Multi Platform ARC Raiders

سازنده
Embark Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Embark Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1747060199356.png

ARC Raiders، عنوان جدید استودیوی Embark، از زمان معرفی اولیه‌اش توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این بازی که در ابتدا به‌عنوان یک شوتر سوم شخص همکاری (Co-op PvE) معرفی شده بود، مسیر خود را تغییر داده و اکنون به‌عنوان یک شوتر استخراجی PvPvE در دست توسعه است. بیایید نگاهی دقیق‌تر به این عنوان آینده‌نگرانه بیندازیم.

توسعه‌دهنده و پیشینه:Embark Studios، مستقر در استکهلم، توسط کهنه‌کاران صنعت بازی، از جمله پاتریک سودرلوند (Patrick Söderlund)، مدیرعامل سابق DICE و مدیر ارشد طراحی در EA، تأسیس شده است. این تیم با تجربه، نوید یک بازی با کیفیت بالا و گیم‌پلی جذاب را می‌دهد.

تغییر ژانر و گیم‌پلی:مهم‌ترین تغییر در مورد ARC Raiders، چرخش از یک تجربه صرفاً همکاری به یک شوتر استخراجی PvPvE است. در این مدل جدید، بازیکنان در نقش "Raiders" (مهاجمان) از فضا به سطح زمین ویران شده فرود می‌آیند. هدف اصلی آن‌ها جستجو و جمع‌آوری منابع ارزشمند و مبارزه برای بقا در محیطی خصمانه است.

اما چالش فقط محیط و هوش مصنوعی دشمن (ماشین‌های مرگبار ARC) نیست. بازیکنان باید با تیم‌های دیگر بازیکنان نیز برای تصاحب منابع و کنترل مناطق رقابت کنند و در نهایت، با غنائم خود از منطقه خارج شوند (Extract). این ترکیب PvP و PvE، تنش و هیجان بالایی را به گیم‌پلی اضافه می‌کند و نیازمند کار تیمی، استراتژی دقیق و تصمیم‌گیری سریع است.

محیط و داستان:بازی در یک زمین پسا-آخرالزمانی و علمی-تخیلی جریان دارد که توسط ماشین‌های عظیم و متخاصمی به نام ARC تسخیر شده است. این ماشین‌ها تهدید اصلی محیط بازی هستند و بازیکنان باید ضمن جمع‌آوری منابع، با آن‌ها مقابله کنند. جزئیات داستانی عمیق‌تری هنوز منتشر نشده، اما تمرکز اصلی بر بقا، جمع‌آوری منابع و رقابت در این دنیای ویران است.

ویژگی‌های کلیدی:

• ژانر PvPvE: ترکیبی از مبارزه با هوش مصنوعی قدرتمند (ARC) و بازیکنان دیگر.
  • مکانیک استخراج (Extraction): موفقیت در بازی تنها با کشتن دشمنان به دست نمی‌آید، بلکه باید با منابع جمع‌آوری شده زنده از منطقه خارج شوید.
  • فناوری: بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 توسعه یافته که نویدبخش گرافیک بصری خیره‌کننده و فیزیک پیشرفته است.
  • تمرکز بر تیم: همکاری و هماهنگی تیمی برای موفقیت در مقابل تهدیدات ARC و تیم‌های رقیب ضروری است.
پلتفرم‌ها و تاریخ انتشار:ARC Raiders برای عرضه روی پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سری X/S برنامه‌ریزی شده است. تاریخ انتشار دقیق بازی هنوز مشخص نیست، اما استودیو Embark به طور فعال در حال برگزاری تست‌های آلفا و بتا برای بهبود بازی قبل از عرضه نهایی است.

آخرین ویرایش:
سلطان نظرت درباره بازی چیه؟
من برام بتا اومد ولی وقت نکردم بازی کنم ، اینکه سوم شخص pvp هست به نظرم کمی رو مخه ، دو طرف منتظر میمونن کی اول نشون بده
این تجربه من تو pubg داشتم

من زیاد نتونستم پلی بدم منتها یکی دوباری که پی وی پی اتفاق افتاد کسی منتظر نموند. ولی خب تجربه نابیه بین این همه بازی اول شخص .

اتمسفر سنگینی هم داره انصافا. ولی اینکه تو ایران پلیر زیادی بگیره بنظرم خیلی بعیده !

