Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

این قسمت سولو لولینگ واقعا کارو درآورد چقدر خوب ساخته بودن :D به طرز مرموزی هم چیزی که از این مبارزه از منهواش تو ذهنم ثبت شده بود یه چیز دیگه بود. واسه همین واقعا برام تازگی داشت چیزی که میدیدم :D

بچه ها واسه فصل بعد solo leveling تاریخی رو مشخص کردن؟؟؟
احتمالا با پخش قسمت بعدی یه خبری بیاد ازش.

این قسمت سولو لولینگ واقعا کارو درآورد چقدر خوب ساخته بودن :D به طرز مرموزی هم چیزی که از این مبارزه از منهواش تو ذهنم ثبت شده بود یه چیز دیگه بود. واسه همین واقعا برام تازگی داشت چیزی که میدیدم :D

احتمالا با پخش قسمت بعدی یه خبری بیاد ازش.

تو IMDB چیزی در مورد قسمت بعدی نزده و رو همون 12 مونده

سلام
سولو لولینگ ایده اش خوب بود خوبم شروعش کرد ... ولی یه ایراد مرگبار داره که از یه جایی به بعد موقع خواندن مانهواش همش خمیازه میکشی
با کاراکترهایی که وارد میکنه و مسیری که داستان پیش میره خودش رو نگه میداره .
با توجه به کوتاه بودنش از ریتم نیفتاد و تا آخر خوب پیش رفت در مجموع .
ایرادی که بهش میگیری توی Tales of Demons And Gods به طرز خیلی وحشتناک تری وجود داره .

Gm-bFMpW0AAFRAV.jpg

فصل چهارم Re Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu هم تایید شد
آرک برج پالدیاس (آرک ششم داستان) رو اقتباس می کنه

فکر کنم پنج جلد بود داستان این آرک
من فقط جلد اولش رو خوندم
و اگه یه چی بتونم بگم اینه که جلد اولش دو سه تا از خشن ترین صحنه های کل سری رو داره تا به این جا و تازه از جلدهای بعد به نظر میاد خفن تر هم بشه

آخرین ویرایش:
View attachment 372579

فصل چهارم Re Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu هم تایید شد
آرک برج پالدیاس (آرک ششم داستان) رو اقتباس می کنه

فکر کنم پنج جلد بود داستان این آرک
من فقط جلد اولش رو خوندم
و اگه یه چی بتونم بگم اینه که جلد اولش دو سه تا از خشن ترین صحنه های کل سری رو داره تا به این جا و تازه از جلدهای بعد به نظر میاد خفن تر هم بشه
Suffering is back baby
Gm-emIOWwAAJMNc.jpeg
بالاخره بعد سه فصل سوبارو اون ژاکت ورزشی رو دور میندازه!:دی

لایواکشن نتفلیکس وان‌پیس رو دیدم چه کار بیهوده‌ای.:دی تنها دلیلی که تا آخر دیدمش کشش و مرض وان‌پیس بود. یه جورایی هم دلم خواست برم باز وان‌پیس رو از اول یه دور دیگه ببینم.:دی چقدر خوب بود اون اوایل انیمه. حقیقتا که مرگ بر توی انیمیشن.

سولو لولینگ هم می‌بینم به طرز عجیبی حال داد این فصل دوم.
یوتسوبا رو ۷ ۸ ماهی می‌شه جلد ۱۵ موندم؛ همینطور آهسته و غیرپیوسته می‌خونم تا اسکن به درد بخور جلد بعدی دستم بیاد.:دی
فول متال رو هم شروع کردم مانگا رو و اگر نخوندید باور نمی‌کنید که چقدر خوبه این کار. یعنی اگر الان کسی ازم بپرسه مانگا بخونه یا انیمه ببینه قطعا می‌گم مانگا رو بخونه! فوق‌العاده‌ست!
بلیچ هم تموم کردم و صحبتی نیست. درود بر سازندگانش.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or