Apple iPhone User

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعاً برات متاسفم ... اگر من اطلاعات داشتم نمیومدم تو این تاپیک سوال بکنم ...

احتمالا منظور شما از sim free يك قطعه سخت افزاري است كه در پس از اتصال به سيم كارت توانايي آنلاك كردن آيفوني كه "lock by carrier" است را ايجاد ميكند.

ارسال و دریافت فایل به وسیله Bluetooth در آیفون !
سورس http://xsellize.com/cydia/user-pass رو ADD کنید ! ( یوزر و پسور رو ثبت نام کنید تو سایتش و بزنید به جای همین یوزر و پسورد آدرسی که دادم )
برنامه iBluethoos رو دانلود و نصب کنید !
اینم عکس دوستان ایرانی که تونستن فایل بگیرن و بفرستن ! :

n9ci76es71zhhx8jlj34.png
dpymp8sv6cfn3penp.png

من خودم هنوز حال نکردم نصب کنم !

احتمالا در تابستان روی گوشیهایی که تولید میشن میگذارن و بعد از چند وقت گوشیهای قدیمی رو هم میشه آپدیت کرد...جالبیش اینه که apple تا حالا نگذاشته کسی از ویژگی های این آپدیت با خبر بشه.

آخرین ویرایش:
احتمالا در تابستان روی گوشیهایی که تولید میشن میگذارن و بعد از چند وقته گوشیهای قدیمی رو هم میشه آپدیت کرد...جالبیش اینه که apple تا حالا نگذاشته کسی از ویژگی های این آپدیت با خبر بشه.
نه بابا من اینطور فکر نمیکنم خیلی زود تر از این حرفا این آپدیت ریلیز میشه !

Gizmodo احتمال داده که این امکانات به ورژن 3 اضافه بشه :

• Multitasking gestures, like the Palm Pre
• Background app running, like the Palm Pre
• App store submission fees, or some way to limit app store spam, like Microsoft's planned app store
• MMS - I don't care about this, really, but you might
• Video recording
• Voice dialing and text-to-speech caller ID
• Better software support for phone-related stuff, like optionally adding "Favorites" or "Recents" to home screen (and improved voice quality if possible)
• Bluetooth stereo streaming, like the Palm Pre
• Bluetooth file transfer and storage
• Bluetooth/Wi-fi sync, like the Zune
• iLife and iWork Mobile for editing docs and multimedia on the phone itself
• SPEED - The OS gets really sluggish after using it for awhile
• A completely new or refreshed UI - There's something to be said for meaningless but thoughtful design refreshes
• Big keyboard support and bulk delete in every app
• Flash support in browser
• iTunes app management
• Popups and notifications that don't interrupt your current activity, like the Palm Pre

اگه قابلیت کات و پیست رو اضافه نکنه خیلی ضایعست :دی
شما همین الانم میتونی از برنامه Cydia برنامه Clippy رو دانلود کنی و این امکان رو واسه گوشیت فراهم کنی !
.
.
خوب ظاهرا آپدیت iTunes هم اومد در واقع نسخه 8.1 که هر وقت آیتونز آپدیت بشه بوی آپدیت جدید iPhone میاد ! :دی ( برای دانلود از سرور اپل رو عکس کلیک کنید ! )

دوستان گرام يعمي تنها تفاوت IPod Touch با IPhone توي نخوردن سيمكارت هست؟؟؟ GPS و دوربين و ساير امكانات رو داره ؟؟
در ضمن من نديدم كه IPod ها 2g و 3g داشته باشن . دارن يا نه ؟؟؟

دوستان گرام يعمي تنها تفاوت IPod Touch با IPhone توي نخوردن سيمكارت هست؟؟؟ GPS و دوربين و ساير امكانات رو داره ؟؟
در ضمن من نديدم كه IPod ها 2g و 3g داشته باشن . دارن يا نه ؟؟؟
از این به بعد سوالی در رابطه با iPod Touch اینجا مطرح بشه بلافاصله به مدیران برای پاک کردنش گزارش میشه !
هر سوالی دارید از iPod Touch برید تو سایت خوده اپل هر چی بخوایید اونجا پیدا میشه !

شما همین الانم میتونی از برنامه Cydia برنامه Clippy رو دانلود کنی و این امکان رو واسه گوشیت فراهم کنی !
.
.
خوب ظاهرا آپدیت iTunes هم اومد در واقع نسخه 8.1 که هر وقت آیتونز آپدیت بشه بوی آپدیت جدید iPhone میاد ! :دی ( برای دانلود از سرور اپل رو عکس کلیک کنید ! )
خب این که خیلی ستمه که این امکان اولیه رو نداره...
چند وقت پیش adobe اعلام کرده بود به سفارش apple داره فلش پلیر رو می سازه اینا هم از روی همین خبر این رو گفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or