Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فصل دوم One Punch Man رو که طرفدارها درست کردن و به اسم OPM Season 2: Serious Sounds - Fan Overhaul منتشر کردن خیلی خوب بود (البته انیمیت فصل دوم هم بهتر سوم بود) امیدوارم باز هم دست به کار بشن و یک دستی به سر و روی این بدبخت بکشن

فصل دوم One Punch Man رو که طرفدارها درست کردن و به اسم OPM Season 2: Serious Sounds - Fan Overhaul منتشر کردن خیلی خوب بود (البته انیمیت فصل دوم هم بهتر سوم بود) امیدوارم باز هم دست به کار بشن و یک دستی به سر و روی این بدبخت بکشن
One Frame Man
با این چیزا درست بشو نیست.:))

حقیقتش من کاملا با فنا موافقم وضعیت این فصل اسفناکه ولی اگر بخوام یه دفاع کوچیک از استدیو سازنده وان پانچ بکنم(جی سی استف و کارگردان جدید هنتای سازش) اونم اینکه باید ارکی داره این سیزن پخش میشه هم بسنجیم ارک انجمن هیولا اگر بگم یکی از بیشترین فایتای مانگایی داره کم نگفتم براش بعد فایتای این ارک همشون پر زرق برقن حتی بنظرم برای مد هاوس الانم شاید چالش بر انگیز میشد یا زمان خیلی طولانی تری میبرد چه برسه به استدیو جی سی استف
برای ساختنش همین الان برای این فصل ما شیش سال وایستادیم من خودم اگر مانگا نمیخوندم شاید اصلا یادم نمیومد داستان چی بود ولی خب باید وایساد برای صحنه های اکشن شاید اونجا یکم از خجالت فنا بر بیان ولی بازم چشم اب نمیخوره...

یک سری اطلاعات از فصل چهارم ریزیرو اومده، قسمت اول فصل چهارم دو هفته دیگه در یک ایونت اختصاصی پخش میشه:
ضبط صدا برای فصل چهارم از قبل آغاز شده است.

یوسوکه کوبایاشی(صداپیشه سوبارو) نیز به‌شدت تحت تأثیر محتوای فصل چهارم قرار گرفته و پس از ضبط، در حالی به خانه رفته که از «تروما» یا بار احساسی داستان متأثر بوده است.

آی فایروز، صداپیشه‌ی شخصیت شائولا، به عنوان فردی با مهارت چشمگیر توصیف شده است.

تهیه‌کننده، تاناکا اظهار کرده که درست مانند ساختار نامعمول فصل سوم (که به صورت دو بخش ۸ قسمتی پخش شد)، فصل چهارم نیز به‌گونه‌ای تولید می‌شود که هر قسمت بتواند پایانی رضایت‌بخش برای بیننده داشته باشد.

احتمالا از اول زمستان این فصل شروع بشه و یک وقفه در بهار داشته باشه.

یه سری ویدیو از این فیلم اول کیمتسو نو یایبا تو توییتر امشب دیدم و احسنت به یوفوتیبل واقعا بی نقصه کارشون. واقعا از پهن، الماس دارن درست میکنن :D
چینسامن رو هم ماپا واقعا تلاش زیادی کرده بود در این راستا ولی یه سری تصمیمات تو کارگردانی و کلا استایل انیمه به نظرم اشتباه بود کلا. به نظرم فیلمش یه تفاوت هایی داره با سریالش و یه جوری اصلاح شده مشکلاتش.

پ.ن: با افتخار حتی یدونه تریلر هم از وان پانچ من ندیده بودم و خوشحالم که تصمیم درستی گرفتم :D

خیلی خنده دار که این آرک چینساومن انیمه شد. اما آرک آخر پارت اول مانگا که قشنگ بهترین بخش مانگاست احتمالا هفتگی پخش بشه.:دی
اون بخش ها بی نظیر هستند، اگر فیلم بشه واقعا میترکونه. حتی پارت دوم هم اصلا نتونست داستان رو به این خوبی به تصویر بکشه.

خیلی خنده دار که این آرک چینساومن انیمه شد. اما آرک آخر پارت اول مانگا که قشنگ بهترین بخش مانگاست احتمالا هفتگی پخش بشه.:دی
اون بخش ها بی نظیر هستند، اگر فیلم بشه واقعا میترکونه. حتی پارت دوم هم اصلا نتونست داستان رو به این خوبی به تصویر بکشه.
ارک کوتاهیه نسبت به ارک پایانی پارت اول و طبیعیه فیلم بشه.
جدا از اون من بیشتر همه منتظر ارک بعدیممممم سیزن بعدی و دارکنس😍

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or