به تازگی نواری صوتی از گفت گوی عجیب پرفسور Hugo و Joker منتشر شده است.که در این مکالمه صحبت هایی از یک معامله میشود.
این یک نوار صوتی است که در بازی این گفت و گو ها زیاد وجود دارد...
گفتگو به این صورت است:
جوکر : سلام به هر کسی که اونجاست ، چرا حس شوخ طبعی ندارم!این یه نوع ساکت بودن و قوی بودنه!فکر میکنی پشت این ماسک در امانی؟!به من بیست دقیقه وقت و یک در واز کن بدهید ! تا گریه ات را مثل یک دختر بچه در بیارم
هوگو:بسه ادم مریض ، نگهبان ! تنهامون بزار .
نگهبان:بله قربان!
هوگو:عصر بخیر!اسم من پرفسور هوگو هست اسم شما چیه؟
جوکر:Two-face؟Catwoman؟(میخندد)..بتمن
هوگو:
هر چقدر که دوست داشته باشید میتوانیم این بازی را طولش دهیم .
جوکر:خیلی خوبه!من عاااااااشق بازیم
هوگو:ولی واسه من این امکان وجود نداره!من به تو یه شانس میدم!این شانس من انجام یک معاملست!من از وضعیت تو آگاهم و میدونم تو این راه چقدر سختی کشیدی ولی من کاری میکنم که این پایان سختی هات باشه و پیروز شی!
جوکر:در عوض از من چی میخوای؟
هوگو:من ارزو دارم به تو بیاموزم و بدونم چرا این راهو انتخاب کردی!
جوکر:با ,آه ه , جواب میدهد:تو داری منو بیشتر از این روانی میکنی , تو میخوای بیشتر راجب من بدونی و من نمیخوام!!
هوگو:با ,آه ه, میگوید:من خیلی بیشتر از این میخوام...معاملرو انجام بدیم؟
با تشکر از kolange_edalat
این یک نوار صوتی است که در بازی این گفت و گو ها زیاد وجود دارد...
گفتگو به این صورت است:
جوکر : سلام به هر کسی که اونجاست ، چرا حس شوخ طبعی ندارم!این یه نوع ساکت بودن و قوی بودنه!فکر میکنی پشت این ماسک در امانی؟!به من بیست دقیقه وقت و یک در واز کن بدهید ! تا گریه ات را مثل یک دختر بچه در بیارم
هوگو:بسه ادم مریض ، نگهبان ! تنهامون بزار .
نگهبان:بله قربان!
هوگو:عصر بخیر!اسم من پرفسور هوگو هست اسم شما چیه؟
جوکر:Two-face؟Catwoman؟(میخندد)..بتمن
هوگو:
هر چقدر که دوست داشته باشید میتوانیم این بازی را طولش دهیم .
جوکر:خیلی خوبه!من عاااااااشق بازیم
هوگو:ولی واسه من این امکان وجود نداره!من به تو یه شانس میدم!این شانس من انجام یک معاملست!من از وضعیت تو آگاهم و میدونم تو این راه چقدر سختی کشیدی ولی من کاری میکنم که این پایان سختی هات باشه و پیروز شی!
جوکر:در عوض از من چی میخوای؟
هوگو:من ارزو دارم به تو بیاموزم و بدونم چرا این راهو انتخاب کردی!
جوکر:با ,آه ه , جواب میدهد:تو داری منو بیشتر از این روانی میکنی , تو میخوای بیشتر راجب من بدونی و من نمیخوام!!
هوگو:با ,آه ه, میگوید:من خیلی بیشتر از این میخوام...معاملرو انجام بدیم؟
با تشکر از kolange_edalat
ترجمه جملات اول یکم سخت بود و نصفه ترجمه کردم ولی مکامله که بخش اصلیه خبر هست رو کامل ترجمه کردم.اعتبار یادتون نره:d
منبع
منبع
آخرین ویرایش: