Multi Platform Apex Legends

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
February 2019
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___media.contentapi.ea.com_content_dam_apex-legends_images_2019_01_apex-featured-image-16...jpg

سازنده:Respawn Entertainment
ناشر:EA
تاریخ انتشار:2/4/2019
سبک : Battle royale

Apex Legends عنوانی F2P در سبک Battle Royale و تیمی از سری Titanfall است که توسط Respawn Entertainment سازندگان سابق Call of Duty ساخته شده و بر روی پلتفرم های PS4.Xbox one.PC عرضه شده است . بازی دارای شخصیت (Legend) های مختلف است که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند .

آخرین ویرایش:
یا خدا ۲۰ گیگ اپدیت؟؟؟
من نمیدونم این اروپاییا و امریکاییا دیگه واقعا سرعت اینترنتشون مگه چقدره که هیچ کدوم این حجما تخمشونم نیست

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

یا خدا ۲۰ گیگ اپدیت؟؟؟
من نمیدونم این اروپاییا و امریکاییا دیگه واقعا سرعت اینترنتشون مگه چقدره که هیچ کدوم این حجما تخمشونم نیست

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
دو گیگ اپدیته اقا! اگه زده بیست گیگ اپدیت رو پاک کن دوباره بزن برا اپدیت (PS4)

بچه ها بیاین ادد کنین بازی کنیم بابا
این مود جدید خیلی حال میده حیفه با هم زبون خودت بازی نکنی من دیشب شانسی خوردم به دوتا از بچها ی ایرانی دو دست بازی کردیم همش مردم مث نوب سگ اما حال داد ..
فقط ادد کنین بگین من از بازی سنتر اومدم
Psn: mak4veli833

• Smile
Reactions: xbox0ne
سلام دوستان من با یه روشی پینگمو اوکی کردم .اول بازی رو با فیلتر شکن باز میکنم تا اوریجین کانکت بشه و بعدش که وارد بازی شدم فیلترشکنو خاموش میکنم و بازی رو میندم (اویجین بسته نمیشه) بعد باز ایپکس رو ران میکنم و با پینگ اوکی بازی میکنم.ضمنا من pc پلیر هستم

سلام دوستان من با یه روشی پینگمو اوکی کردم .اول بازی رو با فیلتر شکن باز میکنم تا اوریجین کانکت بشه و بعدش که وارد بازی شدم فیلترشکنو خاموش میکنم و بازی رو میندم (اویجین بسته نمیشه) بعد باز ایپکس رو ران میکنم و با پینگ اوکی بازی میکنم.ضمنا من pc پلیر هستم
کاش واسه ps هم به همین اسونی بود و حل میشد
این تاپیک واسه ایپکس پلی استیشن هست

با سلام

مشکلشون با ایران حل شده ولی ایران با خودش مشکل داره!

یادمه سال ۸۷ کال او دیوتی ۴ میزدم روی pc اونم سرورای ترکیه با پینگ ۸۰ الی ۹۰.

زمان گذشت و بعد چند ماه دوباره خواستم برم زیر ۲۵۰ نبود! آسیاتک میگفت مشکل از ما نیست نمیدونن از کجائه در حالی که کل ملت مشکلشون رو میدونستن از کجاست!

سال بعد اوضاع خوب شد ولی بین ۱۲۰ تا ۱۸۰ بود و بازم به درد نمیخورد!

الان fortnite روی ps4 رفتم با نت گوشی بین ۱۰۰ الی ۲۰۰!

میخوام بدونم ایپکس که رایگانه یا بازیهایی که نیاز به پلاس داره مثل کال او دیوتی با نت گوشی چطوره؟!

هر یک ساعت چقدر حجم میخوره؟! ۸ مگابیت کافیشه؟!

اگه adsl بگیرم چقدر پینگم بهتر میشه؟!

ما که تو ایرانیم محکوم به سرورای خاورمیانه هستیم یا میتونیم به سرورای eu و us هم وصل بشیم؟ پینگ چطوره با اونا؟

آخرین ویرایش:
البته لعنت به سونی اینترتینمت که از زمان vhs دلالی حجم و مدیا رو شروع کرد! حجم بازیها ۵ مگ هم نبود کرد ۵۰۰ مگ! بعد ۵ گیگ! الان هم بازی ۵۰ گیگه آپدیتش ۱۵ گیگ!

شاید یه عده از تعدد بازی های که حالت سرویس دارن پیدا می کنن خوشحال باشن مثل همین یا مثلاً نسخه f2p دستینی۲ یا ...

ولی من به شدت حالم بهم میخوره چون بعد چند وقت چنان بازی رو به گند میکشن که برای هر چیزی نیاز به پرداخت پول چندتا بازی میشه

الان خیلی شیک سیستم بتل پس بازی و آن قسمت فری ایش نسبت به قبل هیچی نداری یعنی قبلا تا سطح ۵۰ هر دو سطح یه لوت باکس میداد الان جمعا ۳-۴ تا میده و تو سطح ۳۷ با یه اسکین به کل جمع میشه

این سطح از پولی بودن با اینکه مسلما اینا برای رضای خدا کار نمی کنند و باید پول دربیارن، بی سابقه است
هر چند همون فورتنایت هم فاجعه است

یعنی من اگر نخوام خرجی بکنم عملا بعد ۱۰ ساعت باید بیخیال پیشروی توی بازی بشم چون هیچی به دست نمیارم

شاید یه عده از تعدد بازی های که حالت سرویس دارن پیدا می کنن خوشحال باشن مثل همین یا مثلاً نسخه f2p دستینی۲ یا ...

ولی من به شدت حالم بهم میخوره چون بعد چند وقت چنان بازی رو به گند میکشن که برای هر چیزی نیاز به پرداخت پول چندتا بازی میشه

الان خیلی شیک سیستم بتل پس بازی و آن قسمت فری ایش نسبت به قبل هیچی نداری یعنی قبلا تا سطح ۵۰ هر دو سطح یه لوت باکس میداد الان جمعا ۳-۴ تا میده و تو سطح ۳۷ با یه اسکین به کل جمع میشه

این سطح از پولی بودن با اینکه مسلما اینا برای رضای خدا کار نمی کنند و باید پول دربیارن، بی سابقه است
هر چند همون فورتنایت هم فاجعه است

یعنی من اگر نخوام خرجی بکنم عملا بعد ۱۰ ساعت باید بیخیال پیشروی توی بازی بشم چون هیچی به دست نمیارم
سیستمیه که فورتنایت یاد همه داده متاسفانه

آقا این بلادهاوند رو‌نرف کردن ؟
قبلا ردپای ملت رو می‌گرفتی تایم اتفاق افتادن رو‌ هم نشون میداد الان دیگه نشون نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or