Army of Two: The Devil's Cartel | Xbox 360

بازیش واقعا خوبه ، واسه یکبار تجربه کردن خوبه

مخصوصا coop

گرافیکش خوبه ، تخریب پذیری خوبی هم داره

تنها مشکل بازی هم داستان آبکی و کوتاهه بازی هست

نمره من به بازی : 8/10

حتما بازیش کنید

Frosbite 2 با BF3 بهترین شکل رو داشت حالا اینا آوردن تو بازی های سوم شخص شاید زیاد دلچسپ نباشه ولی بازی های ME و Dragon Age بعدی با Frosbite 3 بهینه میشن

کاربردش توی BF3 خیلی خوب و به جا بود اما باز هم BF3 اون چیزی که ازش انتظار می رفت نشد. به خصوص توی سینگل.
به نظر من EA داره با Frostbite بازی هاش رو خراب می کنه. سرمایه گذاری بیش از حد و مانور دادن زیادی روی Frostbite باعث می شه از چیز های مهم تری غافل بشن. فقط امیدوارم دیگه Mass Effect رو خراب نکنن.

کاربردش توی BF3 خیلی خوب و به جا بود اما باز هم BF3 اون چیزی که ازش انتظار می رفت نشد. به خصوص توی سینگل.
به نظر من EA داره با Frostbite بازی هاش رو خراب می کنه. سرمایه گذاری بیش از حد و مانور دادن زیادی روی Frostbite باعث می شه از چیز های مهم تری غافل بشن. فقط امیدوارم دیگه Mass Effect رو خراب نکنن.
البته Mass Effect و DE3 با FROSBITE3 ساخته میشن و احتمالا بیشتر مشکلات رفع شدن
http://forum.bazicenter.com/thread75855/

البته Mass Effect و DE3 با FROSBITE3 ساخته میشن و احتمالا بیشتر مشکلات رفع شدن
http://forum.bazicenter.com/thread75855/
می دونستم ولی آخه مشکلات که گرافیکی نبود که با جدید شدن انجین بهتر بشه.
خداوکیلی انجین یعنی آنریل! هر نوع بازی با هر سبک گرافیکی (سل شید، تاریک، روشن، فانتزی و ...) باهاش ساخته شده و همیشه هم عالی بوده.

سلام دوستان
من تو چپتر8 گیر کردم
بعد از اینکه با ریوس سوار هلکوپتر میشیم و کلی ماشین میتر کونیم که اخرش هلکوپتر رو میزنند میفته ماهم به راه ادامه باز ی مکانی هست که کلی ادم میان اونم رد میکنم میرسم به اون تیکه که اخر همون جا میگه ی نفر قلاب بگیره اون یکی بره بالا اون جا رو که میریم بالا دوباره به ی جایی میرسیم که باز کلی ادم و اسنایپ و ایناست وقتی اون هارو میکشیم میگه کلیر ولی هیچ هدفی رو مشخص نمیکنه ی در هست که بازه وقتی 2 نفری میریم توش دره بسته میشه ی در دیگه جلوش هست که باز نمیشه
چی گفتم!!!
چه کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or