Arkham City : گفت و گوی عجیب بین پرفسور Hugo و Joker

Panther_X

کاربر سایت
به تازگی نواری صوتی از گفت گوی عجیب پرفسور Hugo و Joker منتشر شده است.که در این مکالمه صحبت هایی از یک معامله میشود.

062_Joker.jpg

این یک نوار صوتی است که در بازی این گفت و گو ها زیاد وجود دارد...

گفتگو به این صورت است:

جوکر : سلام به هر کسی که اونجاست ، چرا حس شوخ طبعی ندارم!این یه نوع ساکت بودن و قوی بودنه!فکر میکنی پشت این ماسک در امانی؟!به من بیست دقیقه وقت و یک در واز کن بدهید ! تا گریه ات را مثل یک دختر بچه در بیارم

هوگو:بسه ادم مریض ، نگهبان ! تنهامون بزار .

نگهبان:بله قربان!

هوگو:عصر بخیر!اسم من پرفسور هوگو هست اسم شما چیه؟

جوکر:Two-face؟Catwoman؟(میخندد)..بتمن

هوگو:
هر چقدر که دوست داشته باشید میتوانیم این بازی را طولش دهیم .

جوکر:خیلی خوبه!من عاااااااشق بازیم

هوگو:ولی واسه من این امکان وجود نداره!من به تو یه شانس میدم!این شانس من انجام یک معاملست!من از وضعیت تو آگاهم و میدونم تو این راه چقدر سختی کشیدی ولی من کاری میکنم که این پایان سختی هات باشه و پیروز شی!

جوکر:در عوض از من چی میخوای؟

هوگو:من ارزو دارم به تو بیاموزم و بدونم چرا این راهو انتخاب کردی!

جوکر:با ,آه ه , جواب میدهد:تو داری منو بیشتر از این روانی میکنی , تو میخوای بیشتر راجب من بدونی و من نمیخوام!!

هوگو:با ,آه ه, میگوید:من خیلی بیشتر از این میخوام...معاملرو انجام بدیم؟

با تشکر از kolange_edalat

ترجمه جملات اول یکم سخت بود و نصفه ترجمه کردم ولی مکامله که بخش اصلیه خبر هست رو کامل ترجمه کردم.اعتبار یادتون نره:d
منبع

آخرین ویرایش:
مرسی بابت خبر تا اونجایی که فهمدیم تا الان 22 مارکتر بازی مشخص شدن که به شرح زیر است .

شخصیتهای مثبت بازی :

Batman , Alfred, Oracle, Commissioner Gordon, Mayor Quincy Sharp, Jack Ryder و Robin

شخصیتهای منفی بازی :

The Riddler, Penguin, Solomon Grundy, Catwoman, Two-Face, Calendar Man, Zsasz, Talia Al Ghul, Harley Quinn, Poison Ivy, Hugo Strange, The Abramovici Twins و Black Mask

تصویرش رو هم از اینجا میتونید ببینید

http://i.imgur.com/DdFh7.jpg

• Like
Reactions: Robin
جوکر:مرد دو چهره...مثل زن ها...(میخندد)..بتمن
اون قسمت گفته شده Catwoman. مثل زن‌ها از کجا اومده؟!
انصافا کیفیت دیالوگ ها خیلی بالاست و راز و رمزی که توش هست رو شخصا خیلی دوست دارم :دی
LOL... شما دیالوگای Tony Montana(آل‌پاچینو) تو Scarface رو شنیدید تا الان؟:d

ممنون بابت ترجمه

البته فکر نکنم زن گربه-ای شخصیت کاملا منفی بازی باشه . بنظرم یجورایی خاکستریه
قبلا گفته بودن که میشه باهاش بازی کرد. پس فکر کنم جزو کاراکترهای مثبت باشه. چون تو تریلر که بود با بتمن بود. یعنی آخرش خیانت میکنه با جوکر رو هم میریزن؟:-o

یه احساسی بهم میگه این قسمت از بازی داستان خیلی قشنگی داره.مخصوصا با این شخصیت هایی که اضافه شده
فقط من یه چیزی برام غیره قابله هضمه.جوکر چجوری دوباره فرار کرده؟.خدا کنه یه دلیله درست حسابی براش داشته باشن وگرنه بازی به سمته تخیل سوق پیدا میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or