Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خیلی خنده دار که این آرک چینساومن انیمه شد. اما آرک آخر پارت اول مانگا که قشنگ بهترین بخش مانگاست احتمالا هفتگی پخش بشه.:دی
اون بخش ها بی نظیر هستند، اگر فیلم بشه واقعا میترکونه. حتی پارت دوم هم اصلا نتونست داستان رو به این خوبی به تصویر بکشه.
فعلا این فیلمرو بدن بیرون ببینن چقدر میفروشه بعدا یه فکریم واسه باقیش میکنن :D به نظرم میاد کلا ماپا برنامه پر و پیمونی واسه چینسامن داشت ولی یکم از آینده سری ترسید بعد فصل اولش.

ارک کوتاهیه نسبت به ارک پایانی پارت اول و طبیعیه فیلم بشه.
جدا از اون من بیشتر همه منتظر ارک بعدیممممم سیزن بعدی و دارکنس😍
اون جالب بود ولی بازم نسبت به آخر مانگا که واقعا همه چیز زد به سیم آخر و ویلینش رو خیلی خوب در آورده بودند، چیز خاصی نداشت.
چیزی که هنوزم نقطه ضعف پارت دوم مانگاست. واقعا نیازی به پارت دوم نبود و پارت یک اون داستانی که باید بگه رو گفت.

فعلا این فیلمرو بدن بیرون ببینن چقدر میفروشه بعدا یه فکریم واسه باقیش میکنن :D به نظرم میاد کلا ماپا برنامه پر و پیمونی واسه چینسامن داشت ولی یکم از آینده سری ترسید بعد فصل اولش.
اینقدر کارگردان فصل اول انیمه گند زد که اینا رسما اومدن دایرکشن انیمه رو از اول کوبوندند ساختند.
توی ریکپ فصل اول تا جایی که میتونستند از کارگردانی فصل یک فاصله گرفتند.

الان کسی که سرش کلاه رفت کارگردان فصل اول بود که در ژاپن خیلی آدم منفوری شده.:دی

اون جالب بود ولی بازم نسبت به آخر مانگا که واقعا همه چیز زد به سیم آخر و ویلینش رو خیلی خوب در آورده بودند، چیز خاصی نداشت.
چیزی که هنوزم نقطه ضعف پارت دوم مانگاست. واقعا نیازی به پارت دوم نبود و پارت یک اون داستانی که باید بگه رو گفت.
پارت دو هیچ شخصیت خواستنی نداره برعکس پارت یک بنظرم بجز کارکتر اصلی البته.داستانم خوب در نیومده نمیدونم چرا پارت یک همه چی داشت این نداره خیانت عشق تراژدی همه چی پارت دو هیچی نداره
وای چطور دلت میاد اون قسمت مانگا اون پنل لعنتی ورودش یکی از بهترین خفن ترین پنل بین تمامی پنل های مانگایی هستش اون دوتا چپتر که من میگم یعنی چپترای 64.65 اکر بتونن خوب درش بیارن یکی از ترسناک ترین و بهترین اپیزودهای انیمه ای میشه خیلی خوبه..

پارت دو هیچ شخصیت خواستنی نداره برعکس پارت یک بنظرم بجز کارکتر اصلی البته.داستانم خوب در نیومده نمیدونم چرا پارت یک همه چی داشت این نداره خیانت عشق تراژدی همه چی پارت دو هیچی نداره
وای چطور دلت میاد اون قسمت مانگا اون پنل لعنتی ورودش یکی از بهترین خفن ترین پنل بین تمامی پنل های مانگایی هستش اون دوتا چپتر که من میگم یعنی چپترای 64.65 اکر بتونن خوب درش بیارن یکی از ترسناک ترین و بهترین اپیزودهای انیمه ای میشه خیلی خوبه..
بزرگترین مشکل پارت دوم Asa که اصلا بنظرم شخصیتش اون جذابیت دنجی رو نداره. همینطور دنجی دقیقا همون خر پارت اول شده، هرچی آخر اونجا شخصیت پردازی داشت اینجا هیچ و پوچ شد. من این همه خوندم و واقعا هنوزم نمیدونم ویلین داستان کیه؟ اصلا این همه دعوا سر چیه؟ واقعا هیچیش آدمیزادی نیست.

