Eazy-E
کاربر سایت
بازیگرش کیه؟
————————————
زیر نویس AW وان پانچ من رو چت جی پی تی میزنه؟
بازیگرش کیه؟
خانم Lera Abovaبازیگرش کیه؟
————————————
زیر نویس AW وان پانچ من رو چت جی پی تی میزنه؟
View attachment 399377
Xolo Maridueña بازیگر نقش میگل تو سری کبرا کای ، برای نقش Ace تو لایو اکشن وان پیس انتخاب شده
کم کم سود بخش انیمه سونی ، کلمبیا پیکچرز رو دولوپی میخورههولی شت دیمون اسلیر واقعا با اکران در چین ممکنه اولین انیمه میلیارد دلاری تاریخ بشه.
پ.ن: هیترا دارند گریه می کنند.![]()
هممم کاملا موافق نیستم، همین دیمون اسلیر ده سال طول کشید تا این ایپی اینقدر بزرگ بشه. آخه در ازای هر دیمون اسلیر و وانپیس چندتا ایپی پر فروش داریم؟کم کم سود بخش انیمه سونی ، کلمبیا پیکچرز رو دولوپی میخوره
این نسخه دیباگ ورژن ـه...ولی مثل بنز داره کار میکنه، یه چپتر کامل مانگا رو با سیستم قدیمی من 14 دقیقه ای، Clean و ترجمه میکنه
P.S
در ابتدا قرار یه آپدیت برای برنامه ی ویرایشگر مانگا بزنم...ولی چون پیچیدگی برنامه ی اصلی به شدت بالا رفته...تصمیم گرفتم که یه برنامه ی نمونه درست کنم و اونجا برنامه رو درست کنم، مشکلاتش رو بگیریم...و بعدش کپی ـش کنم تو برنامه ی اصلی
ولی یکهو برنامه ی نمونه از مسیر اصلی خودش خارج شد و تبدیل شد به یه برنامه ی کاملاً مستقل که کلاً هدف دیگه ای داره...
برنامه ی K3 Manga AutoTranslate میتونه چندین چپتر مانگا رو توی خودش لود کنه...و پاکسازی و ترجمه رو به صورت خودکار انجام بده...و مانگای ترجمه شده رو کامل تحویل بده
9 مرحله OCR داخلی داره که 4 مرحله ی اون برای استخراج اولیه نوشته و مختصات اون هستش (تصاویر بالا)
بعد کل مانگا رو یکجا آپلود میکنه برای API Gemini و با یه پراپمت کولاخ ازش میخواد که مانگا رو تحلیل و ترجمه کنه و براساس یه ساختار خروجی مخصوص، اون رو تحویل بده
بعدش برنامه 2 مرحله تشخیص مکان های ترجمه رو بر اساس OCR اولیه انجام میده....بعدش هم تصویر ماسک رو میسازه و نوشته های اصلی رو پاکسازی میکنه و ترجمه ها رو قرار میده.(تصاویر بالا)
کالیبره کردن اون پوست ای ازم کند که نگو....