Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خب...آپدیت دوم هم اماده شد...

View attachment 386661

الان میتونه فایل srt و ass رو ساپورت کنه....و از همه مهم تر الان میتونید مستقیم فایل mkv و mp4 رو بهش بدید. تا خودش زیرنویس رو استخراج کنه (این لود و استخراج از فایل ویدیوی انیمه بدون آپلود هستش و به صورت local در مرورگر شما انجام میشه.)

View attachment 386662

بعد از استخراج زیرنویس...لیست ترک های اون رو میاره که باید شماره زیرنویس رو بزنید...تا اون فایلش تو برنامه لود بشه.

و بعدش برید برای ترجمه....

این رو بگم که با کمک گرفتن از این پروژه تونستم این ویژگی خوب رو اضافه کنم....و خیلی بدرد کسایی میخوره که انیمه رو روی گوشی نگا میکنن و برای استخراج فایل زیرنویس به PC دسترسی ندارند...

لینک سورس پروژه در گیت‌هاب، همراه با جزئیات ساز و کار و آموزش استفاده.
GitHub - Kthree-K3/Anime-Subtitle-Translation-To-Persian-Webpage: ترجمه خودکار و حرفه‌ای زیرنویس انیمه با Gemini 2.5 Pro

لینک Live WebPage پروژه.
ترجمه زیرنویس انیمه با Gemini

P.S
توی گوشی فعلاً روی فایرفکس قابلیت استخراج مستقیم زیرنویس فعال هستش...توی کروم مشکل داره و گیر میکنه
پروژه ی اصلی که ازش استفاده کردم هم همین مشکل رو داشت...باید بیشتر بررسی بشه ولی هر چی هست مربوط به ساختار محدودیت های کروم گوشی هستش.

P.SS
استفاده کنید...مشکلی داشت، ممنون میشم که گزارش کنید.
یک دنیا ممنون بابت این پروژه 👌
متاسفانه بنده vpم وصل نمیشه، عزیزانی که استفاده میکنن اگه امکانش رو دارن زیرنویس هارو اینجا بزارن تا بقیه هم استفاده کنن

https://www.thegamer.com/japan-anime-manga-games-populist-party-state-authority-more-wholesome/

خوب خوب خوب , تا الان اکثر فشار ها از غرب روی ژاپن بود که محتوی رو کنترل کنه ولی ژاپنی زیاد اهمیت نمیدادن یا فقط تو پخش غربی سانسور و تغییراتی ایجاد میشد ..
........
ولی الان خود سیاستمداری ژاپنی قصد دارم نظارت و کنترل رو بیشتر کنن به هدف سالم سازی ... قابل پیش بینی هم بود ، تو بعضی از انیمه ها واقعا مرز بین انیمه و هنتای بلوری شده

آخرین ویرایش:
https://www.thegamer.com/japan-anime-manga-games-populist-party-state-authority-more-wholesome/

خوب خوب خوب , تا الان اکثر فشار ها از غرب روی ژاپن بود که محتوی رو کنترل کنه ولی ژاپنی زیاد اهمیت نمیدادن یا فقط تو پخش غربی سانسور و تغییراتی ایجاد میشد ..
........
ولی الان خود سیاستمداری ژاپنی قصد دارم نظارت و کنترل رو بیشتر کنن به هدف سالم سازی ... قابل پیش بینی هم بود ، واقعا مرز بین انیمه و هنتای بلوری شده
اینا کلا یک مشت سیاست مدار خیلی بسته و درب و داغون توی ژاپن هستن.
اما واقعا برام عجیبه طرفدار اینا هستی، همین قوانین رو بزارن هیچوقت وانپیس یا حتی انیمه مورد علاقه تو مثل فیری تیل رو اصلا ندارم. کی میاد تعیین کنه کدوم محتوا Wholesome هست یا نیست؟ یک مشت سیاست مدار که هیچی از این موارد نمیدونند؟

این چند ساله خیلی انیمه و مانگا محافظه کارانه بودن، نمیدونم از کجا میای ادعا میکنی مرز بین هنتای و انیمه کم شده. تو همین جوجوتسو کایسن یا دیمون اسلیر رو مقایسه با قدیمیا کنی. توی بدترین حالت مثلا در مقابل بلیچ و ناروتو در محتوای اینطوری جوک هستند.
الان چندین سال هم از طریق تراکنش های بانکی مثل ویزا و مسترکارت شرکت ها و گروه های غربی دارند اعمال نفوذ روی محتوای مانگا ها انجام میدن. دوران اینکه انیمه هایی مثل High School DxD تولید میشدند خیلی وقته تموم شده.

پ.ن: این پارتی Sanseito به قدری متوهم هستن که جبهه ترامپ هم در مقابلشون انسان های درست و حسابی محسوب میشند. بشدت ضد مهاجر و ضد واکسن.(یکی نیست بگه دارید منقرض میشید بیچاره ها) حمایت از راست های افراطی ژاپن رو در بازی سنتر انتظار نداشتم.

