Army of Two

گیم اسپات بهش امتیاز 5/6داده که یه کم ادم رو به فکر فرو میبره البته قبلا چنتا از بچه ها گفته بودن که چنگی به دل نمیزنه ولی نه اینکه شیش ونیم بگیره فرونت لاین هفت ونیم گرفته البته من مقایسه نمیکنم همین الان
امتیازهاشون رو دیدم تو گیم اسپات

یعنی تو میری تو سایت گیم اسپات میبینی امتیازش چند هست بعد میری می گیری به نظره من که این امتیز ها بی ارزش هست چون هرکس یک صلیقه ای داره به نظره من که به بازی army of tow نمره 10از 10 را بدهند باز هم کم هست

بچه ها من این بازی رو به همه کسانی که اکشن دوست دارن توصیه میکنم بازیش عالی به امتیازات نگاه نکنید همین فرونت لاین بازی فوقالعاده مزخرفی .این ارمی تو از دست ندید حداقل EA توی این عنوان و Fifa Street 3 عالی کار کرده

یعنی تو میری تو سایت گیم اسپات میبینی امتیازش چند هست بعد میری می گیری به نظره من که این امتیز ها بی ارزش هست چون هرکس یک صلیقه ای داره به نظره من که به بازی army of tow نمره 10از 10 را بدهند باز هم کم هست
منظورت army of two هست ؟ :biggrin1:
من هم موافقم ! این امتیازا رو بیخیال شید ! خودتون بازی کنید !

بازیش بدک نیست تنها چیزهایی که تو بازی قابل حرکتند خودتونید و دشمناتئن دیگه همه چیز چسبیده به زمین. نو آوری خیلی کم داره.

اغلبه کار های تیمیش نو آوری بود.به نظر من خیلی کوتاه بود.تازه آخراش بازی داشت قشنگ میشد که بازی تموم شد

هوش مصنوعي بازي چقدر ضعيفه يك تيكه موز جاي دشمنا ميزاشتن بهتر بود ولي از نظر گيم پلي بازي خوبي eaسوژه خوبي دستو پا كرده البته اينم به خاطر پوله kane&lynchرو كه به ياد داريد چقدر ضعيف بود و چه فروش خفني كرد كلا بازيهاي دونفره وco-opفروش خوبي دارن همون چيزي كه eaدوست داره.

منم میرم کولوپ بازیش می کنم جز ته بازی چیز دیگه ای نمیشه گفت البته من با دوستم 2 نفره بازه می کنیم به خاطر همین از هوش مصنوعی یارت چیزی نمی تونم بگم ولی در کل همه چیش باحاله بازیی پر از نو آوری که واقعا از EA بعید بود
البته گرافیکش خیره کننده نبود;)

منم میرم کولوپ بازیش می کنم جز ته بازی چیز دیگه ای نمیشه گفت البته من با دوستم 2 نفره بازه می کنیم به خاطر همین از هوش مصنوعی یارت چیزی نمی تونم بگم ولی در کل همه چیش باحاله بازیی پر از نو آوری که واقعا از EA بعید بود
البته گرافیکش خیره کننده نبود;)
اقا شما با دوستت بازی کردی Split Screen زدی یا Co-Op ؟
چون منو دوستم هر کاری کردیم System Link نشد!!!

در کل اگه این تاکتیکا روی GOW2 باشه اون موقع هست که بهش میگن یه بازی خفن
فکرشو کن
Army of Tow+Gow
چه شود!!!!!!
بازی خیلی کوتاه بود
یه تیکه سخت هم نداشت!!
بدیش اون GPS بود که دیگه ادمو تنبل میکرد.تا گیر میکردی ( البته اگه گیر می کردی)
تندی Select میزدی و همه چی لو میره (یعنی اصلا تو بازی 1دقیقه هم فکر نمیکنی که
الان باید چیکار کنم!!!!)
البت میشه Select نزد و....

هوش مصنوعي بازي چقدر ضعيفه يك تيكه موز جاي دشمنا ميزاشتن بهتر بود ولي از نظر گيم پلي بازي خوبي eaسوژه خوبي دستو پا كرده البته اينم به خاطر پوله kane&lynchرو كه به ياد داريد چقدر ضعيف بود و چه فروش خفني كرد كلا بازيهاي دونفره وco-opفروش خوبي دارن همون چيزي كه eaدوست داره.

هوششون ضعیف نیست اگر اینکه شما رو نمیزنن و میری پشتشون میکشیشون و بجاش دوستتون که چند متر اونور تر
پشت سنگر هست رو دارن میزنن دلیلش خنگیشون نیست دلیلش استراتژی بازی هست اون اولش هم کامل توضیح
میده

امتیازی که Game Spot داده کاملا به نظر من درست هست. شما بازی رو از نظر فنی نگاه کنید ...
من زیاد با نظر شما موافق نیستم خیلی ها بازی رو میخرن که تفریح کنن نه نکات فنی رو نقد کنند فیلم که نیست بخوان
بهش اسکار بدن الان از تفاوت رای یوزرها با گیم اسپات میبینی که اکثرا بیشتر دنبال قضیه fun ماجرا هستن تا بقول
شما نکات فنی
هرچند که نکات منفی که تو گیم اسپات زده همچین هم دارای بار فنی نیست به نظرم بیشتر سلیقه ای نوشته

آخرین ویرایش:
به نظرت اين استراتژي جنگي كه يك نفر از دشمن سوت بزنه و آواز بخونه و از وسط دونفر ما راحت رد شه بدون اينكه فكر كنه ما بهش شليك ميكنيم .؟؟؟؟؟؟؟؟

هوش مصنوعیش ضعیفه !!!!!!! شما اگه نقد این بازی رو از game trailer دانلود کنی و ببینی میگه که یکی از بهترین هوش هایی که تا حالا ساخته شده برای این بازیه اونوقط شما میگی هوش مصنوعیش ضعیفه:laughing:

تنها مشكل بازي كوتاه بودنشه همين
هوش مصنوعي عاليه گرافيكم خوبه نواوري هم داره
در مورد گيم اسپاتم بايد بگم تقصير خود ea است كه سر كيسه رو شل نميكنه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or