View attachment ARC-Raiders-AI-Enemies-are-very-smart_Media_jB0bhItK_Lw_002_720p.mp4

انصافا سطح AI تو بازی خیلی بالاست.
ببینین چطور دفعه اول که اشتباه میکنه اون رو تصحیح میکنه.
اصلا بعد از اینکه از ساختمون میفته پایین همینکه میره عقب و اونجایی که باید بپره رو پیدا میکنه خیلی جالبه.

خیلی از بازیهای سینگل پلیر AAAمون حتی 40-30 درصد این ai رو هم براش وقت نمیزارن.
بازیهای دیگه که بودن ایشون همون زیر ساختمون هی میخواست بپره بالا و نمیتونست.

انصافا سطح AI تو بازی خیلی بالاست.
ببینین چطور دفعه اول که اشتباه میکنه اون رو تصحیح میکنه.
اصلا بعد از اینکه از ساختمون میفته پایینج همینکه میره عقب و اونجایی که باید بپره رو پیدا میکنه خیلی جالبه.

خیلی از بازیهای سینگل پلیر AAAمون حتی 40-30 درصد این ai رو هم براش وقت نمیزارن.
بازیهای دیگه که بودن ایشون همون زیر ساختمون هی میخواست بپره بالا و نمیتونست.
هوش مصنوعی بازی به طرز ترسناکی باهوش و خطرناکه! دیشب تیم ما با یه تیم دیگه درگیر شد و این وسط یهو سر و کله یکیشون پیدا شد و دماری از روزگار ما دراورد که تیم حریف سلاخی شد ما هم با بدبختی تونستیم بیایم بیرون. قشنگ تا نیم ساعت بعد از مچ تن و بدنمون می لرزید! :D

البته که بازی نیازی به نمرات نداشت تا خوب بودنش ثابت بشه ولی اینم از میانگین نمراتش تا به الان که فوق العادس:
View attachment 399235
به اعتبار فاینالز و سازنده هاش که خیلی بازیش کردم ارک ریدرز هم تصمیم گرفتم بگیرم هر چند راجع به سبکش خیلی مطمئن نبودم ولی شروعش میکنم

• Like
Reactions: malek911
به اعتبار فاینالز و سازنده هاش که خیلی بازیش کردم ارک ریدرز هم تصمیم گرفتم بگیرم هر چند راجع به سبکش خیلی مطمئن نبودم ولی شروعش میکنم
خیالت راحت باشه که خرید خوبیه. بشدت سرگرم گننده و جذابه. ۴۰ دلارم هست که قیمت مناسبی داره.

بازی رو خریدم . تو وصف بازی باید بگم آرک در واقع اینه :

nutella-chocolate-hazelnut-pancakes.jpg

بازی واقعا خوش ساخت و جذابه .بین این همه بازی اکسترکشن که همگی باید کل عمرتو پشت یه لوله تفنگ باشی آرک واقعا انتخاب خوبی کرده . (گرچه تو بازی های رقابتی اول شخص همیشه جایگاه خودشو خواهد داشت منتها بنظرم این بازی واقعا فایت های خوبی رو خواهد دید)

فقط ملت (استریمر ها) زیادی باب دوستی رو تو این بازی مد کردن که باعث شده زمانی هم شما یکی رو میزنی فحش میشنوی . بازی باید توش رقابت و pvp باشه .

در مورد هوش مصنوعی من هیچوقت بازی با هوش مصنوعی رو دوست نداشتم چون الگوریتم معمولا تکراری رو دارن اما آرک انصافا هوش مصنوعی خوب و چالشی داره .

يسوال من هنوز بازيو نخريدم ميخام بگيرم ويديو ديدم مثلا بميرى بازم لول اپ ميشى و چيزايى گيرت مياد ؟ يكى در اين مورد يكم توضيح بده ممنون

يسوال من هنوز بازيو نخريدم ميخام بگيرم ويديو ديدم مثلا بميرى بازم لول اپ ميشى و چيزايى گيرت مياد ؟ يكى در اين مورد يكم توضيح بده ممنون
هر آیتمی جمع کرده باشی در صورتی که بمیری از بین میره ، منتهی یه سیف پاکت وجود داره که یه آیتمی که برات خیلی مهم باشه رو میتونی بزاری توش و در صورتی هم که بمیری باقی میمونه در واقع میتونی با خودت بیاری بیرون ، ولی گنجایشش محدوده اوایل بازی یه دونه ظرفیت داره ولی دیدم مثل این که تا سه تا هم میشه ارتقاش داد
در مورد لول اپ هم بیشتر مربوط به اکتیویتی هایی هست که انجام میدی مثلا رباط هارو بزنی صندوق و کانتینر هارو باز کنی و از اینجور کارا و البته بتونی آخر سر اکسترکشن رو انجام بدی xp زیاد بهت میده برای لول اپ

