Multi Platform ARC Raiders

سازنده
Embark Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Embark Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1747060199356.png

ARC Raiders، عنوان جدید استودیوی Embark، از زمان معرفی اولیه‌اش توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این بازی که در ابتدا به‌عنوان یک شوتر سوم شخص همکاری (Co-op PvE) معرفی شده بود، مسیر خود را تغییر داده و اکنون به‌عنوان یک شوتر استخراجی PvPvE در دست توسعه است. بیایید نگاهی دقیق‌تر به این عنوان آینده‌نگرانه بیندازیم.

توسعه‌دهنده و پیشینه:Embark Studios، مستقر در استکهلم، توسط کهنه‌کاران صنعت بازی، از جمله پاتریک سودرلوند (Patrick Söderlund)، مدیرعامل سابق DICE و مدیر ارشد طراحی در EA، تأسیس شده است. این تیم با تجربه، نوید یک بازی با کیفیت بالا و گیم‌پلی جذاب را می‌دهد.

تغییر ژانر و گیم‌پلی:مهم‌ترین تغییر در مورد ARC Raiders، چرخش از یک تجربه صرفاً همکاری به یک شوتر استخراجی PvPvE است. در این مدل جدید، بازیکنان در نقش "Raiders" (مهاجمان) از فضا به سطح زمین ویران شده فرود می‌آیند. هدف اصلی آن‌ها جستجو و جمع‌آوری منابع ارزشمند و مبارزه برای بقا در محیطی خصمانه است.

اما چالش فقط محیط و هوش مصنوعی دشمن (ماشین‌های مرگبار ARC) نیست. بازیکنان باید با تیم‌های دیگر بازیکنان نیز برای تصاحب منابع و کنترل مناطق رقابت کنند و در نهایت، با غنائم خود از منطقه خارج شوند (Extract). این ترکیب PvP و PvE، تنش و هیجان بالایی را به گیم‌پلی اضافه می‌کند و نیازمند کار تیمی، استراتژی دقیق و تصمیم‌گیری سریع است.

محیط و داستان:بازی در یک زمین پسا-آخرالزمانی و علمی-تخیلی جریان دارد که توسط ماشین‌های عظیم و متخاصمی به نام ARC تسخیر شده است. این ماشین‌ها تهدید اصلی محیط بازی هستند و بازیکنان باید ضمن جمع‌آوری منابع، با آن‌ها مقابله کنند. جزئیات داستانی عمیق‌تری هنوز منتشر نشده، اما تمرکز اصلی بر بقا، جمع‌آوری منابع و رقابت در این دنیای ویران است.

ویژگی‌های کلیدی:

• ژانر PvPvE: ترکیبی از مبارزه با هوش مصنوعی قدرتمند (ARC) و بازیکنان دیگر.
  • مکانیک استخراج (Extraction): موفقیت در بازی تنها با کشتن دشمنان به دست نمی‌آید، بلکه باید با منابع جمع‌آوری شده زنده از منطقه خارج شوید.
  • فناوری: بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 توسعه یافته که نویدبخش گرافیک بصری خیره‌کننده و فیزیک پیشرفته است.
  • تمرکز بر تیم: همکاری و هماهنگی تیمی برای موفقیت در مقابل تهدیدات ARC و تیم‌های رقیب ضروری است.
پلتفرم‌ها و تاریخ انتشار:ARC Raiders برای عرضه روی پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سری X/S برنامه‌ریزی شده است. تاریخ انتشار دقیق بازی هنوز مشخص نیست، اما استودیو Embark به طور فعال در حال برگزاری تست‌های آلفا و بتا برای بهبود بازی قبل از عرضه نهایی است.

آخرین ویرایش:
سبکش اکسترکشن شوتره.
مثل Tarkov، Arena Breakout ، Hunt Showdown و...

