gpod
کاربر سایت
به نظر من در خریدش شک نکن . اما سعی کنی ipod tuch 2g بگیری بهترین انتخاب هست .دوستان من وسعم به iPHONE نمیرسه.
میخوام یک iPOD تاچ بگیرم. شما پیشنهاد میکنید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من در خریدش شک نکن . اما سعی کنی ipod tuch 2g بگیری بهترین انتخاب هست .دوستان من وسعم به iPHONE نمیرسه.
میخوام یک iPOD تاچ بگیرم. شما پیشنهاد میکنید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
iPOD یک پلیر هست ولی آیفون علاوه بر پلیر یک گوشی برای برقراری تماس با سیم کارت است. (ای پاد تاچ سیم کارت نمیخوره)سلام دوستان من می خواستم ببینم که بین Iphone , C905 , M8800 کدوم رو بگیرم. بعد فرق iPHONE , IPOD چی هست؟ ممنون
ممنون دوست عزیز. به این قیمت 750 تومان زیاده یا خوبه باری iPHONE؟iPOD یک پلیر هست ولی آیفون علاوه بر پلیر یک گوشی برای برقراری تماس با سیم کارت است. (ای پاد تاچ سیم کارت نمیخوره)
IPhone 3G 16GB 750 تومان؟ممنون دوست عزیز. به این قیمت 750 تومان زیاده یا خوبه باری iPHONE؟
بله همچین قیمتی هست الان البته رنگ سفیدIPhone 3G 16GB 750 تومان؟
کجا ميده؟
آره خوبه بگیر دیگه از این ارزون تر !ممنون دوست عزیز. به این قیمت 750 تومان زیاده یا خوبه باری iPHONE؟
کجا رو که نمی دونم ولی توصیه خودم اینه کهمن نمیدونم تو تاپیک قیمت موبایل پرسیدم اونجا گفتن حالا زیاده یا کمه. من اگه بخوام بگیرم از کجا و چه مدلی رو بگیرم.
اینکه 2G کلا بهتر از 1G هست شکی نیستبه نظر من در خریدش شک نکن . اما سعی کنی ipod tuch 2g بگیری بهترین انتخاب هست .
حاجی زیر دیپلم حرف بزن....اینکه 2G کلا بهتر از 1G هست شکی نیست
ولی اینو بدونید که نمی تونید فعلا Jailbreak کنید خوده DEV-TEAM اعلام کرده در حال حاظر هیچ کاری واسه iPod Touch 2G نمی کنن که جیلبریک بشه و به نحوی اصلا تو ایران بدرد نمی خوره ! و همون 1G رو بگیر !
یعنی اینکه فکر کنم آجر دستته نه iPod !حاجی زیر دیپلم حرف بزن....
Jailbreak یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چیکار میکنه که اگه نباشه توی ایران بدرد نمیخوره؟
ممنون من زیاد از iPod Touch اطلاعات ندارمجهت اطلاع آيپاد 2g قابل جيلبريك شدن هست(جيلبريك يك فرايندي است كه باعث ميشه برنامه ها و بازي هايي كه كرك شدن بر روي آيپاد تاچ و آيفون قابل نصب باشن) اين فرايند با كمك برنامه redsn0w قابل انجام است ولي با هر بار خاموش شدن دستگاه مجددا بايد انجام بشه .
ضمنا آيپادي كه جيلبريك نشده باشه با آجر قابل مقايسه نيست! چون ميشه باهاش موزيك گوش داد ، فيلم نگاه كرد برنامه هاي پولي و مجاني از appstore گرفت و ...............