Army of Two

درود
ولی منم نظرم اینه که گرافیکش اونجوری که انتظار میرفت نبود.
mahsa جان اگر 2007 منتشر میشد قابل تحمل تر بود. بین عناوین امسال AO2 جزو بازی های Arcade ها بحساب میاد. اما از حق نگذریم سرگرم کننده ست. همین الان بعد از 2 ساعت Co op بازی کردن امدم. لذت بخشه تر میشه.
دوستانی که بازی رو تموم کردن میشه بپرسم بعد از اتمام متونیم Itemهای که بدست اوردیم رو در بازی جدید و Level سخت تر وارد کنیم؟ یا ... " روز از نو روزی از نو ".

درود

mahsa جان اگر 2007 منتشر میشد قابل تحمل تر بود. بین عناوین امسال AO2 جزو بازی های Arcade ها بحساب میاد. اما از حق نگذریم سرگرم کننده ست. همین الان بعد از 2 ساعت Co op بازی کردن امدم. لذت بخشه تر میشه.
دوستانی که بازی رو تموم کردن میشه بپرسم بعد از اتمام متونیم Itemهای که بدست اوردیم رو در بازی جدید و Level سخت تر وارد کنیم؟ یا ... " روز از نو روزی از نو ".
بله شما میتونید از item هایی که بدست اوردید دوباره در هر حالت دیگه استفاده کنید حتی اگر شخصیت رو عوض کنید;)

خوب من هم بازیرو دیروز گرفتم. هر کسی بدون هیچ اطلاعی از سازندگان بازی بعد 10 دقیقه بازی کردن میفهمه که این بازی باید با EA یه ربطی داشته باشه. عدم وجود ظرافت در بازی از جنبه های مختلف اعم از گیم پلی ، گرافیک، صداگزاری و ... بخوبی مشهوده. باگهای بازی هم جالبه. یه بار وسط مرحله اول یکی از افرادی که کشته شده بود در همون حالت مرده بلند شد نشست و دوباره افتاد :confused: اما در کل میتونه هر کسی رو چند ساعتی سرگرم کنه.

یه بار وسط مرحله اول یکی از افرادی که کشته شده بود در همون حالت مرده بلند شد نشست و دوباره افتاد :confused:
بیچاره بعد از اینکه مرد ، تازه فهمیده بود باید بمیرد ! :دی
عجب باگهایی داره این Army of Two ، من بهش امیدوار بودم یه بازی Co-Op خوب بشود که به لطف EA گند زد.عمرا" دیگه بگیرمش...

به نظر من بازی جالب و سرگرم کنندهای هست. گرافیکشم خیلی خوبه من نمیفهمم چرا شما میگین گرافیکش در حده 2008 نیست. صدا گزاری شخصیت ها هم خوبه صداشون به قیافشون میاد فقط حرفایی که میزنن اصلا جالب نیست. و داستان گیرای هم نداره (ولی خوب معمولا بازیهای اکشن داستان درست حسابی ندارن)
در کل به نظر من تنها مشکل عمده ی بازی هوش مصنویی هست مخصوصا هوش این یارو که با منه. یه بار من واستادم پشت این صلاح ثابتا آتش پوششی بدم اون بره جلو, گلابی به جای اینکه اونارو بکشه بره جلو همینجوری دوید وستشون ازشونم رد شد پشت خطوط دشمن بالا خره مرد. منم نمیتونستم برم اونجا زندش کنم.
ولی هوش دشمن ها بد نیست همشون یه جا وا نمیستن تا بکشیشون سریع پخش میشن.
این سیستم aggroش هم خیلی جالیه آدم یاده world of warcraft میافته. با این سیستم اگه بازی یه ذره تخیلی بود و رییس های غول پیکر داشت خیلی جالب میشد :p

راستی امکانش هست که من سلاح اون رفیقم رو هم انتخاب کنم؟

میدونی چیه اقا رضا آخه الان دسامبر 2008 هست و این بازی متاسفانه نتوسته از نظر گرافیکی با بازی هایی
که در این مدت به بازار آمده رقابت کنه
یکی از دوستان نوشته بودن که گیم اسپات وقتی که میدونید امتیاز دهیش چرت هست چرا بهش اطمینان
میکنید من الان دقیقا دارم میبینم که چرا گیم اسپات رو نباید دسته کم گرفت
الان اگر اون سایت به این بازی 9 داده بود تمامی بازی های 2008 رو که خواهند آمد رو میدیدیم که
معیار سنجش گرافیکشون این بازی میبود
ولی الان که 6.5 گرفته خوب ما هم چون هرچی گیم اسپات مینویسه یک جورایی برامون پیش زمینه میشه
و با دید قبلی که بنا به امتیاز گرفته شده مثبت یا منفی هست میریم سراغ بازی و نتیجش هم میشه پستهای
دوستان

باگ که تا دلت بخواد تو بازی هست!!!!
من یهو یه جا قفل شدم نتونستم تکون بخورم اومدن کشتنم!!!!!
(نامردا تله گذاشتن : cheesygri )

راستی امکانش هست که من سلاح اون رفیقم رو هم انتخاب کنم؟
آره اما نامرد بیشتر مواقع نمیده !!!!!

