Multi Platform ARC Raiders

سازنده
Embark Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Embark Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1747060199356.png

ARC Raiders، عنوان جدید استودیوی Embark، از زمان معرفی اولیه‌اش توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این بازی که در ابتدا به‌عنوان یک شوتر سوم شخص همکاری (Co-op PvE) معرفی شده بود، مسیر خود را تغییر داده و اکنون به‌عنوان یک شوتر استخراجی PvPvE در دست توسعه است. بیایید نگاهی دقیق‌تر به این عنوان آینده‌نگرانه بیندازیم.

توسعه‌دهنده و پیشینه:Embark Studios، مستقر در استکهلم، توسط کهنه‌کاران صنعت بازی، از جمله پاتریک سودرلوند (Patrick Söderlund)، مدیرعامل سابق DICE و مدیر ارشد طراحی در EA، تأسیس شده است. این تیم با تجربه، نوید یک بازی با کیفیت بالا و گیم‌پلی جذاب را می‌دهد.

تغییر ژانر و گیم‌پلی:مهم‌ترین تغییر در مورد ARC Raiders، چرخش از یک تجربه صرفاً همکاری به یک شوتر استخراجی PvPvE است. در این مدل جدید، بازیکنان در نقش "Raiders" (مهاجمان) از فضا به سطح زمین ویران شده فرود می‌آیند. هدف اصلی آن‌ها جستجو و جمع‌آوری منابع ارزشمند و مبارزه برای بقا در محیطی خصمانه است.

اما چالش فقط محیط و هوش مصنوعی دشمن (ماشین‌های مرگبار ARC) نیست. بازیکنان باید با تیم‌های دیگر بازیکنان نیز برای تصاحب منابع و کنترل مناطق رقابت کنند و در نهایت، با غنائم خود از منطقه خارج شوند (Extract). این ترکیب PvP و PvE، تنش و هیجان بالایی را به گیم‌پلی اضافه می‌کند و نیازمند کار تیمی، استراتژی دقیق و تصمیم‌گیری سریع است.

محیط و داستان:بازی در یک زمین پسا-آخرالزمانی و علمی-تخیلی جریان دارد که توسط ماشین‌های عظیم و متخاصمی به نام ARC تسخیر شده است. این ماشین‌ها تهدید اصلی محیط بازی هستند و بازیکنان باید ضمن جمع‌آوری منابع، با آن‌ها مقابله کنند. جزئیات داستانی عمیق‌تری هنوز منتشر نشده، اما تمرکز اصلی بر بقا، جمع‌آوری منابع و رقابت در این دنیای ویران است.

ویژگی‌های کلیدی:

• ژانر PvPvE: ترکیبی از مبارزه با هوش مصنوعی قدرتمند (ARC) و بازیکنان دیگر.
  • مکانیک استخراج (Extraction): موفقیت در بازی تنها با کشتن دشمنان به دست نمی‌آید، بلکه باید با منابع جمع‌آوری شده زنده از منطقه خارج شوید.
  • فناوری: بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 توسعه یافته که نویدبخش گرافیک بصری خیره‌کننده و فیزیک پیشرفته است.
  • تمرکز بر تیم: همکاری و هماهنگی تیمی برای موفقیت در مقابل تهدیدات ARC و تیم‌های رقیب ضروری است.
پلتفرم‌ها و تاریخ انتشار:ARC Raiders برای عرضه روی پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سری X/S برنامه‌ریزی شده است. تاریخ انتشار دقیق بازی هنوز مشخص نیست، اما استودیو Embark به طور فعال در حال برگزاری تست‌های آلفا و بتا برای بهبود بازی قبل از عرضه نهایی است.

آخرین ویرایش:
دایس قدیم و دایس جدید تو یک ماه دارن بازی جدیدشونو عرضه میکنن.

پیش فروش بازی هم شروع شده و نسخه عادی با قیمت ۴۰ دلار و دلاکس ادیشن با قیمت ۶۰ دلار فروخته میشه.

بازی هم ۳۰ اکتبر ۸ آبان ریلیز میشه.

به احتمال زیاد بسته اس چون فاینالز هم همینطوره. بازم اوپن بتا میتونی تست کنی.
روی PC با همین پکت رفت میشه دورش زد.

• Like
Reactions: GALM.1 and Big Band
No codes, no worries! Everyone’s welcome to the party. The Server Slam open test will be live on all platforms (Steam, Epic Games, PS5, Xbox X|S) from October 17th-19th; one last chance to take on the ARC before launch.

View attachment 393783
Server Slam شروع شد. (البته برای بعضی مناطق تا چند ساعت دیگه قابل دسترس میشه.)

G3cxMNjW8AAgoKo.jpeg

آخرین ویرایش:
Server Slam شروع شد. (البته برای بعضی مناطق تا چند ساعت دیگه قابل دسترس میشه.)

