Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فقط اومدم ابراز انزجار کنم نسبت به فصل سوم سایتاما. این سه قسمت که خیلی زشت و زننده بوده. مشخصه دارن به سمت مبارزات بزرگ پیش میرن ولی خب حقیقتش امیدی به اونام ندارن چون همین نیمچه مبارزاتی که تا اینجا دیدیم هم خوب نبودن. تا اینجا فقط فیلر دیدیم. جاهایی که خونه سایتاما همه جمعن دیگه زیادی خاله زنکیه :D
تجربه ثابت کرده اگه سه قسمت اول یه انیمه بی کیفیت و بد بود غیر ممکنه حتی فصلای بعدیشم بهتر شه چه برسه چند قسمت بعدش :D

===============
بالاخره بهترین تصمیم درمورد وان پیس گرفته شد و انیمه قراره از این حالت افتضاح دربیاد :D اگه 13 تا 16 قسمت نهایت باشه حتی بهترم هست. امیدوارم کلا تیم کارگردانی رو هم تغییر بدن که واقعا وان پیس ببینیم نه دراگون بال.
امیدوارم بتونم با شروع این آرک دوباره به دیدنش برگردم :D

"ONE PIECE" anime will take a short break early next year, from January to March 2026. ‘Elbaph Arc’. begins April 2026.
Also, from next year, the anime plans to adjust pacing, release maximum 26 episodes per year, aiming to adapt 1 manga chapter in 1 anime episode.

1761657420601.png

رسما اعلام شد انیمه وانپیس تنها سالی ۲۶ قسمت ازش پخش میشه.

یعنی فکر اینکه این روزا رو ببینم باور نکردنی بود. البته فکر نکنم بازم یک چپتر یک قسمت اقتباس کنند.:))

چقدر پوستر آرک "الباف" خوبه:
IMG_20251028_165327_565.jpg

ریمیک هم که اصلا پشمک:|

با این سرعت سال ۲۱۰۰ ریمیک انیمه میاد.:))

رسما اعلام شد انیمه وانپیس تنها سالی ۲۶ قسمت ازش پخش میشه.

یعنی فکر اینکه این روزا رو ببینم باور نکردنی بود. البته فکر نکنم بازم یک چپتر یک قسمت اقتباس کنند.:))

چقدر پوستر آرک "الباف" خوبه:
View attachment 398081

ریمیک هم که اصلا پشمک:|

با این سرعت سال ۲۱۰۰ ریمیک انیمه میاد.:))
ای خدااااااا :((
آخرش اونی که میترسیدم شد

تجربه ثابت کرده اگه سه قسمت اول یه انیمه بی کیفیت و بد بود غیر ممکنه حتی فصلای بعدیشم بهتر شه چه برسه چند قسمت بعدش :D

===============
بالاخره بهترین تصمیم درمورد وان پیس گرفته شد و انیمه قراره از این حالت افتضاح دربیاد :D اگه 13 تا 16 قسمت نهایت باشه حتی بهترم هست. امیدوارم کلا تیم کارگردانی رو هم تغییر بدن که واقعا وان پیس ببینیم نه دراگون بال.

"ONE PIECE" anime will take a short break early next year, from January to March 2026. ‘Elbaph Arc’. begins April 2026.
Also, from next year, the anime plans to adjust pacing, release maximum 26 episodes per year, aiming to adapt 1 manga chapter in 1 anime episode.

View attachment 398080
ده ساله دلم میخواست وان پیس اینجوری پخش بشه البته به قیمت بالا رفتن کیفیت، البته نه دقیقا اینجوری، بیشتر شبیه جوجو، آرک به آرک و بین آرک ها یه توقف تا مانگا بره آرک بعد.

ده ساله دلم میخواست وان پیس اینجوری پخش بشه البته به قیمت بالا رفتن کیفیت، البته نه دقیقا اینجوری، بیشتر شبیه جوجو، آرک به آرک و بین آرک ها یه توقف تا مانگا بره آرک بعد.
کلا بعد اون جهش زمانی که داشت باید آرک به آرک پخش میشد و خود اون آرکم مثل وانو که سه پرده بود به سه بخش یا بیشتر تقسیم میکردن. واقعا تو این چند سال خیلی خیلی ضربه زدن به انیمه با تصمیماتشون.
از اواسط آرک وانو هم که دیرکشن انیمه تغییر کرد دیگه اصلا وان پیس نمیساختن. فن فیکشن بود. وان پیس یه چیزی شبیه کیمتسو نو یایباس از نظر افکت های تصویری نه دراگون بال!

در کل امیدم بهشون زیاد شد امیدوارم این کم و کاستی که تو بخش صدا هم دارن برطرف کنن (چه افکت ها چه موسیقی)

===============

View attachment 398080
خب همین همین الانم که یک چپتر یک قسمت هست، نه؟ فرقی نکرده.

در کل امیدم بهشون زیاد شد امیدوارم این کم و کاستی که تو بخش صدا هم دارن برطرف کنن (چه افکت ها چه موسیقی)
باز موسیقی خیلی عالی شده. ost های آرک کوما جان سوز بود.