آره خوبه تصویری و اینا... اما واقعا آخر داستان یک تراژدی خاصی داشت، من خودم بجز آخر مانگا زیاد فن نویسندگی نبودم. اما جدا آخر مانگا قوی بود.

آخرین باری که انیمه دیدم ناروتو بود که واقعا لذت بردم. باروتو رو هم دنبال می کنم.

الان دنبال شروع یه انیمه جدیدم. چی پیشنهاد میدین؟ ترجیح ام اینه که تموم شده باشه اما خب اگه در حال پخش باشه و خفن باشه اوکیه.

آخرین باری که انیمه دیدم ناروتو بود که واقعا لذت بردم. باروتو رو هم دنبال می کنم.

الان دنبال شروع یه انیمه جدیدم. چی پیشنهاد میدین؟ ترجیح ام اینه که تموم شده باشه اما خب اگه در حال پخش باشه و خفن باشه اوکیه.
hunter x hunter

One Piece :>

hunter x hunter
حالا بنده خدا گفت در حال پخشم باشه اوکیه ولی دیگه یه چیزی معرفی کنید یه امیدی هم به تموم شدنش داشته باشه آدم :D توگاشی هرموقع قسطی وامی چیزی داره یه جلد میده اونارو تسویه کنه.

امن ترین و بهترین پیشنهاد تا ابد Fullmetal Alchemist: Brotherhood هستش :D البته اگه attack on titan یا death note رو هم ندیدی دیگه همه دیدن شما هم ببین :D

خیلی خنده دار که این آرک چینساومن انیمه شد. اما آرک آخر پارت اول مانگا که قشنگ بهترین بخش مانگاست احتمالا هفتگی پخش بشه.:دی
اون بخش ها بی نظیر هستند، اگر فیلم بشه واقعا میترکونه. حتی پارت دوم هم اصلا نتونست داستان رو به این خوبی به تصویر بکشه.
به نظر من اصلا بقیه پارت ۱ باید به صورت انیمه سینمایی با بودجه بالا ساخته بشه :دی
واقعا خیلی بد میشه اگه بقیه این داستان دچار مشکلات انیمه های هفتگی بشه

به نظر من اصلا بقیه پارت ۱ باید به صورت انیمه سینمایی با بودجه بالا ساخته بشه :دی
واقعا خیلی بد میشه اگه بقیه این داستان دچار مشکلات انیمه های هفتگی بشه
فعلا تایید شده فصل دومی هست. اون آرک دارکنس رو هفتگی بزنند من مشکل ندارم ولی ۲۰ چپتر آخر واقعا دیوانگی محض بود. خیلی حیف میشه.:دی

فعلا تایید شده فصل دومی هست. اون آرک دارکنس رو هفتگی بزنند من مشکل ندارم ولی ۲۰ چپتر آخر واقعا دیوانگی محض بود. خیلی حیف میشه.:دی
من اتفاقا همون آرک دارکنس نمیخوام هفتگی باشه :دی دو ساعت ساکوگای کامل میخوام واسه اون :دی

فقط اومدم ابراز انزجار کنم نسبت به فصل سوم سایتاما. این سه قسمت که خیلی زشت و زننده بوده. مشخصه دارن به سمت مبارزات بزرگ پیش میرن ولی خب حقیقتش امیدی به اونام ندارن چون همین نیمچه مبارزاتی که تا اینجا دیدیم هم خوب نبودن. تا اینجا فقط فیلر دیدیم. جاهایی که خونه سایتاما همه جمعن دیگه زیادی خاله زنکیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or