View attachment 396760
تو استیم اونهایی که آلفاهای قبلی رو بازی کردن همین الان در دسترسه.
روی Epic Store هم اگه Embark id و استیم رو لینک کنین میشه پریلود کرد.

همونطور که تو دیسکورد گفتن دارن تحت چند مرحله ریجن های مختلف رو دعوت میکنن ، پس اگه تو استور بازی روی استیم و... هنوز دکمه Playtest رو ندیدین چیز مهمی نیست.
طی امروز همه دعوتها رو برای ریجنهای مختلف میفرستن.

• Like
Reactions: Maniac Gamer
یکم استریم Realkrafty رو دیدم بازی جالبیه. حتی با اینکه تو نخ پی‌وی‌پی خصوصا اکسترکشن نیستم اما ستینگ و گیم‌پلیش واقعا جالب و خووبه. خیلی زودم اومد تاپ ۲ توئیچ و به نظرم ازون بازیاس که میتونه به مدت قابل توجهی تاپ ۱۰ بمونه برعکس بازی مثل بتل ۶ مثلا. سبک محبوبی شده واسه استریمرا و دنبال کننده‌هاشون.

یادمه فاینالز با دی ان اس پولی میومد ، نمیاد این ‍؟
تست کردم جواب نداد با شلتر.البته اگه بهشون بگیم برای عرضه نهایی اضاف میکنن چون سر فینال هم همین قضیه بود. ولی بازم با شلتر مشکل داشت فاینالز. نصف مچ ها دیسکانکت میشد موقع جوین شدن.

• Like
Reactions: FARNOOD007
یکم استریم Realkrafty رو دیدم بازی جالبیه. حتی با اینکه تو نخ پی‌وی‌پی خصوصا اکسترکشن نیستم اما ستینگ و گیم‌پلیش واقعا جالب و خووبه. خیلی زودم اومد تاپ ۲ توئیچ و به نظرم ازون بازیاس که میتونه به مدت قابل توجهی تاپ ۱۰ بمونه برعکس بازی مثل بتل ۶ مثلا. سبک محبوبی شده واسه استریمرا و دنبال کننده‌هاشون.
شک نکن.
خیلی حال میده بازیش ، آلفای قبلیش هم خیلی خوب بود.

• Like
Reactions: NaViiDii
نمیدونستم بازی وایپ نداره و کلا اختیاره .
همینطوری رفتم ببینم که پیشرفتمون تو این بتا بعد تموم شدنش ریست میشه یا نه که دیدم وایپ تو بازی نهایی کلا اختیاریه ولی اگه خودتون انجام بدین در ازاش آیتم و پاداش میگیرین.

این خیلی جذابترش میکنه.
لعنتی بازی خیلی معتادکنندست.
این سوم شخص بودنش میون این اول شخصهای بازار حتی منحصر به فردترش هم کرده.
تونستن به یه تعادلی بین سرخوردگی در نتیجه مردن و از دست دادن لوتها و ریسک پذیری پلیر ایجاد کنن که بازی رو در دسترس تر و فان تر کرده ولی در عین حال از عمق گیم پلی بازی چیزی کم نشده و اونی که بیشتر وقت بزاره و بالا و پایین بازی و مپ رو یاد بگیره خب پاداش بهتر و بیشتری هم میگیره.

این خوبه که بازی رایگان نیست و جلوی کلی چیتر همینطوری گرفته شده.
اما خب در ادامه باید یه فکری برای آنتی چیت بهتر بکنن چون با این کیفیتی که من میبینم و محبوبیتی که بین پلیرها پیدا میکنه بازی از همین الان مستعد سرازیر شدن کلی چیتر جدیده.
فعلا EasyAntiCheat داره و خب تو همین امروز من چیتر دیدم ، دیگه برای بعدش رو خدا رحم کنه.

البته روی PC تا بوده همینه و کاریش نمیشه کرد ولی اگه بازی موفقیت خوبی پیدا و کرد و سود خوبی نصیبEmbark شد ، اولین کاری که باید بکنه سرمایه گذاری روی یک آنتی چیته که روی هسته ویندوز بشینه.
با اینکه اون رو هم در ادامه دور میزنن مثل نمونه های قبلی ولی خب حتما خیلی خیلی شرایط بهتری نسبت به الان پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
نمیدونستم بازی وایپ نداره و کلا اختیاره .
همینطوری رفتم ببینم که پیشرفتمون تو این بتا بعد تموم شدنش ریست میشه یا نه که دیدم وایپ تو بازی نهایی کلا اختیاریه ولی اگه خودتون انجام بدین در ازاش آیتم و پاداش میگیرین.

این خیلی جذابترش میکنه.
لعنتی بازی خیلی معتادکنندست.
این سوم شخص بودنش میون این اول شخصهای بازار حتی منحصر به فردترش هم کرده.
تونستن به یه تعادلی بین سرخوردگی در نتیجه مردن و از دست دادن لوتها و ریسک پذیری پلیر ایجاد کنن که بازی رو در دسترس تر و فان تر کرده ولی در عین حال از عمق گیم پلی بازی چیزی کم نشده و اونی که بیشتر وقت بزاره و بالا و پایین بازی و مپ رو یاد بگیره خب پاداش بهتر و بیشتری هم میگیره.

