Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام

خب وان پیس بالاخره رسیدم پخش هفتگی :x :D عجب شاهکارییییییی ، چقدر خمارم زودتر بیاد ببینم :-t

solo leveling فصل دومشو دیدم خیلی خفن بود :D

در عین حال میخوام یه انیمه با موضوع آشپزی ببینم:-? حس میکنم جالب باشه :D کسی سراغ داره ؟
Shokugeki no Souma ببین، خیلی خوبه.

این فصل به شکل ترسناکی انیمه‌های خوب زیادن. هر انیمه‌ای رو که دانلود میکنم یه قسمت میبینم بعد میگم اوه چه جالبه بذار قسمت دوم هم ببینم و بعد میرم تو فکر ادامه دادنش! دیگه حقیقتش جرات نمیکنم انیمه جدید دانلود کنم. حالا خوبه ازون‌ور بازی خاصی ندارم و وقت واسه انیمه باز شده :D

سلام

خب وان پیس بالاخره رسیدم پخش هفتگی :x :D عجب شاهکارییییییی ، چقدر خمارم زودتر بیاد ببینم :-t

solo leveling فصل دومشو دیدم خیلی خفن بود :D

در عین حال میخوام یه انیمه با موضوع آشپزی ببینم:-? حس میکنم جالب باشه :D کسی سراغ داره ؟
تو تم آشپزی و خوراکی، این‌ها هم هستن:

- Sweetness & Lightning که موضوعش خانوادگیه و مقداری آشپزی هم توش هست. کار خیلی دوست‌داشتنی‌ایه
- Gourmet Girl Graffiti که یکی دو قسمت اون زمان بیشتر ازش ندیدم ولی دومبه که تمرکزش رو آشپزی بیشتره نسبت به بالایی، ولی چندان خونوادگی نیست!
- Restaurant to Another World که خب مستقیما راجع به غذا پختن نیست؛ درباره یه رستوران فانتزی-ماورایی و سرآشپز خفن‌شه
- Today's Menu for the Emiya Family، اسپین‌آف سری فیت که درباره دورهمی و آشپزی و بخوربخوره!

توی این فصلی‌ها هم یکی به اسم Hibi wa Sugiredo Meshi Umashi هست که خالق Non Non Biyori درستش کرده و هنوز ننشستم پاش. درباره چند تا دختر دانشجوی خوش‌خوراکه. اون هم شاید خوب باشه.

من پیشنهادم رو دوباره بگم :دی
خیلی خوب میشه آخر هر فصل یه نظرسنجی بزاریم برای انتخاب بهترین انیمه، خیلی هم وقت نمیگیره کلا چهار دفعه در سال انجام میشه.
-------

@Akiba و @Kurt117 کجا هستن ؟
:-?

-------

کلیپ های tbate خیلی غم انگیزه، جا داره به طرفدارا تسلیت گفت :دی:(
ژاپن همینطوری توی بعضی از انیمه های خودش گیر کرده. کره ای ها باید سمت چین میرفتن چون غیر از دونگهوا کارایی که سبک انیمه میزنن هم بعضاً خیلی خفن هست.
-------

و اما اصل کاری :دی
این رو جدید پیدا کردم نمیدونستم کجا بزنم دیدم اینجا کره ای باز بیشتر داریم، خیلی خوبه حتما ببینید :))
اکثر کارهاشون قویه ولی ویدئوهای راهب و کشیش عالی ان :)) (یکی دوتا انتخاباتی هم داره از دست ندید)

Monk and Minister, Will their faith shake?!

@GGILGGILMARKET
یا بزنید monk and priest prank

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا باید رییییییید به نتفلیکس و وجودیتش!

پسر بچه ۱۳ ساله دیالوگ های DMC رو نوشته؟
افتضاح بود
من توی عمرم نشنیده بودم یک آدم اینقدر فاک اندازه لیدی بگه.
تمام شخصیت ها هم گند زده بودند. استوری لاین هم درب و داغون.
تاپ 5 بدترین اثار عمرم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or