Army of Two: The Devil's Cartel | Xbox 360

دوستان کسی بازی رو خریده ؟؟

من خریدم می گدارم تو دستگاه می گه آپدیت می خواد

می خواستم ببینم آپدیت رو انجام بدم یا نه ؟ نگرانم آپدیت کنم بعد یک بلایی سر دستگاه بیاد

دوستان من فقط با بازی حال میکنم که بخش داستانیش 2نفره بشه اینم میشه؟و اینکه افلاین میشه مولتی زد؟؟؟؟لطف کنیذ زود جواب بدید ممنون

امروز تست کردم وقتی وارد بازی میشد پیغا منصب HD Texture pack نیومد.
بعد اون آپدیت 4 مگی ک هبرا بازی اومده رو گرفتم و وقتی وارد بازی شدم پیغام نصبش اومد........
+
آپدیت روی دی وی دی مشکلی ایجاد نمیکنه....................
+
بازی نسبت به نسخه قبلی افت کرده به نظرم.(البت هبه جز فیزیک و گرافیک)
back to back رو برداشتن،سنگ کاغذ قیچی نمیشه بازی کرد،نسبت به شماره قبل اسلحه های کمتری هم داخل بازی وجود داره................

من هی می گم هر بازی با Frostbite 2 کار می کنه گند می خوره بهش بازم بگید نه. حالا باور نمی کنید می تونید تا انتشار ME و Dragon Age بعدی هم صبر کنید تا مطمئن شید.

من هی می گم هر بازی با Frostbite 2 کار می کنه گند می خوره بهش بازم بگید نه. حالا باور نمی کنید می تونید تا انتشار ME و Dragon Age بعدی هم صبر کنید تا مطمئن شید.

Frosbite 2 با BF3 بهترین شکل رو داشت حالا اینا آوردن تو بازی های سوم شخص شاید زیاد دلچسپ نباشه ولی بازی های ME و Dragon Age بعدی با Frosbite 3 بهینه میشن

بجع عا من یه مشکلی که دارم اینکه که هارد دستگام 120 بعدش وقتی زدم HD pack نصب بشه تغییری احساس نکردم گرافیکش به شدت پایینه با اپدیت 4 مگ لایو ممکنه درست بشه ؟

به نظرتون چی کار کنم ؟ فکر کنم HD pack نصب نشده نگاه میکنم توی Setting ایکس باکسم نصب شده هان ولی تغییری احساس نکردم گرافیکش پایینه ....
میشه کمکم کنید چجووری درستش کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or