در کل نمیشد بهش گفت یه بازی خوب!خیلی هم بد نیست فقط برا بی بازی بودن امدم به درد میخره!
راستی بحث باگ شد هفته پیش Co-Op با آریا زدیم Gow یه باگ خیلی باحال داد.من Dom بودم روی اون چیزی که مثل قایق بود وایساده بودم که بریم اون طرف اب (تو اون مرحله که خفاش ها حمله میکنن) من یهو چشامو بستم باز کردم دیدم Dom رفته نوک اون قایق تکون نمیخورد میپرید پایین هم یا میافتاد تو اب یا تا نصف بدنش میرفت تو قایق که باز منو از اول مینداخت بالای قایق !!!!! :cheesygri

من که تا العان دو بار بازی را تمام کردم همچین باگی ندیدم یعنی اصلا ندیدم بازی به نظره من گرافیکش بالا بود و تا العان بازی با این گرافیکی ندیدم البته این نظره شخصی هست و گیم پلی که واقعا عالی بود پر از نو اوری حال می داد دو نفره بازی کنی و از نظره صدا هم بد کار نکرده بودند البته می توانستند بهتر کار بکنند برای من که صدا اصلا مهم نیست مهم این هست که وقتی پاش بشینم بهم حال بده که داد به نظره من بهترین بازی اکشن هست که تا العان دیدم من نمی دانم شما از چی این بازی دید که می گوید بد نیست بازی کنید ولی به نظره من که اخره بازی هست و توصیه می کنم که این بازی را حتما دو سه بار بازی را تا اخر بروید مخصوصا دو نفره خیلی بی اندازه حال می ده

از حق نگذریم بازی خیلی خوبیه و امتیازاتی که به این بازی دادند بی انصافی بوده !

GamePlay بازی خیلی عالی کار شده , حتی با اینکه تکراری میشه ولی واقعا جای تقدیر داره .

Co op هم که خیلی حال میده ! یعنی اصلا Co op بازی نکنی انگار بازی نکردی !

من امروز بازیرو تموم کردم. حالا میخوام رو سختش بازی کنم. واقعا بازیه جالبی بود.
در مورد گرافیک هم دوستان حتا گیم اسپات هم تو review گفته گرافیک بازی خوبه. فقط اگه یه ذره رو هوش این رفیق کار میکردن خیلی بهتر میشد. که البته اگه co-op بازی کنین اون مشکل هم حل میشه.
داستان بازی هم که واقعا بی معنی و علکیه. از این دو نفر بودن اینا میتونستن خیلی استفاده کنن برا جالب تر کردن بازی میتونستن تیکه های جالبی به هم بندازن ولی متاسفانه شوخی هاشون اصلا با مزه نیست. به نظر من فقط یکی از تیکه هاش با مزه بود اونجا که دارن با clyde می جنگن اون هی میگه im gonna enjoy killing you و از اینجور چیزا, eliot میگه this guy certainly had a messed up childhood
ولی گیم پلی خیلی جزابه مخصوصا وقتی back to back میشن ادم یاده mr and mrs smith می افته. بعضی وقتا در اون حالت rpg هم به سمتنون شلیک میکنن و دیگه کاملا مثل mr and mrs smith میشه :cheesygri

بابا EA تو کل عمرش یه بازی نسبتا خوب ساخته !
واسه کار اولش خوبه خدایی ! حالا فرض کنید IP این بازی رو بدن دست یوبی سافت ! ....
عجب هیولایی میشه ! فرض کن پسفردا بگن AoT 2 میاد !

تو این بازی مثل وگاس میشه با هدست به یارتون فرمان بدین
تلفز کلمات:
ری گروپ regrop
ادونس advanc
استاپ. هولد پوزیشن hold posishen. stop
و برای فعال کردن رنگ قرمز که باید دو بار جهتارو بزنی:
اگراسیو agresev
مثال: ری گروپ + اگراسیو
ادونس + اگراسیو

ببینم کسی این بازی رو با دوستش بصورت Local بازی کرده ؟ خیلی حال میده ! من با دوستم ، یه هاب خریدیم (قبلا) الان که اینو بازی میکنیم خیلی خیلی خیلی خیلی حال میده ! اگه میتونید حتما اینکارو بکنید !

درود ب همه
صحبت باگ پیش امد :cheesygri. فکر نمیکردم تو این نسل بازی به وجود بیاد که بتونه در این ضمینه ازAssassin's CREED پیشی بگیره ولی ao2 این مهم رو انجام داد. روی درجه سخت بودیم که اخرای مرحله ( جای که Quick Save میزنه ) یک دفعه Roise خُشکش زد و مجبور شدیم Restart from last Check point کنیم :biggrin1:.
ا وقتی back to back میشن ادم یاده mr and mrs smith می افته
رضا جون اون که بیشتر Face 2 Face ّود تا Back 2 Backـ :biggrin1:.
با xenophile جان موافقم چون Single Modeـش بدجور تو اعصابـه ولی تو Cooperate یکم اوصاف بهتر میشه، گرچه که به باگهای بازی افزوده میشه.
off
میگم اینقدر به این بازی گیر ندید که یکی از بهترین های EA ـه. یک بازی جدید در دست ساخت داره که اگر گرافیکش رو ببینید به روح بازی های DreamCast درود میفرستید. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or