تو بازی هم هوش مصنوعی هست و هم پلیرهای واقعی ، هدف هم اینه که کوئست میگیری و میری یک سری آیتم مورد نیاز رو جمع کنی و باید زنده از مپ خارج بشی.
اگه بمیری آیتمهات رو اصولا از دست میدی و باید دوباره تکرار کنی.
اما خب یه Safe box هم داری که میتونی آیتم های خیلی مهم رو اونجا بزاری که مطمئن باشی با مردن هم از دست نمیدیشون.

حالا کنار این موارد شخصیتت هم تو بازی به همین شکل پیشرفت میکنه و لول میگیره و قوی تر میشه.
این وسط لوتهایی که پیدا میکنی مهمه ، اسلحه ، آرمور و... که خب دور بعد که میخوای بازی کنی میتونی انتخاب کنی که با کدوم اسلحه ، تیر و... بازی رو شروع کنی که نسبت به بقیه دست بالاتر رو داشته باشی.

اگه Extraction shooter رو گوگل کنی کلی مطلب در موردش میاد.
فقط چندتا اشاره کردم که کلی دستت بیاد ولی تو یوتوب و... خیلی ویدئوی معرفی این سبک وجود داره.
پس برد و باخت نداره درسته ؟ صرفا همون پیدا کردن ایتم و خارج کردنشون هست برای دورهای بعدی

پس برد و باخت نداره درسته ؟ صرفا همون پیدا کردن ایتم و خارج کردنشون هست برای دورهای بعدی
نه رقابتی نیست ولی بسته به خودت داره که بخوای موی دماغ پلیرهای دیگه بشی یا نه.
حالا اگه خودت هم نخوای ممکنه یکی دیگه تو سرور ببینتت و برای لوتهات دندون تیز کنه.
هر موقع که اراده کنی نمیتونی خارج بشی.
چون خروج از سرور یه فرآیند چند ثانیه ای داره و پلیرهای دیگه هم متوجه میشن ، مکان خروج هم مشخصه.
خب لاشخورها زیاد پیدا میشن که تو اون بخشهای مپ ول بچرخن و بخوان مرده خوری کنن.

به شکل های مختلفی میشه از بازی به صورت سولو و با دوستان لذت برد.

خب بعد از تقریبا 11 ساعت که بازی کردم واقعا دلم براش تنگ میشه چون میدونم که بازی رو نمیخرم.
نه به خاطر قیمتش بلکه به خاطر لطف به خودم و لایبرریم که چند تن خاک نشسته روش :D

شاید بعدها انگیزه ای برای خریدش پیدا کردم ، حالا به خاطر تخفیف یا دلتنگی ، اضافه شدن مود اول شخص یا...

این رو هم بگم که کل این 11 ساعت رو تنهایی بازی کردم و با هیچ یکی از دوستهام تجربش نکردم که اگه این کار رو میکردم قطعا بیشتر لذت میبردم.

به هرحال...
میدونم به این بازیها زیاد بها داده نمیشه و آخر سال جوایز دندونگیری رو بهشون اختصاص نمیدن ولی فقط میخوام بگم این بازی حقشه که حداقل نامزد بشه.
این اگه نگم بهترین ولی قطعا جز خاص ترین شوترهای سوم شخصیه که تا این حد از کیفیت ایمرسیو و در کل زیباست.
منظورم زیبایی ظاهری نیست ، منظورم اینه که با عشق ساخته شده و زیبایی تو تک به تک ویژگیهای بازی خودش رو نشون میده.

Embark حقش خیلی بیشتر از اینهاست.

خب بعد از تقریبا 11 ساعت که بازی کردم واقعا دلم براش تنگ میشه چون میدونم که بازی رو نمیخرم.
نه به خاطر قیمتش بلکه به خاطر لطف به خودم و لایبرریم که چند تن خاک نشسته روش :D

شاید بعدها انگیزه ای برای خریدش پیدا کردم ، حالا به خاطر تخفیف یا دلتنگی ، اضافه شدن مود اول شخص یا...

این رو هم بگم که کل این 11 ساعت رو تنهایی بازی کردم و با هیچ یکی از دوستهام تجربش نکردم که اگه این کار رو میکردم قطعا بیشتر لذت میبردم.

