Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

View attachment 399377

Xolo Maridueña بازیگر نقش میگل تو سری کبرا کای ، برای نقش Ace تو لایو اکشن وان پیس انتخاب شده
IMG_20251105_001223_620.jpg

بین فندوم خیلی بحث هست که کی عضو آخر خدمه لوفی باشه و صحبت از وی وی، یاماتو و جدیدا هم لوکی میکنن، ولی به نظر من کسی که جلوتر از همه لیاقت حضور تو خدمه رو داره قطعا بون چان هست و بس.

ایپی Re:Zero پر سود ترین آیپی کادوکاوا شد:
lfpue9xjglzf1.jpeg

پ.ن: بعد همین احمق ها گذاشتند یک پابلیشر شخمی استدیو وایت فاکس رو بخره.:)) بنظرم سر مارکتینگ و اداپت کردن انیمه هم اینقدر تاخیر دادن که گند زدن.:|

کم کم سود بخش انیمه سونی ، کلمبیا پیکچرز رو دولوپی میخوره
هممم کاملا موافق نیستم، همین دیمون اسلیر ده سال طول کشید تا این ایپی اینقدر بزرگ بشه. آخه در ازای هر دیمون اسلیر و وانپیس چندتا ایپی پر فروش داریم؟
با اینکه هالیوود افت کرده ولی از اونور استریمینگ خیلی رشد داشته.

بنظرم هنوز هالیوود قدرتمند هست.
هرچند افت هالیوود و رشد انیمه غیرقابل انکار هست.

View attachment 388087

K3 Manga AutoTranslate - Debug Ver

این نسخه دیباگ ورژن ـه...ولی مثل بنز داره کار میکنه، یه چپتر کامل مانگا رو با سیستم قدیمی من 14 دقیقه ای، Clean و ترجمه میکنه :D

P.S
در ابتدا قرار یه آپدیت برای برنامه ی ویرایشگر مانگا بزنم...ولی چون پیچیدگی برنامه ی اصلی به شدت بالا رفته...تصمیم گرفتم که یه برنامه ی نمونه درست کنم و اونجا برنامه رو درست کنم، مشکلاتش رو بگیریم...و بعدش کپی ـش کنم تو برنامه ی اصلی
ولی یکهو برنامه ی نمونه از مسیر اصلی خودش خارج شد و تبدیل شد به یه برنامه ی کاملاً مستقل که کلاً هدف دیگه ای داره...

برنامه ی K3 Manga AutoTranslate میتونه چندین چپتر مانگا رو توی خودش لود کنه...و پاکسازی و ترجمه رو به صورت خودکار انجام بده...و مانگای ترجمه شده رو کامل تحویل بده

9 مرحله OCR داخلی داره که 4 مرحله ی اون برای استخراج اولیه نوشته و مختصات اون هستش (تصاویر بالا)
بعد کل مانگا رو یکجا آپلود میکنه برای API Gemini و با یه پراپمت کولاخ ازش میخواد که مانگا رو تحلیل و ترجمه کنه و براساس یه ساختار خروجی مخصوص، اون رو تحویل بده
بعدش برنامه 2 مرحله تشخیص مکان های ترجمه رو بر اساس OCR اولیه انجام میده....بعدش هم تصویر ماسک رو میسازه و نوشته های اصلی رو پاکسازی میکنه و ترجمه ها رو قرار میده.(تصاویر بالا)

کالیبره کردن اون پوست ای ازم کند که نگو....

فکر نکنید که پرژوه ها کنسل شدن...هنوز در حال توسعه هستند B-)

View attachment 2.mp4

K3 Manga AutoTranslate - Beta Version​

در یک حرکت انقلابی، برنامه K3 Manga AutoTranslate از دیباگ ورژن خارج شد...و رسماً وارد فاز بتا ورژن شده :D

Untitled.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or