اوه اوه بازار گرمی میکنن عجیب و غریب !!! من مرکز مخابراتی اون سمتی که بودیم داغون بودا داغون هر روز کارم این بود زنگ میزدم فحش و فحش کاری که این چه پینگیه این چه وضعیت تایم آوته و اونا هم هی مدام میگفتم خاموش کن مودم رو بعد پنج دقیقه روشن کن ( همون فن قدیمی و مشترک رو سر کار گذاشتن ) دیگه این اواخر گفتم آقا اینقدر خاموش و روشن کردم مودمه سوخت !!!!
آره بعد چند روز خودشون زنگ زدن و یه خانومه ای و سلام و احوالپرسی شدید و گرم که آره آقای فلانی ما یه سیستم جدید آوردیم و اینه و اونه و دیگه مرکز مخابراتی این وسط حذف میشه و شما مستقیماً به ما بی واسطه وصل میشی و ما دسترسی بیشتری به پنل شما داریم و این حرفا خلاصه که خام شدم که نگو اون موقع پول توی دست و بالمم بود کار میکردم و خرج میکردم مثل بنز ! با هزینه ی کابل کشی از پشت بوم کابل متری شیش هزار تومن اون موقع که الان فکر کنم چیزی حدود پونزده تومنی شده باشه ( این کابل آوت دور outdoor ) هستش و در مقابل خورشید و برف و سرما و باران مقاومه و تا صد مگابایت دیتا رو رد و بدل میکنه و اینا چیزی حدود یک میلیون و سیصد یا یک و چهارصد توی خرج رفتم !!!
کلاه سرم رفت که رفت ! آخر سر هم گفتن کاری از دست ما بر نمیاد اگه میخواید آنتن رو از شما میخریم سیصد هزار تومن !!!
آتیش گرفتم اون لحظه !!!!
حالا هم من به شما میگم نکن برادر نکن !!!!
فناوری ایران هنوز به اون مرحله نرسیده که اینترنت قوی دست مشتری بدن !!! هر روز یه جای کارشون میلنگه ! این گردن اون میندازه اون گردن این !!
آخر سر هم تو می مونی و خودت وخودت و یه آنتن که هیچ ارزشی برات نداره !!!!!
از ما گفتن بود .