به هرحال...
میدونم به این بازیها زیاد بها داده نمیشه و آخر سال جوایز دندونگیری رو بهشون اختصاص نمیدن ولی فقط میخوام بگم این بازی حقشه که حداقل نامزد بشه.
این اگه نگم بهترین ولی قطعا جز خاص ترین شوترهای سوم شخصیه که تا این حد از کیفیت ایمرسیو و در کل زیباست.
منظورم زیبایی ظاهری نیست ، منظورم اینه که با عشق ساخته شده و زیبایی تو تک به تک ویژگیهای بازی خودش رو نشون میده.

Embark حقش خیلی بیشتر از اینهاست.
اگه کاورگیری داشت من میخریدم، خیلی دنبال یه بازی مثل دیویژنم که تازه اومده باشه و ملت بخوان بازیش کنن
دیویژنم خوب تخفیف خورده ولی متاسفانه خیلی قدیمیه و فکر کنم اتصال به سروراش هم پردردسر باشه

اگه کاورگیری داشت من میخریدم، خیلی دنبال یه بازی مثل دیویژنم که تازه اومده باشه و ملت بخوان بازیش کنن
دیویژنم خوب تخفیف خورده ولی متاسفانه خیلی قدیمیه و فکر کنم اتصال به سروراش هم پردردسر باشه
دویژن ۲ هنوز داره براش محتوا میاد و بشدت ساپورت میشه! اپدیت نسل ۹م گرفته و 4K و ۶۰ فریم میشه پلیش داد. از بابت کیفیت و محتوا قدیمی نشده هنوز.
اتصالشم با وجود کلی برنامه که میشه دور زد این مشکلات رو دشواری نداره.

بازیو پیش خرید کردم. منتظر ماراتن بودم که فعلا بلاتکلیفه و اینم از نمایشای اولش بعد تغییر سبکش همیشه خوشم میومد.
تنها نگرانیم سر سولو بازی کردنه که امیدوارم بشه یه تجربه کاملی ازش داشت و ساپورت خوبیم بگیره.
اگه کسی روی psn بازی میکنه ایدیشو بفرسته. از دوستام متاسفانه کسی سمت این بازی جذب نشده در کمال تعجب!

اکسترکشن باز نبودم قبلا ولی AR قطعا جزو یکی از خفنترین تجربیات آنلاین کل دوران گیمریم محسوب میشه! عجب چیزی ساختن دهن آدم باز میمونه از جذابیتش!
از همون زمان معرفیش پیگیرش بودم تا بعد تغییر سبکش و حالام که بلاخره عرضه شده و عجیبه که تاپیکش رسما خوابیده! :D
چند دست پلی دادم و چه کیفی میده! چقدر اعتیاد آور و درگیر کنندس و چقدر محتوا داره! چه کیفیت بصری نابی داره قشنگ میشه جهش نسلی رو درش دید! کنترل کاراکتر و شوتینگش معرکس!
میخواستم بشینم بکوب OW2 که اونم امروز اومده رو بازی کنم ولی گفتم یه دست اینو تست کنم بعد مدتها عرضه شده! به سختی از پاش بلند شدم و خوشحالم که یه اکسترکشن شوتر پدر مادردار تا مدتها قراره سرگرمم کنه! قشنگ حسرت تاخیر ماراتن رو شست و برد برام!

اکسترکشن باز نبودم قبلا ولی AR قطعا جزو یکی از خفنترین تجربیات آنلاین کل دوران گیمریم محسوب میشه! عجب چیزی ساختن دهن آدم باز میمونه از جذابیتش!
از همون زمان معرفیش پیگیرش بودم تا بعد تغییر سبکش و حالام که بلاخره عرضه شده و عجیبه که تاپیکش رسما خوابیده! :D
چند دست پلی دادم و چه کیفی میده! چقدر اعتیاد آور و درگیر کنندس و چقدر محتوا داره! چه کیفیت بصری نابی داره قشنگ میشه جهش نسلی رو درش دید! کنترل کاراکتر و شوتینگش معرکس!
میخواستم بشینم بکوب OW2 که اونم امروز اومده رو بازی کنم ولی گفتم یه دست اینو تست کنم بعد مدتها عرضه شده! به سختی از پاش بلند شدم و خوشحالم که یه اکسترکشن شوتر پدر مادردار تا مدتها قراره سرگرمم کنه! قشنگ حسرت تاخیر ماراتن رو شست و برد برام!
با شلتر صحبت کنین به سیستمشون اضاف کنن. ما فقط منتظریم اضاف بشه بگیریم وگرنه برای کاهش پینگ اینجور چیزا اعصاب نمونده متاسفانه.

