Army of Two: The Devil's Cartel | Xbox 360

با عرض سلام خدمت شما دوستای عزیز بازی سنتری من این بازیو نسخه ی برنرمکسش رو دارم ولی کلا به لایو دسترسی ندارم گفتم برای این آپدیت گرافیکی که حجمش یک ونیم گیگه کسایی که به لایو دسترسی ندارن چطور میتونن آپدیت گرافیکی رو نصب کنن. اگه ممکنه عزیزان یکم بیشتر توضیح بدن

ممنون

سلام.
این تایتل آپدیت بازی هست،برای دوستانی که پیغام نصب hd texture pack براشون نمیاد :
http://www.xbuc.net/uploads/2153/TU_12K22DB_000001C000000.000000000008B
باید این فایل رو با نرم افزار هورایزن ( Horizon) به یه فلش کپی کنید و بعدش هم از فلش روی هاردتون کپی کنید..........
پیشنهاد میکنم جتما hd texture pack رو نصب کنید که اگه نصب نکنید کیفیت تکسچر ها فوق العاده پایین هستن،حتی توی یه مرحله بعضی از آبجکت ها اصلا تکسچر ندارن!
+
اون آپدیت داشبوردی که داخل دیسک بازی هست مشکلی ایجاد نمیکنه.................

ممنون دوست عزیز بعد این فایل رو باید تو بخش title update برنامه هوریزون قرار بدیم دیگه آره؟بعد ربطی هم به جیتگ بودن یا نبودن کنسول نداره که؟چون من xboxام جیتگ نیست.

ممنون دوست عزیز بعد این فایل رو باید تو بخش title update برنامه هوریزون قرار بدیم دیگه آره؟بعد ربطی هم به جیتگ بودن یا نبودن کنسول نداره که؟چون من xboxام جیتگ نیست.
کلا توی همون هورایزن روی "inject new file" کلیک کنید و فایل آپدیت رو انتخاب کنید خودش توی مسیر درست کپی میکنه.
نه ربطی به جی تگ بودن نداره،دستگاه خود من جی تگ نیست...........

در کل بازی قشنگی بود تنوع مراحل خیلی خوبه.فقط گیم پلی یه مقدار تکراری میشه در کل نمره من 7.5 هست ..نمره 5 که گیم اسپات داده خیلی پایینه ..گرافیک هم در خوب هست از نظر من.. تنوع اصلحها و ماسکها و لباسها خیلی عالی هستنند.

بازی برای یک بار تمام کردن ارزششو داره.و نه خیلی بده که زده بشی از بازی و نه خیلی خوبه که بخواهی برای بار دوم بازی را تموم کنی....

کلا این سری بازیها در سبک اکشن و شوتر سوم شخص همیشه طرفداران سبک خودشو داره.

برای دو روز اخر هفته من که لذتشو بردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or