Arkham City : گفت و گوی عجیب بین پرفسور Hugo و Joker

Panther_X

کاربر سایت
به تازگی نواری صوتی از گفت گوی عجیب پرفسور Hugo و Joker منتشر شده است.که در این مکالمه صحبت هایی از یک معامله میشود.

062_Joker.jpg

این یک نوار صوتی است که در بازی این گفت و گو ها زیاد وجود دارد...

گفتگو به این صورت است:

جوکر : سلام به هر کسی که اونجاست ، چرا حس شوخ طبعی ندارم!این یه نوع ساکت بودن و قوی بودنه!فکر میکنی پشت این ماسک در امانی؟!به من بیست دقیقه وقت و یک در واز کن بدهید ! تا گریه ات را مثل یک دختر بچه در بیارم

هوگو:بسه ادم مریض ، نگهبان ! تنهامون بزار .

نگهبان:بله قربان!

هوگو:عصر بخیر!اسم من پرفسور هوگو هست اسم شما چیه؟

جوکر:Two-face؟Catwoman؟(میخندد)..بتمن

هوگو:
هر چقدر که دوست داشته باشید میتوانیم این بازی را طولش دهیم .

جوکر:خیلی خوبه!من عاااااااشق بازیم

هوگو:ولی واسه من این امکان وجود نداره!من به تو یه شانس میدم!این شانس من انجام یک معاملست!من از وضعیت تو آگاهم و میدونم تو این راه چقدر سختی کشیدی ولی من کاری میکنم که این پایان سختی هات باشه و پیروز شی!

جوکر:در عوض از من چی میخوای؟

هوگو:من ارزو دارم به تو بیاموزم و بدونم چرا این راهو انتخاب کردی!

جوکر:با ,آه ه , جواب میدهد:تو داری منو بیشتر از این روانی میکنی , تو میخوای بیشتر راجب من بدونی و من نمیخوام!!

هوگو:با ,آه ه, میگوید:من خیلی بیشتر از این میخوام...معاملرو انجام بدیم؟

با تشکر از kolange_edalat

ترجمه جملات اول یکم سخت بود و نصفه ترجمه کردم ولی مکامله که بخش اصلیه خبر هست رو کامل ترجمه کردم.اعتبار یادتون نره:d
منبع

آخرین ویرایش:
اون قسمت گفته شده Catwoman. مثل زن‌ها از کجا اومده؟!

LOL... شما دیالوگای Tony Montana(آل‌پاچینو) تو Scarface رو شنیدید تا الان؟:d
شما تاحالا دقت کردی این بازی هست نه فیلم؟ :دی.

==================
کلا این استودیو رو قبلا نه میشناختم نه قبولش داشتم ولی یه جواهره :x عالی کار کرده با این بازی ترکونده.
دیالوگ هاش که یه حس خوبی به من میده، حتی اون تریلر های اولیه بازی که اون کچله بود (رازالقول همچین چیزی اسمش یادم نیست :|) وقتی به بتمن میگفت من تورو میشناسم بروس مو به تنم سیخ می شد.

ممنون بابت ترجمه سلیس
این بازی فکر کنم یکی از پیچیده ترین داستان های بتمن داره و شخصیت هاشم که هر ورز یه نفر جدید تایید میشن
انتظار براش سخته >:d<:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or