من مثلا JumpMaster باشم ترجیح میدم جایی فرود بیام که کسی نباشه و خیلی احتیاط میکنم هنگام فرود که کجا بیایم پایین
حتی اکثر اوقات به حرف بقیه گوش نمیدم , طرف خودش رو جررررر میده میگه بپر اینجا اما من انگار نه انگار . آخه چند بار به حرف این دسته آدم ها گوش کردم و پریدم همون اولش , اومدیم پایین با یه Squad طرف شدیم و یکیشون رو انداختم و به نفر دوم Damage زیاد تونستم بزنم اما تونست منو زودتر KnockDown کنه , تو همچین موقعیتی توقع داری تیمت بیاد کمک و سریع نفر دوم و سوم رو بندازه دیگه درست میگم ؟ چون در اصل نفر دوم جونش که کمه و نفر سوم هم که تنها بشه میترسه و راحت تر میشه شکارش کرد ..... دیدم جفت هم تیمی های من رفتن دارن لوت میکنن و مخفی شدن
باورم نمیشد , باوووووووررررررم نمییییشد , خیلی ریلکس میکروفن رو روشن کردم و شروع کردم فقط فحش خارجی دادن
فحش میدادماااااااااا
البته یه سریا واقعا بازیشون خوبه و دیدم طرف تنهایی همه رو میزد زمین و میرفت جلو , چندین بار با همچین آدم هایی افتادم و همه رو جارو کردیم از بس حساب شده جلو میرفتیم . دو نفر شاخ به شاخ میرفتن تو تیم حریف و من هم با Octane تیم حریف رو دور میزدم و از پشت میومدم سراغشون , بدبختا شوکه میشدن آخه من از اینام که تو کیفم 3 4 تا نارنجک دارم همیشه
یهو شروع میکنم به ول دادن نارنجکا . حتی یه بار دیدم دو تا Squad دیگه با هم درگیر شدن و منم از دور شروع کردم به ول دادن نارنجکا یهو دیدم 3 تا Knockdown گرفتم
همون رو پشتش راش دادیم و دو تا Squad رو متلاشی کردیم
اما خوب تو 10 دست ممکنه یه دست گیر همچین آدم هایی بیوفتی که حرفه ای هستن دیگه
بچه ها این ID من هستش : Mehran_Moodi