Army of Two

درود ب همه
صحبت باگ پیش امد :cheesygri. فکر نمیکردم تو این نسل بازی به وجود بیاد که بتونه در این ضمینه ازAssassin's CREED پیشی بگیره ولی ao2 این مهم رو انجام داد. روی درجه سخت بودیم که اخرای مرحله ( جای که Quick Save میزنه ) یک دفعه Roise خُشکش زد و مجبور شدیم Restart from last Check point کنیم :biggrin1:.

رضا جون اون که بیشتر Face 2 Face ّود تا Back 2 Backـ :biggrin1:.
با xenophile جان موافقم چون Single Modeـش بدجور تو اعصابـه ولی تو Cooperate یکم اوصاف بهتر میشه، گرچه که به باگهای بازی افزوده میشه.
off
میگم اینقدر به این بازی گیر ندید که یکی از بهترین های EA ـه. یک بازی جدید در دست ساخت داره که اگر گرافیکش رو ببینید به روح بازی های DreamCast درود میفرستید. :biggrin1:
آره ولی اینا اگه face 2 face میشدن براشون حرف در می اوردن. ندیدی سره mass effect چه قشقرقی به پا شد؟ :p

بابا خداييش بازيه رديفيه با اينكه زياد از اين نوع اكشن خوشم نمياد ولي خيلي بهم حال داد:love:
اينقدر هم به باگهاي اين بازي گير نديد اصلا وقتي داري يه بازي از ea بازي ميكني كل حالش به همون باگهاشه:biggrin1:
ما كه حال كرديم به بچه هايي هم كه هنوز نگرفتن توصيه ميكنم حتما تو فكرش باشن:love:

من این بازی رو دیروزگرفتم البته قبلش فرونت لاینزرو گرفته بودم که خوشبختانه بعد از3مرحله پیغام داددیسک
قابل خوندن نیست!بله بازی واقعا مزخرف بود افت فریم وحشتناک گرافیکش بد نبود البته اما گیمپلی فاجعه
اما الان با این ارمی اف 2دارم نفس میکشم فقط موندم چرا گیم اسپات با این 5/6داده به فرونت لاین 5/7

دوستان کسی نمیدونه چطوری میشه روی 2تا سیستم بازی کرد مثل Gears of War ؟؟؟
Split screen اصلا حال نمیده ! یعنی اگه روی 2 تا مانیتور بشه بیشتر حال میده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or