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: noorihamid99
اخر سال تخفیف خورد من میگیرم
بازی رو خریدم . تو وصف بازی باید بگم آرک در واقع اینه :

View attachment 399463

بازی واقعا خوش ساخت و جذابه .بین این همه بازی اکسترکشن که همگی باید کل عمرتو پشت یه لوله تفنگ باشی آرک واقعا انتخاب خوبی کرده . (گرچه تو بازی های رقابتی اول شخص همیشه جایگاه خودشو خواهد داشت منتها بنظرم این بازی واقعا فایت های خوبی رو خواهد دید)

فقط ملت (استریمر ها) زیادی باب دوستی رو تو این بازی مد کردن که باعث شده زمانی هم شما یکی رو میزنی فحش میشنوی . بازی باید توش رقابت و pvp باشه .

در مورد هوش مصنوعی من هیچوقت بازی با هوش مصنوعی رو دوست نداشتم چون الگوریتم معمولا تکراری رو دارن اما آرک انصافا هوش مصنوعی خوب و چالشی داره .
ایران بازی میکنی؟سرور و اینا راحت وصل میشه یا گیر و گرفتاری داره؟

هر آیتمی جمع کرده باشی در صورتی که بمیری از بین میره ، منتهی یه سیف پاکت وجود داره که یه آیتمی که برات خیلی مهم باشه رو میتونی بزاری توش و در صورتی هم که بمیری باقی میمونه در واقع میتونی با خودت بیاری بیرون ، ولی گنجایشش محدوده اوایل بازی یه دونه ظرفیت داره ولی دیدم مثل این که تا سه تا هم میشه ارتقاش داد
در مورد لول اپ هم بیشتر مربوط به اکتیویتی هایی هست که انجام میدی مثلا رباط هارو بزنی صندوق و کانتینر هارو باز کنی و از اینجور کارا و البته بتونی آخر سر اکسترکشن رو انجام بدی xp زیاد بهت میده برای لول اپ
تا حالا اين سبكو نرفتم ميترسم تكرارى بشه برا نميدونم والا قيمتش هم پاينتر از اون چيزى كه تو استيم هست گيرم اومده كدش ولى هنوز مطمئن نيستم ترسم از تكرارى شدنه

• Like
Reactions: RaminZero21
تا حالا اين سبكو نرفتم ميترسم تكرارى بشه برا نميدونم والا قيمتش هم پاينتر از اون چيزى كه تو استيم هست گيرم اومده كدش ولى هنوز مطمئن نيستم ترسم از تكرارى شدنه
آره سبکش جوریه خیلی با قطعیت نمیشه به کسی پیشنهاد کرد باید خودت ویدئو ازش ببینی تو یوتیوب حدودی آشنا بشی با بازی تصمیم بگیری

روی PS5 فکر کنم از لحاظ سروری مشکل داره ! درسته؟
من مشکلی ندارم

• Like
Reactions: NERO 7
آره سبکش جوریه خیلی با قطعیت نمیشه به کسی پیشنهاد کرد باید خودت ویدئو ازش ببینی تو یوتیوب حدودی آشنا بشی با بازی تصمیم بگیری

من مشکلی ندارم
خريدمش كدش ارونتر از قيمت واقعيش بود سى دلار خريدمش يه دوساعت بازيش كردم خدايى باحاله خوشم اومد جديده واسم و فان نه خيلى خوبه خوشم اومد ولى تو خاورميانه متاسفانه زياد پوشش داده نميشه وگرنه بازيش محشره الانم اومدم بيرون قهومو بخورم ادامشو برم 😀

• Like
Reactions: RaminZero21
خريدمش كدش ارونتر از قيمت واقعيش بود سى دلار خريدمش يه دوساعت بازيش كردم خدايى باحاله خوشم اومد جديده واسم و فان نه خيلى خوبه خوشم اومد ولى تو خاورميانه متاسفانه زياد پوشش داده نميشه وگرنه بازيش محشره الانم اومدم بيرون قهومو بخورم ادامشو برم 😀
مبارکه حالا پیشرفت کنی تو بازی بیشتر هم می‌ چسبه

• Love
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or