آخرین ویرایش:
اینا کلا یک مشت سیاست مدار خیلی بسته و درب و داغون توی ژاپن هستن.
اما واقعا برام عجیبه طرفدار اینا هستی، همین قوانین رو بزارن هیچوقت وانپیس یا حتی انیمه مورد علاقه تو مثل فیری تیل رو اصلا ندارم. کی میاد تعیین کنه کدوم محتوا Wholesome هست یا نیست؟ یک مشت سیاست مدار که هیچی از این موارد نمیدونند؟

این چند ساله خیلی انیمه و مانگا محافظه کارانه بودن، نمیدونم از کجا میای ادعا میکنی مرز بین هنتای و انیمه کم شده. تو همین جوجوتسو کایسن یا دیمون اسلیر رو مقایسه با قدیمیا کنی. توی بدترین حالت مثلا در مقابل بلیچ و ناروتو در محتوای اینطوری جوک هستند.
الان چندین سال هم از طریق تراکنش های بانکی مثل ویزا و مسترکارت شرکت ها و گروه های غربی دارند اعمال نفوذ روی محتوای مانگا ها انجام میدن. دوران اینکه انیمه هایی مثل High School DxD تولید میشدند خیلی وقته تموم شده.

پ.ن: این پارتی Sanseito به قدری متوهم هستن که جبهه ترامپ هم در مقابلشون انسان های درست و حسابی محسوب میشند. بشدت ضد مهاجر و ضد واکسن.(یکی نیست بگه دارید منقرض میشید بیچاره ها) حمایت از راست های افراطی ژاپن رو در بازی سنتر انتظار نداشتم.
الان از کجا فهمیدی من طرفدار اینا هستم ؟ ...

اتفاقا به شدت گروه آنتی لگبتی هستن 🤣🤣
-----------

بحث اینه که هر کسی رسیده داره چهار تا چرت و پرت فانتزی و فایتینگ سر هم می‌کنه و یه خروار چیز جنسی می‌ریزه توش و واقعا هم مخاطب و فن بیس میگیره ...

آخرین ویرایش:
اتفاقا به شدت گروه آنتی لگبتی هستن 🤣🤣
یعنی مشکلت با اینا اینه؟ لول!:))
---
بحث اینه که هر کسی رسیده داره چهار تا چرت و پرت فانتزی و فایتینگ سر هم می‌کنه و یه خروار چیز جنسی می‌ریزه توش و واقعا هم مخاطب و فن بیس میگیره ...
مخاطب حق داره تصمیم بگیره.
دست من و تو نیست...
مثلا من خودم از Jujutsu Kaisen زیاد خوشم نمیاد اما دلیل نمیشه بگم نباید همچین اثری ساخته بشه. مخاطب داره، خوشش میاد خوب دمشون گرم.
تا وقتی که در یک بازار آزاد و رقابتی باشیم هیچ مشکلی نیست.

الان هم همینه...بازم اگر مشکلی باشه خیلی از اثر مورد علاقه خودتم هیچموقع ساخته نمیشدن.

یعنی مشکلت با اینا اینه؟ لول!:))
---

مخاطب حق داره تصمیم بگیره.
دست من و تو نیست...
مثلا من خودم از Jujutsu Kaisen زیاد خوشم نمیاد اما دلیل نمیشه بگم نباید همچین اثری ساخته بشه. مخاطب داره، خوشش میاد خوب دمشون گرم.
تا وقتی که در یک بازار آزاد و رقابتی باشیم هیچ مشکلی نیست.

الان هم همینه...بازم اگر مشکلی باشه خیلی از اثر مورد علاقه خودتم هیچموقع ساخته نمیشدن.
تو پست اولم فراموش کردم بنویسم بعضی از انیمه ها نه کلیت صنعت انیمه !!!

اما نمی‌فهمم .. من عجیب و غیر قابل فهم حرف میزنم ... یا تو نمیتونی بگیری که من چی میگم ...
والا شما ادعا دارید که آنتی ووک و آنتی لگبتی رو تو بی سی نمایندگی میکنید ... اتفاقا عقاید این گروه ها بیشتر به شما نزدیکه ... اتفاق نظر زیادی دارید ... 🤣🤣🤣🤣

من فقط خبری که تقریبا اکثر سایت های سرگرمی پوشش دادن رو گذاشتم ، نمی‌دونم چرا داری به من حمله میکنی ... ؟؟

1000018276.jpg

سازمان ملل بهتره بره به مشکلات واقعی بشر رسیدگی کنه ... فرق دو خبر اینه که غربی ها خواستار سانسور کامل روی همه آثار هستن ...که به عبارتی خروجیش فقط تغییر ظاهر نیست باعث تغییر محتوا هم میشه ! اما کمتر از دو سه درصد از آثار تولید شده مستهجن و چندش آورن و واقعا باید یه کنترلی روشون بزارن

بدبختی محتوی و ارزش داستانی هم ندارن فقط خوراک میدن به گروه هایی که دنبال اعمال سانسور و محدودیت هستن

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شایعات راست بودند.
فیلم دوم 2027
و فیلم نهایی 2029
میاد.
واقعا این ژاپنی ها سر هر فرنچایز 20 سال آدم رو رو معطل خودشون نکنند، راحت نمیخوابن..
:|
آیا چیزی به بدی و زجرآوری زمان تولید ۴ فیلم اونگلیون داشتیم؟
----
پیرو بحث اخیر، با وجود حذفیات و دخالت‌های سازمانی، امکان داشت چیزهایی مثل اونگلیون، گینتاما، GTO و ... ساخته بشن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or