این خوبه که بازی رایگان نیست و جلوی کلی چیتر همینطوری گرفته شده.
اما خب در ادامه باید یه فکری برای آنتی چیت بهتر بکنن چون با این کیفیتی که من میبینم و محبوبیتی که بین پلیرها پیدا میکنه بازی از همین الان مستعد سرازیر شدن کلی چیتر جدیده.
فعلا EasyAntiCheat داره و خب تو همین امروز من چیتر دیدم ، دیگه برای بعدش رو خدا رحم کنه.

البته روی PC تا بوده همینه و کاریش نمیشه کرد ولی اگه بازی موفقیت خوبی پیدا و کرد و سود خوبی نصیبEmbark شد ، اولین کاری که باید بکنه سرمایه گذاری روی یک آنتی چیته که روی هسته ویندوز بشینه.
با اینکه اون رو هم در ادامه دور میزنن مثل نمونه های قبلی ولی خب حتما خیلی خیلی شرایط بهتری نسبت به الان پیدا میکنه.
سلام چیز زیادی راجع به این سبک نمیدونم لطفا یکم راجع به هدف بازی برام توضیح بده ؟ چیکار باید کرد ؟ دیروز یه استریم ازش دیدم چیزی که متوجه شدم انگار یه اسکواد وارد مپ میشه آیتم جمع میکنه و خارج میشه نمیدونم کل ماجرا رو متوجه شدم یا نه

تست کردم جواب نداد با شلتر.البته اگه بهشون بگیم برای عرضه نهایی اضاف میکنن چون سر فینال هم همین قضیه بود. ولی بازم با شلتر مشکل داشت فاینالز. نصف مچ ها دیسکانکت میشد موقع جوین شدن.
فاینالز خودش یه مقدار باگ داره مثلا گاهی اوقات الکی دیسکانکت میشی و راه حلش اینه که کلاس هات رو پاک کنی و دوباره ببندی

سلام چیز زیادی راجع به این سبک نمیدونم لطفا یکم راجع به هدف بازی برام توضیح بده ؟ چیکار باید کرد ؟ دیروز یه استریم ازش دیدم چیزی که متوجه شدم انگار یه اسکواد وارد مپ میشه آیتم جمع میکنه و خارج میشه نمیدونم کل ماجرا رو متوجه شدم یا نه
سبکش اکسترکشن شوتره.
مثل Tarkov، Arena Breakout ، Hunt Showdown و...

تو بازی هم هوش مصنوعی هست و هم پلیرهای واقعی ، هدف هم اینه که کوئست میگیری و میری یک سری آیتم مورد نیاز رو جمع کنی و باید زنده از مپ خارج بشی.
اگه بمیری آیتمهات رو اصولا از دست میدی و باید دوباره تکرار کنی.
اما خب یه Safe box هم داری که میتونی آیتم های خیلی مهم رو اونجا بزاری که مطمئن باشی با مردن هم از دست نمیدیشون.

حالا کنار این موارد شخصیتت هم تو بازی به همین شکل پیشرفت میکنه و لول میگیره و قوی تر میشه.
این وسط لوتهایی که پیدا میکنی مهمه ، اسلحه ، آرمور و... که خب دور بعد که میخوای بازی کنی میتونی انتخاب کنی که با کدوم اسلحه ، تیر و... بازی رو شروع کنی که نسبت به بقیه دست بالاتر رو داشته باشی.

اگه Extraction shooter رو گوگل کنی کلی مطلب در موردش میاد.
فقط چندتا اشاره کردم که کلی دستت بیاد ولی تو یوتوب و... خیلی ویدئوی معرفی این سبک وجود داره.

منتقد IGN پول گرفته که بازی رو بکوبونه؟

==============
چرا گرافیک بازی تو این ویدئو اینطوریه؟ :o
انگار از عمد ویژگیهای گرافیکی رو خاموش کنی و بخوای بازی کنی.
رزولوشن ، سایه ها ، مدل موی شخصیت ، پارتیکل افکت و... شک ندارم روی Very low یا حتی پایینتره.

من کلی استریم ازش دیدم ولی همچین خروجی در حد نسل 7 واقعا عجیبه.

خیلی هم داره دری وری میگه ، اصلا نمیشه گفت اینکاره نیست.
بیشتر میخوره که از روی هیت داره نقد میکنه و میخواد بازی رو اینطور زشت و بدشکل نشون بده.
خیلی عجیبه واقعا.
به شخصه خیلی وقته نمره های آی جی ان دیگه برام اعتباری نداره. از فیلم و سریال گرفته تا بازی.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• kozo
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or