اما واقعا افکت های صوتی خیلی افتضاح هست.
همشم بخاطر این مسخره بازی های نوستالژی و این کوفت هاست.

واقعا از خر شیطون پیاده بشند ممنون میشم.

خب همین همین الانم که یک چپتر یک قسمت هست، نه؟ فرقی نکرده.

باز موسیقی خیلی عالی شده. ost های آرک کوما جان سوز بود.

اما واقعا افکت های صوتی خیلی افتضاح هست.
همشم بخاطر این مسخره بازی های نوستالژی و این کوفت هاست.

واقعا از خر شیطون پیاده بشند ممنون میشم.
ازونجایی که گفتن حداکثر 26 تا امیدوارم انعطاف داشته باشن تو این زمینه تو قسمتای تماما اکشن دو چپتر کن حداقل.

افکت هاشو جدا من میشنوم دیگه شرمم میاد که حتی چنین چیزی رو دارم نگاه میکنم خیلی ضایس انصافا :D ولی فکر کنم واسه دیدن یه وان پیس بی نقص همون منتظر ریمیک ویت باشیم اگه کنسل نشده باشه تا الان. :D

ازونجایی که گفتن حداکثر 26 تا امیدوارم انعطاف داشته باشن تو این زمینه تو قسمتای تماما اکشن دو چپتر کن حداقل.

افکت هاشو جدا من میشنوم دیگه شرمم میاد که حتی چنین چیزی رو دارم نگاه میکنم خیلی ضایس انصافا :D ولی فکر کنم واسه دیدن یه وان پیس بی نقص همون منتظر ریمیک ویت باشیم اگه کنسل نشده باشه تا الان. :D
امیدوارم ولی یادته چقدر امید داشتیم بعد ۶ ماه خیلی تغییرات بدن. پشمک هم تغییر نکرد.:دی
اینا گفتن الان ما رسما به مانگا رسیدیم پس برای همین باید این کار رو انجام بدیم.
اصلا همین نشون میده چیز خاصی قرار نیست تغییر کنه. خود اودا سالی ۳۰ خرده ایی چپتر میده. اینا هم تقریبا میخوان به همون اندازه اپیزود بدن چه بسا یکم کمتر.:دی

کنسل که نشده، این سیستم عرضه نتفلیکس برای انیمه های بلند مناسب نیست. تو فکر کن باید پروژه صد در صد تکمیل بشه تا وقتی لوکالیز به هزار تا زبان نشه عرضه نمیشه. خب اینطور زمان عرضه هر پروژه رو زیاد می کنه. اینا تازه میخوان East Blue رو بدن بیرون. برسن به Saga های بزرگ فکر کنم نوه نوه امون میتونه ببینه.:))

سرعت پیشروی انیمه برای آرک اگهد "تقریبا" با مانگا برابر و یک‌به‌یکه (یعنی ممکنه اپیزودی یک چپتر رو کامل پوشش بده، اما اپیزود بعدی نصف یا هشتاد درصد چپتر رو پوشش بده)

اما آرک الباف "کاملا" یک اقتباس "یک‌به‌یک" و "برابر" خواهد بود (یعنی هر اپیزود یک چپتر رو کامل پوشش میده)!

🆕
توییت رسمیِ توئی‌انیمیشن – تکمیلی بر وضعیت جدید انیمه:

از سال ۲۰۲۶، انیمه وان پیس یه برنامه تولید جدید شروع می‌کنه که هر سال توی دو بخش پخش می‌شه و در مجموع تا ۲۶ قسمت داره (احتمالا بدین صورته که پارت اول با ۱۳ قسمت پخش می‌شه، بعد برای مدتی بریک داریم و سپس پارت دوم).

با این کار می‌خوان بیشتر تو دنیای وان پیس فرو برن و داستان، سرعت و حال‌و‌هوای مانگا رو بهتر و دقیق‌تر نشون بدن.

ترجمه از چنل ONEPIECEIRANN

خواستم بگم، برعکس وان عن من، فصل آخر مای هیرو چقدر خوبه! توی مانگا هم آرک آخر خدایی خوب بود. شاهکار نیست اما برعکس جوجوتسو کایسن خیلی خوب تونست داستان رو به اتمام برسونه.

بجز آرک های ضعیف و کرکتر های جانبی نچندان جالب در کل شونن خوبی بود.

خواستم بگم، برعکس وان عن من، فصل آخر مای هیرو چقدر خوبه! توی مانگا هم آرک آخر خدایی خوب بود. شاهکار نیست اما برعکس جوجوتسو کایسن خیلی خوب تونست داستان رو به اتمام برسونه.

بجز آرک های ضعیف و کرکتر های جانبی نچندان جالب در کل شونن خوبی بود.

خیلی خوبه واقعا در حد خودش و داخل دنیای خودش. به نظرم به بهترین شکل دارن پیش میبرن فصل پایانی رو. واقعا انیمه خوبی بود‌ لحظات حماسی زیادی داشت خصوصا خود آلمایت. کرکتراشم اینقدر زیاد بودن که واقعا عجیب نیست یه بخشیشون نچسب باشن. امیدوارم بتونن این فصلو تا آخر همینطور خوب ادامه بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or