با شلتر صحبت کنین به سیستمشون اضاف کنن. ما فقط منتظریم اضاف بشه بگیریم وگرنه برای کاهش پینگ اینجور چیزا اعصاب نمونده متاسفانه.
گیرآپ نه سختی داره نه چیزی. خودکار خودش وصل میشه فقط باید عددارو داخل نتوورک کنسول بزنی.
شلترم بتونه راش بندازه زمانش میبره.

• Like
Reactions: Arash-S212
من یه چند ساعت بازی کردم(اولین تجربه بازی در این سبک بود برام) به شدت اعتیادآوره و برای من حداقل چالش برانگیز بود و پیشرفت توی بازی خیلی لاک‌پشتیه. ولی چیزی که توجه‌ام رو جلب کرد صداگذاری خیلی خفن بازی بود.

تا جایی که دیدم بازی خیلی سولو فرندلی هست و حتی گفتن اولویت خود بازی هم وقتی سولو باشی اینه که شما رو با سولو های دیگه بندازه اما گارانتی نیست. منتها مشکلی که من با پلی دادن سولو دارم اینه که همیشه بعد از مدتی به این سوال منتهی میشم : خب که چی ؟!

یعنی بر این باورم که زمانی که شما تو بازی با یه هم تیمی (نه رندوم ) تعامل نداشته باشی ,همدیگه رو ساپورت نکنید , زمانی که اون انمی زد شما نگفتی ایول و بر عکس, خب این چه فایده ای داره؟ حالا شما سولو رفتی داخل و کل لابی رو هم وایپ کردی . با کی این لحظات شِیر شد ؟

من خودم معمولا شب ها تایم پلی دادن رو دارم منتها به دلیل اینکه تنظیم کردن ساعات پلی دادن با یه هم تیمی سخته چاره ای جز سولو نمیمونه که اون هم داستانش رو حداقل برای خودم گفتم .

در اخر هم بنظرم این بازی راه خوبی رو اگر خرابش نکنن در پیش خواهد داشت.

تا جایی که دیدم بازی خیلی سولو فرندلی هست و حتی گفتن اولویت خود بازی هم وقتی سولو باشی اینه که شما رو با سولو های دیگه بندازه اما گارانتی نیست. منتها مشکلی که من با پلی دادن سولو دارم اینه که همیشه بعد از مدتی به این سوال منتهی میشم : خب که چی ؟!

یعنی بر این باورم که زمانی که شما تو بازی با یه هم تیمی (نه رندوم ) تعامل نداشته باشی ,همدیگه رو ساپورت نکنید , زمانی که اون انمی زد شما نگفتی ایول و بر عکس, خب این چه فایده ای داره؟ حالا شما سولو رفتی داخل و کل لابی رو هم وایپ کردی . با کی این لحظات شِیر شد ؟

من خودم معمولا شب ها تایم پلی دادن رو دارم منتها به دلیل اینکه تنظیم کردن ساعات پلی دادن با یه هم تیمی سخته چاره ای جز سولو نمیمونه که اون هم داستانش رو حداقل برای خودم گفتم .

در اخر هم بنظرم این بازی راه خوبی رو اگر خرابش نکنن در پیش خواهد داشت.
سلطان نظرت درباره بازی چیه؟
من برام بتا اومد ولی وقت نکردم بازی کنم ، اینکه سوم شخص pvp هست به نظرم کمی رو مخه ، دو طرف منتظر میمونن کی اول نشون بده
این تجربه من تو pubg داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or