش حال نکردم.البته زیاد جلو نرفتم.چون همزمان با CoD4 دستم رسید CoD4 مجذوبم کرد و بعدش نوبت AO2 هستش.ولی منم نظرم اینه که گرافیکش اونجوری که انتظار میرفت نبود.ولی اون back to back ـش منو کشته:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or